Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברצוני לשתף אתכם במה שקרה ממש הרגע לפני כ-40 דק' עם משטרת ישראל.

היום יום שבת (כבר ראשון לפי השעה, אבל המקרה קרה ביום שבת) ה-15 לינואר, שעה 23:40 (ממש 20 דק' לפני 00:00 - יום ראשון).

בעודי נוסע בכביש החוף מכיוון קניון חיפה אל חיפה עצמה, ואני נוסע בנת"צ כל הדרך (כי האמת ממש כיף לי לנסוע בנתיב הזה ביום שבת שאין תחבורה ציבורית וגם אין תנועה בנתיב הזה) הגעתי ל-3 רמזורים לפני ביה"ח רמבם (ממש מול החקר הימי שם).

עצרתי ברמזור אדום (עדיין בנת"צ) ובנתיב לידי עומדת ניידת משטרה ואני מסתכל עליהם והם עלי (אני עליהם מתוך זריקת מבט של מי מסביבי ממש לרגע).

נהיה ירוק ונסענו, קילומטר אחרי שוב רמזור אדום, ואני שוב בנת"צ והמשטרה שוב לידי, הפעם צפרה לי והשוטר שליד הנהג אומר בכעס:- "פתח חלון".

פתחתי.

- "למה אתה נוסע בנת"צ?"

היום יום שבת, עניתי.

- "עצור בצד".

אבל היום יום שבת!, עניתי שוב. (ומצביע על השלט שנמצא ממש ליד הרמזור שאומר א-ו).

השוטר הסתכל על השלט ועדיין: "עצור בצד".

טוב, נהיה ירוק ועצרתי בצד בתחנת אוטובוס ממש אחרי, הניידת עצרה אחרי, הגיע השוטר, פתח פנס והצביע עלי ואמר:

"למה אתה נוסע בנת"צ?"

- איזה יום היום? שאלתי.

שוב שאל: "למה אתה נוסע בנת"צ?"

- עניתי: היום יום שבת, ה15 לחודש, השעה 23:40, בשלט רשום א' עד ו', עוד לא יום ראשון.

אמר: "עכשיו זה מוצ"ש".

- עניתי- מוצש זה עדיין יום שבת, והשעה 23:40, מותר לי.

בשלב זה הוא ביקש רשיונות + ביטוח חובה והלך לניידת.

שחזר מהניידת החזיר לי את המסמכים ואמר סע מכאן.

אמרתי: רגע מה עם הנת"צ?

אמר: "אתה רוצה דוח על זה?"

אמרתי: אין לך שום זכות לתת לי.

אמר שוב תוך כדי חיוך מעוצבן: סע סע וחזר לניידת.

תגובות שלכם?

**אגב, בדיוק איך שעצרתי בצד נהג עם איביזה שחורה ומושחרת פתח חלון תוך כדי נהיגה וצעק לי: "גבר! מותר לך לנסוע בנת"צ"! - ונסע, אז אם אתה מהפורום - תודה לך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק בגלל שוטרים כאלה תדמית המשטרה היום בשפל.

אין מה להגיד, נפלת על שוטר שכנראה היה חולה כשלמדו בבי"ס קרוא וכתוב.

אם זה לא היה עצוב - זה היה מצחיק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אכן לצערנו "נפלת" על שוטר מתנדב שלא כל כך מבין בחוק.

אין מה להרחיב, אבל הוא חלק מיצירת תדמית המשטרה, דבר שהצטייר מאוד רע בעינייך.

דע לך שיש טובים ממנו.

שבוע טוב,

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

כל מה שאמרו כאן נכון, אבל האמת היא שאנחנו כציבור אשמים שזאת המשטרה שלנו. את מספר הרכב שלו, או את מספר השוטר, רשמת? תלונה רשמית למשטרה הגשת? אני לא אומר שהשוטר עשה כאן עבירה שהוא יקבל עליה עונש, אבל לדעתי אם כל שוטר ידע שכל פעם שהוא "עושה דאווין" על מישהו יש סיכוי שזה יחזור לו בתור נזיפונת מהמפקד, אולי זה קצת ירגיע אותם.

עד שלא נשנה את דרכינו כציבור אין לנו מה להלין על כך שאנחנו מקבלים את המשטרה שמגיעה לנו.

פורסם

ברגע שלנהג אין עדים נוספים או הקלטה של הדברים, תלונה שלו לא ממש תעזור. השוטר יכול לטעון להגנתו שעצר אותו לבדיקת רישיונות שגרתית ותו לא. מעבר לזה, נראה לי שגם אם היה עד או הקלטה, עדיין התיק היה נסגר מחוסר עניין לציבור, כנהוג במחוזותנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אכן לצערנו "נפלת" על שוטר מתנדב שלא כל כך מבין בחוק.

איך הגעת למסקנה שמדובר במתנדב ? ישנם גם שוטרים שלא כל כך מבינים בחוק.

פורסם

אכן צדקת בעמדתך.

השוטר הלך לניידת התקשר למי שהתקשר , אמרו לו צודק הנהג, ולכן שיחרר אותך לשלום.

למרות שעל פי הדת היהודית המועד נחשב כבר יום א' ( ויהי ערב ויהי בוקר יום אחד )הרי חוקי המדינה עובדים כך שיום מתחלף בדיוק בדיוק בשעה 0000.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ברגע שלנהג אין עדים נוספים או הקלטה של הדברים, תלונה שלו לא ממש תעזור. השוטר יכול לטעון להגנתו שעצר אותו לבדיקת רישיונות שגרתית ותו לא. מעבר לזה, נראה לי שגם אם היה עד או הקלטה, עדיין התיק היה נסגר מחוסר עניין לציבור, כנהוג במחוזותנו.

זה בדיוק מה שהתכוונתי - לא צריך תלונה למח"ש. לצערנו במדינה שלנו הגבול בין לא חוקי ללא ראוי מטושטש עד לא קיים. אם בית המשפט קבע ששר מסוים גנב/אנס/רצח/השד-יודע-מה אבל שכח להטיל קלון, למחרת אותו השר לא רק שבאמת רץ שוב לתפקיד ציבורי (כפי שמותר לו) אלא באמת מצפה ממני כציבור לשכוח את מה שעשה, שהרי אין קלון.

באותה צורה, לא כל תלונה (במובן המילולי ולא החוקי של המילה) נגד שוטר חייבת להיות "תיק". אפשר סתם לכתוב מכתב למחלקת פניות הציבור של המשטרה על שוטר מטרידן. לכלא הוא לא ייכנס בגלל זה, אבל אם ייכתב מכתב כזה על כל מקרה (ולא רק אזרח אחד שיחליט לכתוב) אני בטוח גם שזה לא יעבור בשתיקה מצד הפיקוד של אותו השוטר.

פורסם
בדיוק בגלל שוטרים כאלה תדמית המשטרה היום בשפל.

אין מה להגיד, נפלת על שוטר שכנראה היה חולה כשלמדו בבי"ס קרוא וכתוב.

אם זה לא היה עצוב - זה היה מצחיק.

היום??

כבר המון זמן המשטרה לא בדיוק העיפרון הכי חד בקלמר.

בלשון המעטה כמובן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ביקשת תגובות-

השוטר סך הכל טעה בשק"ד בסברה המקובלת בישראל כי השבת נגמרת במוצ"ש (אתה יודע, כמו בצבא).

מכאן ועד להתחיל לפתוח שרשורים על גבי דפי הפורום במטרה שהעדר יפתח בהשמצות על כלל משטרת ישראל ועוד שלל ברכות על האנשים שעושים לכם טובה, הדרך ארוכה.

הדרך שבה נסעת בכוונה בנת"צ "על הדקה" תוך כדי נפנוף בדגל ענקי לשוטר "הנה אני בנת"צ כי עדיין יש 20 דקות לשבת, אני גבר" מעידה על קטנוניות, כמו השיח שלך עם השוטר "נו ומה עם הנת"צ"?

קטנוני וילדותי. שוטר אחר היה מעכב אותך עד ש"יהיה יום ראשון" ומשלב איזה בוחן תנועה בדרך, אבל כנראה שהוא אכן הבוגר מבין השניים.

שימו לב לחוכמולוג מהעמוד האחורי של ידיעות אחרונות שראה ניידת ש"חוסמת לו את הכביש" החליט שהוא יהיה חוכמולוג גדול והחנה את הניידת 150 מטר קדימה. הסתבר שהוא מפריע לפעילות מבצעית ואותם שוטרים בדיוק היו במרדף אחרי נרקומון שנמצא בחזקתו סמי קריסטל וסכין שהיו מגיעים לילד של אותו משועמם קטנוני שהניידת חסמה לו את הכביש. הוא בילה את הלילה באבו כביר (כמו שצריך) וחבל שלא הואשם בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

השלב הבא- חסימת ניידות שלא יעברו באדום, גם במקרה חירום, זה מפריע לתנועה.

פורסם
זה בדיוק מה שהתכוונתי - לא צריך תלונה למח"ש. לצערנו .

מח"ש חוקרת רק בנושא פלילי, גנבה אלימות וכו'.

Z4 3.0si יש לך אולי קישור לכתבה הזו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...