Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, תוך כדי גלישה ברשת הגעתי לחנות הזאת, שמוכרת מטען מצברים במחיר סביר לחלוטין, רשום בלינק שהוא מטעין 11 אמפר

http://www.buyitcenter.co.il/ShowPro...l=3&makat=11HD

השאלה שלי, האם זה אומר שהוא מטעין 11 אמפר בשעה וייקח לו כמה שעות להטעין מצבר 60 אמפר למשל או שהוא יכול הטעין עד מצבר של 11 אמפר.

אוליי שאלה מטופשת אבל אני מעוניין לדעת מיודעי דבר ולא על סמך היגיון שלי או ניחוש פרוע.

תודה מראש.

פורסם

קראתי את נתוני המטען ולצערי עליי להודיעך חפש מטען אחר. באתר רשומים נתונים לא אמינים ומבלבלים.

חפש מטען של ייצרן אמין יותר כמו בוש.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי מטען זהה של חברת ABSAAR הגרמנית שנפוצה במוסכים וחשמלאים.

זה נראה כמו זיוף של ABSAAR...

שלי זה מטען 8 אמפר והטענתי איתו המון פעמים והוא אמין רק עולה 300 שקל (מתי שאני קניתי אותו).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
שלום לכולם, תוך כדי גלישה ברשת הגעתי לחנות הזאת, שמוכרת מטען מצברים במחיר סביר לחלוטין, רשום בלינק שהוא מטעין 11 אמפר

השאלה שלי, האם זה אומר שהוא מטעין 11 אמפר בשעה וייקח לו כמה שעות להטעין מצבר 60 אמפר למשל או שהוא יכול הטעין עד מצבר של 11 אמפר.

אוליי שאלה מטופשת אבל אני מעוניין לדעת מיודעי דבר ולא על סמך היגיון שלי או ניחוש פרוע.

תודה מראש.

למטען ייקח חמש וחצי שעות להטעין מצבר של 60 אמפר בגלל שהוא מטעין 11 אמפר בלבד לשעה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

קשה לי להאמין שהמטען מסוגל לספק זרם של 11 אמפר, בדף הנתונים רשום:

זרם טעינה ממוצע: 7.4 Amp

זרם טעינה אפקטיבי: 11 Amp

איזה כייף לי :)

פורסם

לי יש מטען של 2 אמפר,אוטומטי מלא.

ואני מאוד מרוצה ממנו! תמיד מטעין את המצבר כמו שצריך.

אומנם לוקח זמן להטעין מצבר ריק לחלוטין (יומיים בערך).

אבל מי כבר מגיע למצב שהמצבר ריק לחלוטין,בדרך כלל נשארים בו 15 אמפר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
קשה לי להאמין שהמטען מסוגל לספק זרם של 11 אמפר, בדף הנתונים רשום:

זרם טעינה ממוצע: 7.4 Amp

זרם טעינה אפקטיבי: 11 Amp[/quote

כן אבל השאלה הראשונה היא , האם יוכל להטעין מצבר 60 אמפר או רק מצבר של 11 אמפר ?

יכול להטעין , רק תלוי בכמה זמן .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...