Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

alfa draco, אני די בטוח שההתנהגות של הhgt עולה על של ה147, אבל זה לא מה שמעניין אותי.

למרות שזה פחות קריטי לי אבל ל147 המדוברת יש 5 דלתות והיא יותר מרווחת.

לפי הלך הרוחות נשמע כאילו באמת משהו לא מסתדר פה, אני אצטרך לבדוק את הרכב כנראה ב7 עיניים

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכונה הטענה ששני הרכבים שונים זה מזה במאפיינים ובתכונות. חיבור לרכב הוא דבר אינדיוידואלי וסובייקטיבי כך שייתכן שתהיה

אכזבה או להיפך במעבר. ייתכן שמדובר במציאה ולחילופין בנפילה.

מה אני מציע ? פשוט : הצע לבחור לבצע (אפילו בליווי זכרון דברים ) החלפה זמנית (ללא העברת בעלות) נניח לשבוע , ואז אם

מתאים לשניכם ללכת הלאה. אם האלפא לאחר "חיים" של שבוע אינה לטעמך (מכל סיבה שהיא) - הרווחת ותחזור ל HGT

ואם תהייה מבסוט - לך הלאה.

אם הבחור מסרב לרעיון - כנראה יש לו סיבה לחשוש וזה סימן ש"ניצלת" מצרה.

פורסם

אין לי יותר מידי דרישות, סך הכל שתהיה מהנה לנהיגה ושתהיה אמינות סבירה, דלק פחות חשוב כי אני נוסע בממוצע 500 קילומטר בחודש למעט מקרים חריגים.

זאת הסיבה שאני לא חיפשתי בכלל למכור את שלי כי כל מה שאני רוצה ומחפש מצאתי בHgt, פשוט האפשרות להיות בעלים של אלפא ועוד אחת שאני מאוד אוהב את העיצוב שלה קרצו לי מאוד, וזה גם שינוי מרענן לדעתי החלפה כזאת.

אלעד יש אחת כזאת למכירה ביד 2 והוא מבקש 13 וחצי אלף מעל המחירון המשוקלל, שיהיה בריא.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
alfa draco, אני די בטוח שההתנהגות של הhgt עולה על של ה147

הייתי בעלים של שני הרכבים הנ"ל. אין לך מושג על מה שאתה מדבר. האלפא הרבה יותר טובה בכל פרמטר.

או שהאלפא מורכבת מ2 מכוניות שונות או שהבחור שיכור.

צודק. יש לבדוק את האלפא טוב-טוב. העסקה נשמעת חשודה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מבלי להיכנס לזה יותר מידי, כי זה ממש לא מעניין אותי.

ההתנהגות של הhgt היא מדהימה, הבחור שרוצה לעשות את ההחלפה היה לו בעברו 2 Hgt, אחת עם ראש טווין ספארק עם ניהול והכל ולטענתו ה147 מתנהגת פחות, אבל כמו שאמרתי זה ממש לא מעניין אותי ולא פאקטור בעיניי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אוקיי, אתה היית הבעלים של שני הרכבים אז אני מניח שאתה יותר בקיא ממני לפחות ב147. ויכול לתת לי השוואה ביניהם, אז אולי תעשה זאת בבקשה, כי עכשיו ללכת לעשות סיבוב על אחת כזאת זה קצת בעייתי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אין יותר מידי מה להשוות.

הפונטו רכב טוב, אני מאוד אהבתי אותו. האלפא היא עולם אחר.

האלפא (2.0 ליטר ידני) והפונטו די דומות (לפחות רשמית) בנתוני תאוצה. חוץ מזה מדובר בשני כלים שונים מהותית (תצורת שלדה, מנוע ושוק היעד במקור).

האלפא איכותית, שקטה, כבדה, נוחה ונעימה יותר מהפונטו. ההגה מתקשר ברמה שמעט רכבים אחרים מציגים (בטח ובטח לעומת הפונטו ה"אילמת").

יש לקחת בחשבון שהיא יקרה יותר לתחזוקה ודורשת יותר תשומת לב (חפש בפורום על "טיפים" לתחזוקת הרכב, יש המון).

אי אפשר להבין עד שלא נוהגים אותה. מדובר בחוויה שונה. שוב - תנהג, תבין (תעשה סיבוב על הרכב שמוצע לך בהחלפה, זה אמור לתת לך מושג... ).

51 קג"מ :shock::lol:

• אחראי פורום
פורסם
או שהאלפא מורכבת מ2 מכוניות שונות או שהבחור שיכור.

כנ"ל. חיפשתי דגם זהה במשך כמה חודשים. 2.0 ידניות טובות פשוט מתאדות מהלוחות.

השינמוך בא דווקא מהצד שלו, לא ברור לי למה לחזור צעד-שניים אחורה. בדוק את העניין לעומק, נשמע מוזר.

הניסיון שלי על הפונטו מאוד קצר אז לא אשווה, אבל זכור לי היגוי גרוע ונטייה מוגברת להיכנס לתת-היגוי.

אחרי חודש עם 2.0 ידנית, אני מאוד מרוצה. לא רכב ספורט טהור אבל בהחלט עם יכולות מאוד גבוהות, בדיוק מה שחיפשתי.

היגוי, אחיזה, תגובות המנוע מעל 3000-3500 סל"ד (וגם מתחת הוא לא רדום).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני יכול רק להמליץ לך לבלות כמה קילומטרים במושב הנהג של 147 תקינה. אחרי זה תחזור לספר לנו.

מחזק את דבריו.

ה-147 היא אחת ההנעות הקדמיות היותר כיפיות שיצא לי לנהוג בהן.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אוקיי, אתה היית הבעלים של שני הרכבים אז אני מניח שאתה יותר בקיא ממני לפחות ב147. ויכול לתת לי השוואה ביניהם, אז אולי תעשה זאת בבקשה, כי עכשיו ללכת לעשות סיבוב על אחת כזאת זה קצת בעייתי.

לי יש נסיון רב עם שני הרכבים. לא יכול לחשוב על פרמטר אחד אפילו בו הפונטו מתעלה (או אפילו משתווה) לאלפא.

פורסם

איך אפשר להחליט אם העסקה כדאית או מוזרה כאשר מתעלמים מפרמטר מאוד חשוב

מה התוספת הכספית/המינית שרוצה בעל האלפא ?

אחרי שתדע תתיעץ שוב

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

בקשר למינית, לא יודע ואני לא רוצה לדעת גם.

בקשר לכספית, 15 אלף וגמיש במידה ואני יראה רצינות, אגב אני תמיד רציני :wink:

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...