Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מתכוונת לרכוש בשבוע הבא יונדאי גטס 2007 דגם GLI הרכב עשה בסביבות ה-75000 ק"מ והוא יד ראשונה מליסינג.

מישהו מכיר את הדגם הזה?

הבנתי שב2007 החליפו תיבת הילוכים ומנוע, האם זה פתר את בעיית הדלק?

הגטס נחשב לרכב אמין?

תודה רבה לכל העוזרים !!!:-)

פורסם

יש המון חומר בפורום לגבי גטס 2007. כדאי לבצע חיפוש.

בגדול: רכב בסיסי ואמין. המנוע של 2007 הוא חסכוני יותר מאשר המנוע הישן יותר (עד 2006), אך לא מאוד חסכוני ביחס למתחרים. מצד שני מחיר הרכישה הוא די זול, מה שעשוי להטות את הכף לטובת הגטס. שימי לב שבדגמי ליסינג יש כרית אויר בודדת.

פורסם
יש המון חומר בפורום לגבי גטס 2007. כדאי לבצע חיפוש.

בגדול: רכב בסיסי ואמין. המנוע של 2007 הוא חסכוני יותר מאשר המנוע הישן יותר (עד 2006), אך לא מאוד חסכוני ביחס למתחרים. מצד שני מחיר הרכישה הוא די זול, מה שעשוי להטות את הכף לטובתו. שימי לב שבדגמי ליסינג יש כרית אויר בודדת.

הסתכלתי ברישיון רכב והיה רשום שיש 2 כריות אוויר וABS

לא חושבת שזה הדגם הבסיסי

פורסם

GLI זה לא הדגם הבסיסי, מדובר פה על הדגם עם הABS ושני כריות אוויר, GLF זה הדגם הבסיסי והלא מומלץ.

בכמה הציעו לך את הרכב הנ"ל?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
GLI זה לא הדגם הבסיסי, מדובר פה על הדגם עם הABS ושני כריות אוויר, GLF זה הדגם הבסיסי והלא מומלץ.

בכמה הציעו לך את הרכב הנ"ל?

45K

לא מתתי על המחיר אבל האוטו נראה שמור אין דברים כאלה.

אה ושכחתי לציין שכנראה שאין ספר טיפולים לרכב איבד/ במוסך

אבל האוטו רשום על אלדן אז בטוח עשה טיפולים..

עד כמה זה גרוע?

פורסם

גם אני לא מת על המחיר, אני הייתי משלם על רכב כזה בהנחה שמצבו המכני סביר, לא יותר מ40,000.

ולגבי זה שאת אומרת שהרכב נראה מאוד שמור, כל עסק שהוא מתעסק במכירת רכבים מכין את הרכב לפני מכירה, כלומר הרכב יעבור טיפול קוסמטי רציני על מנת ליצור רושם טוב על המתעניינים, וזה גם כולל נקיון של מה שמתחת למכסה מנוע, וזה ממש לא מעיד על המצב המכני של הרכב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
גם אני לא מת על המחיר, אני הייתי משלם על רכב כזה בהנחה שמצבו המכני סביר, לא יותר מ40,000.

ולגבי זה שאת אומרת שהרכב נראה מאוד שמור, כל עסק שהוא מתעסק במכירת רכבים מכין את הרכב לפני מכירה, כלומר הרכב יעבור טיפול קוסמטי רציני על מנת ליצור רושם טוב על המתעניינים, וזה גם כולל נקיון של מה שמתחת למכסה מנוע, וזה ממש לא מעיד על המצב המכני של הרכב.

אני לא קונה את הרכב מליסינג

אני קונה מאדם פרטי שעשה על הרכב ליסינג מימוני ובתום התקופה יש לו את הבחירה או למכור את הרכב לבד, או לרשום את הרכב על שמו

ואני יודעת שאם הרכב נראה מיליון דולר זה לא אומר שגם מבחינה מכנית הוא ככה... אבל רואים שהאדם שנהג על הרכב היה קצת יותר אכפת לו מאנשים אחרים שנוטים להרוס את האוטו כי הוא רכב ליסינג...(כל הקשור לקוסמטיקה מבפנים)

ולגביי המחיר נלך לבדיקה בדוק ירד על שטויות הרי אין בדיקה שיוצאת נקייה......

פורסם

לא שווה 45 אלף שקל.

הגטס שלי (2008, דגם GLX עם 4 כריות אוויר, ABS, ESP, EBD, שליטה מההגה) עלתה 50 אלף שקל.

הGLI הוא דגם הבניים והוא אכן כולל 2 כריות וABS, אני מציע להתרחק כמו מאש מדגמי הGLF שכוללים רק כרית אוויר אחת ולא כוללים אפילו מערכת שלטעמי היא בסיסית כל כך, ABS.

בכל מקרה, לגביי צריכת הדלק - הגעתי למשהו כמו 1:9 בעיר נטו, עם מזגן בחצי מהזמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...