Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרדף והתוצאות - ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז זה הולך ככה.... אני וחבר שלי נסענו עכשיו על האופנוע שלו, עכשיו נסענו בתוך השכונה בלי קסדות (טיפשי אני יודע אבל שחכנו אותם באוטו של חבר ונסענו בדיוק להביא אותם...) שנסענו איזה שוטר ראה אותנו הוא היה על קטנוע ועל אזרחי והתחיל מרדף אחרינו. קיצר הצלחנו בסוף לברוח לו אבל הוא מכיר אותי בפנים ואני בטוח ב100% שהוא קלט אותי במהלך המרדף ואני גם גר בצפת שזה עיר קטנה וכולם מכירים את כולם... עכשיו השאלה שלי היא שאם הוא יראה אותי איזה יום ברחוב הוא יוכל לעצור אותי או משהו? ואם אני יכחיש כל קשר לאירוע מה הוא יכול להגיד לי? אני יודע שהולכים לקטול אותי פה בפורום כי אני יודע שאתם לא אוהבים את השטויות האלה אבל אשמח אם מישהו בעל ידע קודם יכול לענות לי על השאלה....

מור.

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

ובימינו עם המצב הבטחוני בריחה משוטר זה סיכון שרצוי לא לקחת.

2. שוטר על אזרחי עם קטנוע רודף אחריכם באמצע הלילה? :roll: , זה נשמע לי קצת הזוי. אתה בטוח שאתם לא סתם נכנסתם לפאניקה ושהבנאדם נסע לו להנאתו באותו כיוון כמוכם?

פורסם

תוק תוק דופקים אצלך עכשיו בדלת תבדוק מי בא לבקר.... :lol:

אם הוא מכיר אותך בפנים וזה שוטר ממש קשה אז אבוד לך, בעצם מה אני אומר אבוד לך?? מי יישמע מה כבר עושים משטרת ישראל בימינו...

אגב אולי זה לא שוטר, סתם אזרח שבטעות דרסתם לו ת'כלב והוא רדף אחריכם??

חחח סתם תכל'ס אם זה היה שוטר למה נראה לך שהייתם מצליחים לברוח?? כנראה לא ראית מספיק ראליטיבי כי ע"פ ראליטיבי אם הייתם על אופנוע אז היה אמור להיות אחריכם 8 ניידות ובסוף הייתם מתנגשים במשאית...

Honda hornet 600

פורסם

באופנוע לא היה מודל אז לא היה לו מה לרשום. אני יודע שזה היה שוטר כי א' ראיתי את הפנים שלו וכמו שאמרתי מקודם, צפת היא עיר קטנה וכמעט כל אחד מכיר את כל השוטרים וכל הטורים מכירים אותך. ב' כל לא יכול להיות שהוא נסע לאותו כיוון שלנו כי שהוא ראה אותנו הוא אותת שמאלה וקלט אותנו ונסע ימינה וגם לא יכול להיות סתם מישהו נוסע לתוך היער... ויכול להיות שהוא פשוט לא חשב שצריך עוד 8 ניידות ושהוא עשה את זה בשביל להפחיד אותנו או משהו כזה... וואלה אם הייתם מכירים את השוטרים בצפת... נגיד והוא היה תופס אותי ואת חבר שלי הוא היה מז**ן אותנו מכות וזו אחת הסיבות שחרחנו לו...

רובאית 51 כבוד

פורסם
יש משטרה בצפת?

אוהו איזה משטרה... מרוב שהם משועממים הם כל היום מסתובבים ומביאים מכות לאנשים... ומה שאתם חושבים שאתם רואים במפגשים שלכם זה כלום לעומת מה שהולך פה...

רובאית 51 כבוד

פורסם
יש משטרה בצפת?

אוהו איזה משטרה... מרוב שהם משועממים הם כל היום מסתובבים ומביאים מכות לאנשים... ומה שאתם חושבים שאתם רואים במפגשים שלכם זה כלום לעומת מה שהולך פה...

דווקא לי זה נשמע אותו הדבר.

גם במפגש ברמת גן, תמיד יש איזה טמבל תורן שרוכב על אופנוע בלי קסדה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
עכשיו נסענו בתוך השכונה בלי קסדות (טיפשי אני יודע אבל שחכנו אותם באוטו של חבר ונסענו בדיוק להביא אותם...)

ועוד איך טיפשי, חוסר כבוד שלך וחברך לחיים שלכם. השטות הזאת ששכחתם את הקסדה באוטו של מישהו אחר לא אומרת שאתם צריכים לרכב בלי קסדות כדי להביא אותן.

קיצר הצלחנו בסוף לברוח לו אבל הוא מכיר אותי בפנים ואני בטוח ב100% שהוא קלט אותי במהלך המרדף ואני גם גר בצפת שזה עיר קטנה וכולם מכירים את כולם...

למה לא עצרתם? פחדתם מעונש? אם אתם לא מספיק "גברים" לקבל עונש על שטות שאתם עושים, אל תעלו על כלי רכב!

עכשיו השאלה שלי היא שאם הוא יראה אותי איזה יום ברחוב הוא יוכל לעצור אותי או משהו? ואם אני יכחיש כל קשר לאירוע מה הוא יכול להגיד לי?

אחרי כל זה....יש לך עוד את החוצפה לבוא ולבקש עזרה/תמיכה מחברי הפורום? למה אתה חושב שמגיעה לך עזרה כאשר אתה מסכן את הסביבה כשאתה בורח ממשטרה?

אני יודע שהולכים לקטול אותי פה בפורום כי אני יודע שאתם לא אוהבים את השטויות האלה אבל אשמח אם מישהו בעל ידע קודם יכול לענות לי על השאלה....

:mad2:

נגיד והוא היה תופס אותי ואת חבר שלי הוא היה מז**ן אותנו מכות וזו אחת הסיבות שחרחנו לו...

כן יהי רצון!!!

עכשיו תקשיב טוב!

השירשור הזה ננעל כי הוא מכיל בעיקר חוסר אחריות, טיפשות, עזות מצח ועוד כל מיני מרכיבים שפלים שקשה לי לנסח אותם במילים גבוהות באמצע הלילה (ואתה לא רוצה שאני אנסח אותם במילים נמוכות).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...