Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סה"כ שוטר שלא מכיר את החוק. אומנם משעשע אבל אני לא מופתע.

בכל אופן מסתבר שהשוטרים גם לא מכירים את כללי הבטיחות: בלילה שבין שישי לשבת (אחרי חצות) אני נוסע בכביש 722 (מצומת התשבי לצומת השומרים), כאשר פניי מועדות לכיוון רמת ישי. עוד מרחוק אני רואה שוטר מתאבד (אין תיאור אחר) שעומד אחרי הצומת ופשוט קופץ לכביש כדי לעצור מכוניות - וכמעט נדרס פעם אחר פעם.

מכיוון שאני מכיר כל חור אפשרי באיזור הזה (גר באיזור) ומכיוון שעשרות מכוניות כבר נעצרו בשוליים ע"י אדון שוטר, החלטתי להימנע ממפגש עם השוטר ולחתוך שמאלה לקרית טבעון דרך רמת/בסמת טבעון לצומת אלונים, ומשם שמאלה לכיוון רמת ישי. עיקוף של 7 ק"מ אבל המשך ערב שקט ונטול ויכוחים בשוליים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השוטר לא טעה.

השבת מסתיימת לפי הגדרתה ביהדות ,ומוצאי שבת זה כבר לא

שבת,ואז הנת"צ מיועד לאוטובוסים ,שכידוע נוסעים במוצ"ש.

זה לא משנה כלום - חשוב רק מה כתוב בשלט.

גם בת"א יש נת"צים בהם מותר לנסוע אחרי 22:00, כאשר עדיין יש אוטובוסים. חוץ מזה - מוניות יש תמיד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...