Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה דגם של i20 עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחי עומד לקנות i20 חדשה, הוא מתלבט בין הדגמים השונים.

1.4 INSPIRE אוטו'

1.4 PREMIUM אוטו'

1.6 INSPIRE אוטו'

האם יש הבדל באיבזור הבטיחות בין הדגמים ? (כריות אוויר, ESP, וכו..) ?

האם יש פערי צריכת דלק משמועתיים ?

האם מנוע 1.6 אמין יותר/פחות מה-1.4 ?

תודה!

פורסם

לכל הדגמים שציינת יש 6 כריות אוויר ו-ESP.

לדעתי מנוע 1600 תמיד עדיף יותר מבחינת "סחיבה".

אתה קונה דרך "חבר"?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

מבחינת אבזור הבטיחות, הPremium וה-Inspire זהות - 6 כריות אוויר, בקרת יציבות, בקרת משיכה...

ההבדל בינהם הוא שהפרימיום מגיעה גם עם חלון שמש, פנסי ערפל קידמיים, תאורת פנים משודרגת וגלגל הגה מצופה עור.

לאור העובדה שהבדלי האבזור בין השניים לא ממש גדולים (בין הInspire ל-Supreme יש כבר הבדל הרבה יותר גדול), אני הייתי בוחר במנוע החזק יותר. אבל אני לא נוסע הרבה קילומטרים בשנה וכן חשובים לי הביצועים מהרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקנייה היא דרך חבר,

המחיר של ה 1.4 PREMIUM וה1.6 INSPIRE הוא זהה.

הנתונים היבשים של צריכת הדלק הם דווקא לטובת ה1.6.

אם אין פערים באמינות בין הדגמים אז אני מבין שה1.6 עדיף (למרות האיבזור המעט יותר דל) ?

פורסם

תלוי איפה אתה נוסע.

מבחינת תצרוכת הדלק בעיר תמיד תהיה עדיפות למנוע קטן יותר, כאשר בכביש ההיפך, אבל לא תמיד.

לא הייתי גם אומר שמנוע 1600 של יונדאי הוא חסכוני או חזק בצורה מורגשת מ1400.

• תוכן חדש...