Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב שני במשפחה , כנראה רכב קטן יותר:

האופציות:

1. טויוטה יאריס - אמין , חסכוני , סחיר. החסרון שלו שהתיבה היא רובוטית ומעבר לזה מגיע דגם חדש verso s ולא הצלחתי להבין האם הוא יחליף את היאריס ומה יהיה המחיר. אולי שווה לחכות לחדש?

2. סוזוקי סוויפט- לא מכיר את הרכב אבל אני רואה שהוא נפוץ על הכבישים, הבנתי שמגיע דגם חדש חסכוני יותר.

3. פולקסווגן פולו 1.2 TSI - זאת האופציה היקרה ביותר, על הנייר הוא ניראה חסכוני יותר מכולם. השאלה האם זה באמת נכון והאם כדאי לשלם 20 אלף יותר על הפולו.

באופן כללי אשמח לקבל מידע לגבי האמינות של הדגם הספציפי הזה , עלות טיפולים .

אם יש עוד הצעות באזור ה 100k אני אשמח לשמוע?

פורסם

בכמה מילים : הפולו TSI מדהיממההה ! לא להאמין !

כוח זמין חזקה מאודד, באמת שאם תלחץ על הגז נגד קופרה היא תיקח ב3 שניות הראשונות ( אוטו קליל )

חסוכנית בדלק מאוד,אוטו מרווח יחסית למה שהוא נראה, עיצוב חדש!

שווה גם 25 אלף יותר !

פורסם

את 20 אלף השקלים הנוספים שתשלם על הפולו, לא תחזיר בהפרש תצרוכת הדלק שלה מול הסוויפט גם אחרי 10 שנים,

אלא אם אופי הנהיגה שלך סופר-רגוע ואתה נוסע רק בינעירוני על-פני 50,000 ק"מ בשנה. והפולו לא חסכונית יותר

מהיאריס, להיפך.

ממליץ לך לשקול את פורד פיאסטה ומאזדה 2, שתי מכוניות מצוינות וזולות יותר מהפולו, שעושות לא מעט דברים טוב יותר.

שתיהן נוחות ממנה, נהנות משלוש שנות אחריות לעומת שתיים בלבד לפולו וזולות יותר לקנייה ואחזקה. הן גם מהנות יותר

לנהיגה, והבדל תצרוכת הדלק לרעתן הוא כ-10% בלבד מול הפולו, לא הפרש שמצדיק את הפרמיה שמשלמים עבור פולקסווגן.

לגבי היאריס - הוורסו S לא תחליף את היאריס אלא תשווק במקביל, ויש לה את אותו מנוע ותיבה אוטומטית במקום רובוטית.

אם אתה כבר בכיוון של טויוטה, הייתי ממתין לה ולא לוקח את היאריס, אלא אם השיקול של חסכון בדלק גובר אצלך על

נוחות נהיגה (התיבה הרובוטית ביאריס לא נעימה לשימוש).

פורסם

תודה על התגובות

עדיין לא הבנתי מה עלויות התחזוקה של הפולו מול האחרות?

האם כדאי לחכות לדגם החדש של הסוויפט?

מה יהיה המחיר של הverso s שתגיע לארץ?

תודה.

פורסם

פורד פיאסטה היא המכונית הנמכרת בסגמנט שלה באירופה,רק ששם אם אני לא טועה היא משווקת אם מנוע אחר,אבל בכל זאת מדובר ברכב מצויין.

:fadein:
פורסם

מה דעתך על סקודה פאביה 1.2 TSI DSG?

99K, לא יקרה כמו הפולו ובעלת אותה יחידת כוח ונתונים טכניים. אם תרצה רמת איבזור גבוהה יותר תגיע ל110K.

פורסם

תודה

אני אבדוק גם את הסקודה והפורד.

בכל מקרה אני לא מבין מה טויוטה נדבקו לתבה הרובוטית הזאת ביאריס? ממש על הפנים.

• תוכן חדש...