Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari Four - מחליפה ל612 )?(

YaronMi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FF - Ferrari Four הכינוי שניתן למכונית העל החדשה של פרארי, 4 דלתות, הנעה בארבעת הגלגלים, פשוט 4.

כל מי שרשום באתר של פרארי, והחליט שהוא מקבל מהם מיילים, כנראה שקיבל לפני יומיים הודעה בנוסח הזה:

Dear XXX

Ferrari.com is delighted to invite you to discover the new Ferrari. Online preview on January 21st at 12:00 CET.

Follow us on Ferrari.com

Best regards,

Ferrari Staff

והיום חשפו אותה, אחרי שכבר פורסמו תמונות ריגול

ferrari-replacement-spied-testing-in-maranello-1.jpg

קיוויתי שהאוהל מאחורה הוא באמת סתם אוהל, וירד ממנה ברגע שהיא תתפרסם רשמית, אך לצערנו זה לא סתם אוהל וזו באמת הצורה שיש לה מאחורה, לטעמי, היא נראית רע, מהפרופיל היא מזכירה סדרה 1 האצ'בק עם מתיחה קלה, מלפנים היא רוצה להיות 458, מאחורה, אני לא רוצה לגעת בזה.

מבחינת נתונים, האמת שהיא לא רעה, מנוע V12 שמפיק 660 כ"ס ב8000 סל"ד אשר גורם לה לההאיץ מ0-100 ב3.7 ולהגיע למהירות סופית של 335 קמ"ש, לא רע למכונית שתוכל להכניס בה את הילדים שלך, חסכונית היא לא כ"כ ועל כל ליטר דלק היא תסיע אותכם רק 6 ק"מ אבל כנראה שהתייקרות מחירי הדלק היא לא מה שמטריד אותכם ברגע שאתם רוכשים אחת כזאת.

אז מחליפה ל612 כנראה שהיא לא, אני בספק אם משהו יכול להחליף את יצירת המופת הזו שקיבלה את השם סקלייטי, אבל אם אתם ממש חייבים משהו כדי לקחת את הילדים לגן, אתם רוצים שהסוס יצהל על מכסה המנוע, ואתם לא מוכנים לקנות יד שניה, כנראה שתאלצו להסתפק בזה.

אז אם הם כל כך דבקים בקטע של ה4, ניתן להם 4/5, וזה במבט ראשוני כי נסיעת מבחן אני מאמין שאף אחד עוד לא קיבל, אז נכון היא נראית רע, קצת מרובעת, אבל בואו לא נשכח שיש יותר גרועות, וזה מגיע להם על זה שהם לא הלכו עם הזרם ושמו גם 4 דלתות כי אז באמת זה היה מעצבן, הצליל שלה נשמע מצויין, לפחות מההקלטות שהם פרסמו, והנתונים שלה ממש אבל ממש לא רעים.

למעוניינים:

http://www.ferrarifour.com/

פורסם

הצורה המכוערת, פשוט מזכירה לי אלפא 147 של פעם עם עיוות .

לא מבין מדוע אסטון מרטין ופורשה ידעו לעשות זאת בצורה עדינה ומדויקת , ומעצבי פרארי פשוט החליטו לכסתח.

Untitled.jpg

פורסם
לדעתי עיצוב מגניב ביותר.

זו גם דעתי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא ממש מבין איפה יושבים מאחורה?

על הגלגל?

בין הגלגלים?

בכל מקרה, נח זה לא נראה וקשה לי להאמין ש 2 נוסעים מבוגרים בגודל ממוצע ישבו מאחור בנוחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי ממש את הקטע של ה-612. מבחינתי היא לא באמת פרארי. למה לקנות אותה ולא את ה-F430 או 458 איטליה ?

הרי ל-458 יש 90 כ"ס פחות והיא מאיצה ב-0.2 שניות מהר יותר.

למה פרארי בכלל היו צריכים לשים לה הנעה כפולה ? פרארי לא צריכה להיות כזאת. לגביי העיצוב, עדיין לא גיבשתי דעה אבל אני מחכה לתמונות נוספות. תמונת הפרופיל דווקא הייתה מעניינת, דומה מאוד לאלפא בררה.

פורסם

ה-612 הוצגה ב-2004, בזמנו היא היתה הרבה יותר יותר חזקה מ-575 מראנלו וה-360.

בניגוד לפרארי האחרות שהן דו משוביות היא מכונית GT 2+2

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איזה שייך יישלם מחירי פררי על אוטו שנראה עוד סתם אוטו ?

בטח לא הניגרי שענה לשאלתי איפה הוא מצליח לנסוע איתו שלא קנה בשביל לנסוע - רק בשביל להסתכל עליו בחניית הארמון.

הפלופ של חייהם.

פורסם

אני משער שאמרו את זה גם על הקאיין של פורשה לפני שהתחילו לשווק אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אף פעם לא הבנתי ממש את הקטע של ה-612. מבחינתי היא לא באמת פרארי. למה לקנות אותה ולא את ה-F430 או 458 איטליה ?

הרי ל-458 יש 90 כ"ס פחות והיא מאיצה ב-0.2 שניות מהר יותר.

.

ה-458 קטנה משמעותית מה-612.

ה-612 בשונה מה-458\430\360 הינה מכונית ל-4 נוסעים בנוחות.

חייב לציין שהפרארי החדשה שלכבודה נפתח השרשור נראית לא רע בכלל לטעמי, הרבה יותר מיוחדת מהפנאמרה שהיא פשוט סוג של 911 סטראץ'\מגודלת, יו ניים איט.

ואם כבר אז אני מסכים שהחברה שהיטיבה לעשות היתה אסטון מרטין, הציגה עיצוב מהמם בגרסת 4 דלתות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...