Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי באוטובוס (כהרגלי) מאזור רחובות לתל אביב קוו 270 , מס 270 יורד בשפירים לנתיבי איילון לכיוון תל אביב באזור זה אין כניסה לנתיב המהיר.

בגלל צוואר הבקבוק במחלף קיבוץ גלויות הנסיעה התארכה ב 20 דקות.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התאוריה שלי:

כביש האגרה הוא פיילוט. בפיילוט הזה בודקים עד כמה אנשים מוכנים לשלם עבור הזכות להגיע לת"א, לכאורה מהר יותר מהנתיב החופשי.

התנועה בנתיב החופשי מואטת עוד יותר, כך שהפער בין הנתיב המהיר והנתיב החופשי רק גדל.

אם התארכות הפקק בנתיב החופשי או המחיר הגבוה בנתיב המהיר יגרמו לנהגים לוותר על הרכב ולהגיע בשאטלים - הושגה מטרה חשובה: צימצום כלי הרכב בת"א.

אם זה לא יעזור, ונהגים יתחילו להשתמש בנתיב המהיר מתוך אילוץ, אזי המסקנה המתבקשת היא שאפשר להטיל גם אגרת כניסה לת"א, כי אנשים מוכנים לשלם.

זה רק עניין של זמן שכל הכניסות לת"א ירושתו במצלמות לגביית אגרת כניסה. אני מניח שמי שירצה להיכנס לת"א בשעות העומס, יבין שעליו להפרד כל יום מכמה מאות שקלים (נתיב מהיר, אגרת כניסה, חניה).

לא לשכוח שלא מזמן עלתה תוכנית לצמצם את מקומות החניה בת"א, כדי עוד יותר להכביד על הבאים בשעריה - מה שאומר שחניה תעלה עוד יותר. (אגב, אתמול קראתי על מישהו שמוכר מקום חניה בודד ברחוב בוגרשוב ב-200,000 ש"ח. במחירי החניה ברחוב, מדובר בהחזר השקעה תוך כ-15 שנים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
... (אגב, אתמול קראתי על מישהו שמוכר מקום חניה בודד ברחוב בוגרשוב ב-200,000 ש"ח. במחירי החניה ברחוב, מדובר בהחזר השקעה תוך כ-15 שנים).

.

ענק! :twisted:

Bimmer

פורסם

אכן דבר מדהים הנתיב אגרה הזה.

נסיעה מאשדוד לת"א לקחה לי היום שעתיים.

השילוב של קיצוץ הנתיב+הגוף הכושל שנקרא "רכבת ישראל" הגדיל את הפקק פלאים.

תודה רבה לממשלת ישראל.

דרך אגב, לח"כים ושרים אסור לנסוע בנתיב האגרה.

פורסם

רק לבכות. אין ספק שאנחנו הפכנו מזמן למדינה מושחתת והזויה,

והאמת שאנחנו גם אשמים בלא מעט מזה.

אנחנו בולעים את הצפרדעים כמו גדולים, בניגוד לאוכלי הצפרדעים המקוריים,

שיוצאים למחאה על כל פגיעה הכי קטנה ברמת החיים שלהם.

פורסם

הקטע שאצלנו כל דבר מכוסת"ח ע"י התקציב לבטחון. אל תשכח שלרוב ממשלות אירופה, כמו גם לשל צרפת, אין את התירוץ המופלא הזה.

Bimmer

פורסם
שאלה כללית, בנתיב המהיר כמעט אין שול מה קורה שיש פנצ'ר למישהו? אוטובוס/טנדר נתקע?

אכן לדעתי מדובר במחדל תכנוני חמור מאוד. אם חלילה תהיה תאונה (ולצערנו אין יום ללא תאונות בכביש זה) יהיה לאמבולנס קשה מאוד להגיע. שלא לדבר על פינוי הרכבים הפגועים... וכך יצא שאלה ששילמו יתקעו יותר מאלה שלא. אישתי מפעם לפעם הייתה מעלה רעיונות לעבור מתל אביב למודעין. היום כשהיא ראתה את הקלפס התעבורתי הזה במו עיניה היא בעצמה הבינה שאין מצב.

פורסם

אתה טועה ידידי - בתור אחד שגר באיזור אני יכול להגיד לך שאני כל בוקר עולה לרכבת בשעה 7:43 ובשעה 8:23 אני נמצא בארלוזורוב. החניה ליד הרכבת במודיעין אגב, בשפע.

Bimmer

פורסם

נכון להיום בבוקר, צמצום הנתיבים מ-3 לשניים לפני נקודת ההשתלבות העביר את העומס רחוק יותר מת"א, וככה מי שנסע בנתיב האגרה נהנה מתנועה חלקה לאורך כל הדרך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...