Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

W126 האם לייבא?

Arik TG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלוואי, עדיין לא שמעתי על ידיים שמתחלפות בצורה שלילית או על נסועה שלילית.

לא בכל יום אתה מוצא רכב בן 20 פלוס בבוורלי הילס יד ראשונה במצב חדש במחיר שכזה.

לפחות למדתי מהטעות וממש לאחרונה רכשתי שברולט אל-קמינו 85 עם כל התוספות, יד ראשונה ו41K מייל אני רק מחכה שהיא תגיע אליי :(

אני כותב את ה שוב על דפי הפורום, במידה ומישהו מוצא רכב בקרבת מקום וצריך זוג עיניים בוחנות, אני פה, אני אעזור בשמחה בכל דרך שאוכל, כי גם אני מזוכיסט !

כאן השרשור התחיל להיות מעניין מבחינתי.

ברגע שתקבל את הרכב תתן בפורום תמונות תמיד כיף לראות עוד אלקמינו.

כמה עולה תענוג של רכב כזה אם מוצאים מציאה ולא דרך איביי?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמע, איזה כיף אצלך :-)

זה מחיר מייצג ? אם יש לך עוד כמה דוגמאות (גם SEC) אני אשמח.

אני לא ממהר, אני בשלב איסוף האינפורמציה. אגב, מה זה O.B.O. שרשום במודעה ליד המחיר?

סתם עשיתי חיפוש זריז, והוא כבר הספיק להוריד את המחיר ל1200 דולר, מה שאומר שעם אלף במזומן אני חוזר איתה הביתה :)

לדוגמא יש מרצדס 380SL 81 ב14K$ עם 75K מייל ויש אחת עם 90K מייל ב 5K$.

כמו שכתבו מעליי, בארה"ב הן לרוב מאובזרות יותר.

לגביי הגיר.... רק אוט', אם תאמר לי שאתה מחפש איזו קטנה שובבה אז ידני זאת התשובה.

אני אוהב גיר רגיל, נהנה לבחוש בהילוכים ואפילו מסתדר בפקקים של לוס אנג'לס עם 6 הילוכים וקלאץ' אבל ברכב כזה לא הייתי חושב פעמיים.

אל קמינו, רכשתי את הרכב ע"מ למכור אותו, לעשות בו את מה שאני אוהב יהיה רע במיוחד בהתחשב בנתונים ובשווי שלו.

הכל ברכב מקורי מהטמבון הקדמי לאחורי, יש לי כבר כמה לקוחות פוטנציאלים, באחד האוקשנים הגדולים נמכר משהו דומה ב$17500, אני מכוון לפחות, הרבה פחות, אני צריך לטפל בהרבה דברים לפני שאני אוכל למכור אותו כמו ניירת (אחרי 7 שנים ללא חידוש הרישיון הוא פשוט יוצא מהמערכת), הרכב נמצא במקסיקו ונוסע מידי יום 2-4 מייל. אז יש לי הרבה דברים לסדר ואין לי זמן לנסוע להביא אותו, אני מאמין שתוך חודשיים אני מסיים עם זה .

haters will hate

פורסם

לפותח השרשור: בנוסף לכל השיקולים של "בעד" או "נגד" היבוא- השיקול לא זניח בכלל לקניה של ה"מקומי"- ביבוא אתה מוגבל ל"אספנות" בלבד, מה שעלול להקשות להשתמש ברכב כיומיומי ולנסוע איתו לעבודה לדוגמה- כמובן אם אתה מתכוון לשמור על החוק. הבעיה לא קיימת ב"מקומי", כי רובם עדיין כלל לא הוגדרו כ"אספנות"!

בעניין רישיון היבוא- למיטב ידיעתי אין כל אפשרות להגיש בקשה "כללית"- אלא אך ורק לרכב מסויים מאד, כאשר יש בידיך את הניירת שלו, תמונות שלו והנתונים שלו! זה מה שאתה חייב להביא להם בשביל הגשת הבקשה, מלבד מילו הטפסים.

אני אישית מאד לא בעד גיר רגיל בסוג כזה של הרכבים- למה, הרי לא מדובר ברכב "ספורט", או "ביצועים", אלא פאר ונוחות- יותר נוחות מהאוטומט אני לא מכיר עדיין! וגם אני חובב נהיגה "ספורטיבית"!:twisted:

בכל אופן- בהצלחה בכל מה שתבחר, ותעדכן אותנו! :-)

ללא כל קשר- בנצי, אני שמח שחזרת להיות פעיל בפורום, הרבה זמן לא ראיתי אותך!8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לפותח השרשור: בנוסף לכל השיקולים של "בעד" או "נגד" היבוא- השיקול לא זניח בכלל לקניה של ה"מקומי"- ביבוא אתה מוגבל ל"אספנות" בלבד, מה שעלול להקשות להשתמש ברכב כיומיומי ולנסוע איתו לעבודה לדוגמה- כמובן אם אתה מתכוון לשמור על החוק. הבעיה לא קיימת ב"מקומי", כי רובם עדיין כלל לא הוגדרו כ"אספנות"!

בעניין רישיון היבוא- למיטב ידיעתי אין כל אפשרות להגיש בקשה "כללית"- אלא אך ורק לרכב מסויים מאד, כאשר יש בידיך את הניירת שלו, תמונות שלו והנתונים שלו! זה מה שאתה חייב להביא להם בשביל הגשת הבקשה, מלבד מילו הטפסים.

אני אישית מאד לא בעד גיר רגיל בסוג כזה של הרכבים- למה, הרי לא מדובר ברכב "ספורט", או "ביצועים", אלא פאר ונוחות- יותר נוחות מהאוטומט אני לא מכיר עדיין! וגם אני חובב נהיגה "ספורטיבית"!:twisted:

בכל אופן- בהצלחה בכל מה שתבחר, ותעדכן אותנו! :-)

ללא כל קשר- בנצי, אני שמח שחזרת להיות פעיל בפורום, הרבה זמן לא ראיתי אותך!8):-D

בענין ה"אספנות" - זה לא מפריע לי. יותר מפריע לי שאני מוגבל בינתיים לשנתיים מתוך 10 שנים של הדגם.

בענין הגיר- אני מסכים. רוב המכוניות שלי היו ידניות. אני אוהב את התנועה המאצ'ואית משני לשלישי. W126 אני אקנה 8 ציל. אוטומטית, אחרת אין טעם.

בענין רשיון היבוא- אז הפרוצדורה היא קודם לחתום עם המוכר, אחר כך להוציא רשיון יבוא, אחר כך לשנע אותו לארץ? כמה זמן לוקח להוציא רשיון יבוא?

בענין יבוא בכלל - הנה הסיבה למה: אצלם יש כאלה שאצלנו אין http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b3poketgnxfm

מי רוצה 280SE יד ראשונההה?

עריכה: ולפי איזה מחירון הם מחשבים את המס?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
בענין ה"אספנות" - זה לא מפריע לי. יותר מפריע לי שאני מוגבל בינתיים לשנתיים מתוך 10 שנים של הדגם.

בענין הגיר- אני מסכים. רוב המכוניות שלי היו ידניות. אני אוהב את התנועה המאצ'ואית משני לשלישי. W126 אני אקנה 8 ציל. אוטומטית, אחרת אין טעם.

בענין רשיון היבוא- אז הפרוצדורה היא קודם לחתום עם המוכר, אחר כך להוציא רשיון יבוא, אחר כך לשנע אותו לארץ? כמה זמן לוקח להוציא רשיון יבוא?

בענין יבוא בכלל - הנה הסיבה למה: אצלם יש כאלה שאצלנו אין http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b3poketgnxfm

וואי , גרסת ליסינג ! יפייפיה :)

haters will hate

פורסם
וואי , גרסת ליסינג ! יפייפיה :)

ראית הא? בלי ח"ח!

אגב, כשהלנצ'יה היתה במוסך (מתי לא?) שאלתי מאבא שלי פיאסטה עתיקה. הילדים מאוד התלהבו מהידית שמסובבים כדי להעלות ולהוריד את החלון. זו היתה ממש אטרקציה!

פורסם
אפשר להוציא רשיון יבוא רק לדגם ספציפי ולא לרכב ספציפי?

ממש ,

אבל ממש לא !!!

ברשיון היבוא אתה צריך לתת את מספר השלדה (VIN)

אלא אם אתה רוצה לבצע יבוא מקביל, אבל אז צריך להעמיד ערבויות של כמה מליונים... :oops:

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ממש ,

אבל ממש לא !!!

ברשיון היבוא אתה צריך לתת את מספר השלדה (VIN)

אלא אם אתה רוצה לבצע יבוא מקביל, אבל אז צריך להעמיד ערבויות של כמה מליונים... :oops:

ירון

יש מקרה שלא מקבלים רשיון יבוא ? כי המוכר לא יחכה לי שאגמור עם הניירת. אני צריך קודם לקנות ואחר כך להוציא רשיון. יש מצב שזה עלול להתפקשש?

פורסם

הפרוצדורה שכתבת נכונה ,

רשיון יבוא לוקח להוציא בין חודש לשלושה חודשים.

ואסור שאוניה תכנס לנמל לפני שיש לך ביד את רשיון היבוא , אחרת תשלם עוד 3% כופר מס.

בעיקרון אמורים לחשב לפי החשבונית שתגיש , בפועל מה שהיה אצלי (לפני 10 חודשים) הגיע שמאי, בדק את הרכב ונתן את ההערכה שלו (לטענתו לפי NADA )

ירון

פורסם
יש מקרה שלא מקבלים רשיון יבוא ? כי המוכר לא יחכה לי שאגמור עם הניירת. אני צריך קודם לקנות ואחר כך להוציא רשיון. יש מצב שזה עלול להתפקשש?

אם תנסה להביא רכבים שאסור, לא תקבל (הגה ימני , דיזל )

צריך לשכנע שהרכב שלך מותר ביבוא ואז תקבל. כמה שהמסמכים יותר מפורטים / תמונות וכד' זה ילך יותר מהר

בנוסף אחד הטפסים שאתה צריך לשלוח בבקשה לטופס יבוא זה title (במקרה האמריקאי , לא יודע מה קורה באירופה) מצולם.

ואת זה תקבל מהמוכר רק לאחר גמר התשלום.....

מה שאפשר לעשות זה לבקש מהמוכר להחזיק את הרכב עוד שבועיים שלושה לפני המשלוח.

אם תחליט לשלוח לפני , מקסימום תשלם 3% תוספת מס + אחסנה בנמל עד שיגיע הרשיון

בהצלחה

ירון

פורסם
אני אשמור לך על האוטו 3 חודשים :)

בכיף, ובאותו זמן אני אשמור על הבנות שבלוגו שלך:-D

• תוכן חדש...