Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למוסך מורשה מיצובישי באיזור חיפה והצפון

vxlan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

בעקבות הפוסט הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=357342

נכנסתי למוסך מילר, שם נאמר לי שהבעיה היא באמת חוסר של שמן. מילאו שמן ונאמר לי שיש לבצע טיפול תקופתי (120K).

לפני שאני מכניס את הרכב למוסך הנ"ל - חיפשתי עליו בפורום וראיתי רק פוסט אחד בלבד, לשלילה-

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2541172&postcount=10

ורציתי לדעת אם יש לכם אולי המלצה בשבילי למוסך מורשה יבואן באיזור. זהו פשוט טיפול גדול יחסית ואני רוצה שהוא ייעשה בצורה המקצועית ביותר. חיפוש בפורום העלה חרס...

תודה מראש, אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר מוסך לא מורשה שמתמחה במיצובישי.לכן שאלתי בפורום.

אני לא מעוניין לשים את הרכב אצל בעל מלאכה שאני לא מכיר, או לחלופין שאין עליו המלצות בכל הנוגע לטיפול במיצובישי.

המוסך הנ"ל, הוא מכונאי כללי, או שמא עיקר העבודה שלו היא על מיצובישי?

כלומר, אם אני אכנס אליו ואבקש טיפול 120K, הוא יידע בדיוק מה צריך לעשות? אני יודע מה צריך לעשות, רשום לי בספר רכב. אני רוצה אבל שגם המוסכניק ידע בדיוק מה צריך לעשות, בלי לשאול אותי מה אני רוצה שהוא יעשה לי ברכב(ככה היה לי עם הרכב הישן שלי, פיאסטה יד 100 שקניתי ב5K, וזה היה בסדר. עם רכב יד 1 של 30K אני נזהר טיפה יותר..).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח ששמן לפי המלצת היצרן, בכל זאת, זה המוסך המרכזי.. אם שם לא ישימו לי את המלצת היצרן - איפה כן?

מלבד זה - האם יש לו סורק ממוחשב לבדיקת תקלות מחשב ברכב הנ"ל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתפלא, הם שמים המלצות יצרן. אך מדובר על שמנים של פז, סונול או דלק.

לא חושב שיש לו. אבל רצית טיפול 120K, לא?

שמע אני לא בא לסנג'ר עליו. טוב לך או לא, זו החלטה שלך.

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב, אני בסה"כ רוצה את הטיפול הטוב ביותר לרכב שלי. שום דבר לא אישי פה...

בספר רכב רשום שיש לבצע סריקת תקלות בעזרת מחשב, אם אין לו- מה האופציות שלי?

בכל אופן - אם יהיו בלטמ"ים בטיפול, מעבר למחיר שסגרתי עליו עם מנהל העבודה שם, אני אעבור בGTA לשמוע את דעתו...

תודה בכל אופן על הצעת המקום, אני לא אשכח אותו ואכנס אליו עם רכב אחר שיש במשפחה(שעושה אינספור צרות)- מגאן 99.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...