Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרים נלווים לאייפון DEAL EXTREME

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

אני מבטיח לנסות את זה מיד כשאסיים לתקן את האייפונים שבהמתנה (מסתבר שזה עסק צדדי לא רע :-) )

ד"א לא שכחתי אותך (וגם את אביב שעזר לי) , אני אתן עדכון לגבי העבודה עם הסרט שדיברנו עליו (3M 9703)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני חייב לציין שהכבלים של DX נראים מבחינת פלסטיקה יותר איכותיים מהכבל הפשוט, הזול והקצר שמגיע בערכה המקורית של אפל !

במערכת שלי באוטו שהגיעה במקור עם חיבור לאייפון / אייפוד הקונקטור שמתחבר למכשיר פי 100 יותר איכותי מזה שבא מאפל... פשוט חוסכים על הלקוח שמשלם על האייפון סכומי עתק.

לדעתי עם כל המוצרים שמתחברים ל USB לא צריכה להיות בעיה. כי זה סה"כ חוטים, אין שם יותר מדי

מתאם קיר להטענה באמת לא הייתי קונה משהו סיני.

נ.ב. מי שאמר שבכל הרשתות מוכרים זבל סיני זה נכון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
באמת מה נסגר עם הסרט ? איפה רכשת ?

אני לא הייתי עוזר לך ! אביב פרייאר שעזר לך.

אביב מצא בחור חכם בEBAY שקנה גליל, חתך אותו לרצועות ומכר אותן עם רווח נאה.

קניתי שתי רצועות במידה 0.5x6 אינצ' כל אחת. די והותר לעשרות אייפודים :lol:

אם אתה צריך חתיכה אני אשלח בכיף (כנ"ל אביב, אם אתה קורה פה)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קיבלתי אתמול את המטען DX לרכב. עדיין לא ניסיתי אותו ברכב, אבל לגבי יתר החלקים (כבל וחיבור חשמל):

הכבל מסנכרן וטוען בסדר גמור מ- USB.

אבל שימוש שלו עם החיבור שלהם לחשמל מרגיש קצת "זרם" ביד. ניסיתי אתה חיבור לחשמל עם הכבל המקורי ולא היתה בעיה. הפכתי אותו לכבל המשני שלי, שיהיה אם צריך. לגבי שימוש ברכב - אני מתלבט, משום שעד היום לא הייתי צריך לטעון אותו באמצע היום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...