Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שדרכתי על כמה ביצים...

רבותיי, אתם נמצאים בשירשור ייעודי עבור אנשים הסולדים מתופעה סוציומטית בעליל של חנייה כפולה.

אתם ידעתם את זה כשנכנסתם לשירשור הזה.

ואתם מנסים להצדיק את התופעה הזו, כל אחד עם סיבות אחרות- זה מספיק עשיר כדי שיהיה מותר לו, זה מספיק חוצפן כדי שירשו לו, זה מספיק אלים כדי שאם לא ירשו לו יהיה פה בלגאן... ומתעצבנים כשאנשים מגיבים לכם, ומנסים בכח לשכנע איך המעשה הזה הוא לגיטימי.

אם אתם לא חלק מהפיתרון- אתם החלק השני.

"כמעט אף פעם" זה מרשים מאד, אבל כמו שאמרו זה קרוב משפחה מדרגה ראשונה של "כמעט אף פעם לא רצחתי מישהו בגלל סיגריה".

יש את הסיפור על אחד בשם משה, לא יודע אם אתם מכירים.

משה היה בחור מרשים מאד, וערב אחד הוא החליט לספר לחבר שלו בפאב כמה דברים על חייו הארוכים והמעניינים.

"אתה יודע," אמר משה, "30 שנה אני בניתי גשרים, ואף אחד לא קרא לי משה בונה הגשרים. לפני זה, 20 שנה בניתי אוניות במספנות, ואף אחד לא קרא לי משה בונה האוניות. לפני זה 10 שנים הייתי בצבא, אף אחד לא קרא לי משה החייל. אבל! פעם אחת דפקתי כבשה...".

יש לי הרגשה שכל פעם שמישהו ינסה להסביר מדוע חנייה כפולה זה מעשה לגיטימי, כל מה שאני אוכל לקרוא מעכשיו זה "מההה! מהההההה! מההה!".

מר מאג, לא הבנתי איך הצלחתי להצחיק אותך, אבל שמח שיכלתי לעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ביום שישי שעבר נאלצתי לחנות בכפול, כי כולם חנו בכפול במקום עם מצוקת חנייה. בעצם לא היה מקום חנייה לגיטימי מפני שכולם כולל כולם חנו כפול. הרגשתי רע כל היום אחרי זה.

פורסם
ביום שישי שעבר נאלצתי לחנות בכפול, הרגשתי רע כל היום אחרי זה.

אני בדיוק בדרך לחפש דג זהב.

כמה משאלות ברשותך,

הלוואי וכולם גם היו מרגישים רע כל כך כשהם מגיעים לצומת ולא מאותתים ,גורמים לנהגים אחרים לבלום עד כדי עצירה מוחלטת ולהמתין להגעתם לצומת לצורך מתן הזכות, כאשר הם בכלל פונים ולא חוצים את הצומת.

הלוואי וכולם היו מרגישים רע, על כך שהצליחו לעצבן נהגים אחרים וגרמו להם לצאת לעקיפה כיוון שהם עסוקים בנייד שלהם, כי על כל אות שהם מקלידים בסמס החשוב שלהם הם מרביצים ברקס.

הלוואי ונהגים היו מרגישים רע כשהם זורקים את בדלי הסיגרייה/ עטיפת אוכל/ וואט אבר מהחלון.

הלוואי ונהגים היו מרגישים כל כך רע עם עצמם גם כשהם דופקים למישהו אחר את הרכב בזמן חניה או יציאה ממנה, וירגישו עד כדי כך רע, שהם חלילה ישאירו פתק עם פרטים למקרה שיש צורך בתיקון.

ולסיכום! הלוואי וכולם היו מכבדים זה את זה בכביש והיו נוהגים באדיבות , מאותתים על כוונותיהם, מחנים בזהירות, ומכבדים את רכושו של האחר ולא לוקחים אותו כברור מאליו, כך ששירשורים כאלו לא היו נפתחים מלכתחילה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז בגלל שיש מניאקים בעולם, מחובתינו להתנהג כמו מניאקים בעצמנו כדי למנוע מעצמנו עגמת נפש הנובעת ממעשים של מניאקים אחרים. הלוואי ולא היו מניאקים בכלל וכולם היו אנשים טובים ומתחשבים. אבל עד שהיום הזה יגיע אני אשתדל להיות מתחשב כמיטב יכולתי ולא לעזור למעגל המניאקים הזה להתמשך. השינוי מתחיל בך ובילדים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ולסיכום! הלוואי וכולם היו מכבדים זה את זה בכביש והיו נוהגים באדיבות , מאותתים על כוונותיהם, מחנים בזהירות, ומכבדים את רכושו של האחר ולא לוקחים אותו כברור מאליו, כך ששירשורים כאלו לא היו נפתחים מלכתחילה.

הכי כואב? האכפתיות הזאת שלי לדברים האלו נחשבת לסימפטום של האספרגר שלי. הגענו למצב שאכפתיות עבור הסביבה, אנשים אחרים, ורכוש של אחרים נחשב לתופעה של פיגור שכלי.

פורסם

זה עצוב אה? אותי מבאס שכשאני עוצר למישהו במעבר חציה הוא אומר לי תודה, כאילו שעשיתי לו טובה. באסה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סלואו רייד, כל עוד זה לא עולה לי ברכושי האישי, אין לי בעיה.

אני תמיד מקיים את ״המשאלות ״ שהעליתי. במקרים מסוימים חניה כפולה ,היא פעולה הכרחית ,לא לרוב , אבל עדיין.

אין לי בעיה להמשיך לחכות עד שאנשים יגלו אמפטיה לאחרים, ועד אז יעשו שגיאות תעבורתיות כאלו ואחרות, כל עוד הרכב שלי לא ישמש שק חבטות לצורכי לימוד.

אנחנו לא מכירים אז דיבור נגוע על חינוך ,לא רלוונטי. בטח לא על ילדים.

וכמו בכל דבר בחיים , כולם סובלים מההשלכות (חניות כפולות) על פעולות שמניאקים מבצעים ( במקרה הזה,לדפוק רכב בלי להשאיר פרטים).

פורסם

ניקו, אתה מבואס שמישהו אומר לך תודה? במדינתינו זה ממש לא מובן מאליו שאתה צריך לעצור לו. וגם אפילו שאתה חייב, זה לא אומר שאסור להיות אסיר תודה.

אני יותר מבואס כשהולך רגל לא יכול לחצות כי אף אחד לא יעצור לו. ומי שיעצור יהיה הפראיר השכונתי כי הוא יאחר לעבודה בעוד 5 דקות כי הוא יפספס את הרמזור הארוך או יכנס לגל הבא כי כולם יעקפו אותו.

פורסם

כן אני מבואס. הוא לא אמור להגיד לי תודה. זה אמור להיות בסדר הדברים. זה כל כך עצוב שאף אחד לא עוצר לו במעבר חצייה, וכשמגיע מישהו שכן הוא מודה לו. אני לא בא בתלונות לאסיר התודה, אני פשוט חושב שהוא לא צריך להיות אסיר תודה כמו שאני לא צריך להיות אסיר תודה למצרית שמגישה לי אוכל או לקופאית שעושה לי חשבון בסופר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...