Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים על הכביש מהווים סכנה לנהגים ולעצמם. רכב על מדרכה לא מהווה סכנה לכלום. וכן, גם אם זה מפריע להוד רוממותך בעין לראות רכב על המדרכה ( שמישהו יתקשר ל100!!) כל עוד זה לא חוסם נתיב גישה אין שום סיבה שהוא לא יחנה שם. באותה מידה שהחליטו לשים שם מדרכה כזו רחבה, יכלו להצר אותה ולהקים שם אספלט שישמש כחניה.

אתה אדם מגעיל.

אתה וכל מי שמתנהג בצורה בריונית כזאת.

יש חוק ואתה צריך לציית לו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומות ציבוריים עושים מדרכות רחבות כדי שאנשים עם מוגבלויות בתנועה יוכלו לתמרן בנוחות. אנשים פשוט לא מבינים את זה כי אין להם מוגבלות והם לא חיים את זה.

כשהייתי נהג חדש, שבוע אחרי שקיבלתי את הפלסטיק, עמדתי ברמזור על מעבר חציה כמו ערס מגעיל. אדם כבד ראיה חצה את הכביש, נתקל לי ברכב ומעד. הוא התחיל לצעוק עלי ולקלל ובאותו רגע קלטתי איזה מטומטם הייתי. לעולם לא אעז למנוע מאדם את חופש התנועה שלו, זה מעשה מגעיל ורקוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בשנתיים האחרונות חניתי בחנייה כפולה פעמיים, במגרש חנייה כמעט ריק לפחות מעשר דקות.

אם המגרש חנייה ריק, למה לחנות בחנייה כפולה? מה הטעם בזה? מה ההגיון בזה?

הטיעונים שלך הולכים ומדרדרים מהודעה להודעה.

ד"א אתה יודע כמה פעמים בחיי חניתי בחניה כפולה? בוא ותנחש.

בדיוק מהסיבה הזו לא אחנה בחנייה כפולה כי הסיכון גדול יותר.

אני פשוט מנסה להימנע מהנזק לרכבי, ומבין אנשים שנוהגים כך בדיוק בגלל נהגי הליסנג וילדיהם.

תחליט, מה פחות מסוכן לחנות בחנייה כפולה או לחנות בחנייה רגילה?

לגבי הדוגמא שנתת, לפני מספר ימים במקום בו חניתי מישהו נצמד לחלוטין לנהג שחנה כפול, בלי לפגוע בו, הנהג השאיר לו מזכרת רצינית ואף עשה מהומה שישים לב לכך.

הוא לא היה עבריין בוודאות.

הנהג שחנה בחנייה כפולה השאיר מזכרת לנהג שנצמד, ואתה אומר שהוא לא היה עבריין? להשאיר פרטים שלו הוא השאיר?

אתה לא תמצא אותי חונה בחנייה כפולה, אז אין לך מה להטיף לי.

אתה שוב לא החלטי, חנית פעמיים בחנייה כפולה או שאתה לא חונה בחנייה כפולה? אתה סותר את עצמך

עריכה: חידוד,אני לא תומך בחנייה כפולה. אני פשוט מבין לליבם של החונים כך, יש אנשים שהרכב חשוב להם יותר מלאנשים אחרים.

אני לא תומך בדקירת ערסים, אני פשוט מבין לליבם של הדוקרים, יש אנשים שההתנהגות חשובה להם יותר מלאנשים אחרים.

גילוי נאות: אני לא באמת בעד דקירת אף אחד.

הכונה שלי בחנייה כפולה היא תפיסת מקום וחצי ולא יותר.

ומה אמורים להחנות בחצי מקום שמשני הצדדים? קטנועים? או שאולי אני אמור לחלק את הולוסטר לשניים ולשים חצי בצד ימין וחצי בצד שמאל שלך?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי שום מושג מה אתה רוצה, אין לי בעיה עם העמדה שאתה תופס, היא לגיטימית בעיניי.

לגיטימי בעיניי גם לכבד רכוש של אחרים על אחת כמה וכמה שהוא יקר לליבם(גם אם הרכב זול).

כפי שרשמתי אני מבין מדוע הם חונים בחנייה כפולה, אולם אני לא חושב שזה הפיתרון הנכון בשבילם.

אני רשמתי שאיני מעלה את האפשרות הזאת כפיתרון משום שזה אכן מעורר כעס, זה יוצר בעיית התנכלות עוד יותר גדולה.

רשמתי שלא תמצא אותי חונה כך, כי אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה עשיתי זאת, בצורה שיכולה להכעיס מישהו.

אני לא מתכוון להמשיך בחזית הזאת, זה נראה לי טיפשי, אף אחד מאיתנו לא ירוויח מזה דבר.

אני מגנה ללא ספק חנייה בחניית נכים/מדרכות.

פורסם

נדב אין לי סבלנות אין סופית, היא סופית, והמרחק אליה גדול, אבל כשמגיעים לשם אני חושב שזה בערך כמו חלוקה באפס.

בכל מקרה אגרתי כוחות בסופ"ש

שי

לכבד רכוש של אחרים לא מסתכם בחנייה כפולה, לא משנה איך תסתכל על זה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קרית אתא, מדבקה של הפורום,

עוד חצי מטר והיו נכנסים לחדר כושר דרך מכסה מנוע שלו, ואני מאמין שהרוב מסוגלים לקפוץ לגובה כזה.

u203v.jpg

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

עוד חצי מטר והיו נכנסים לחדר כושר דרך מכסה מנוע שלו, ואני מאמין שהרוב מסוגלים לקפוץ לגובה כזה.

[ATTACH=CONFIG]388402[/ATTACH]

צריך לאסור עליו לייצג את הפורום ולדרוש ממנו להוריד את המדבקה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הנהג הוא בן משפחה של חבר בפורום והרכב לא שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

[ATTACH=CONFIG]388402[/ATTACH]

אפשר לראות בבירור שאם היה מחנה כמו שצריך הוא היה צריך לצאת ממושב הנוסע שליד. זה שישנם שני קווים לא אומר שהגיוני לחנות ביניהם. יחד עם זאת הוא השאיר מספיק מקום להולכי רגל להיכנס בנוחות לכניסה למרות שזה לא אידיאלי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...