Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עצוב שהוא חושב שהתנהגות של שמוק תציל אותו מוונדליזם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נהג אידיוט שנסע דרך הגדר בחניון של בית חולים נהריה ועלה על שני רכבים חונים, כמובן שהוא נתקע עליהם ומכבי אש היו צריכים לחלץ אותו.

לא אני צילמתי את התמונות אז תסלחו לי על המרחק.

6ef00312219aeeded30caec1ddb3d0e3.jpg9aad59bc96f7dbf0fd15b375974dfbc3.jpg

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין כמה שיכור צריך להיות כדי להגיע למצבים האלה, אם אני לא טועה זה אפילו לא הצד שפונה לכיוון הכביש.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

עוד נבלה לאוסף. דווקא כולם שם חנו פחות או יותר בסדר, אבל תמיד יש אחד ששם ז*ן על האחרים:

14079407401470.jpg

ותסמכו עלי, הדבר היחיד שאולי נכנס שם זה סמארט.

פורסם

היונדאי גץ - כנראה הבעלים היה באיזור וראה אותי מצלם (או שחשב שאני שוטר כלשהו :D בטירת צבי),כשיצאתי מהחנות כבר שינה מיקום כמו שצריך (נ.ב בדקתי מקדימה,אין לו מדבקת נכה או משהו שמתיר לו לחנות שם בכלל..)

הטויוטה - נו,say no more (שימו לב לחיישן מלמעלה שמתריע שהחניה פנויה :evil:)

20140814_104020.jpg

20140816_141441.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חיישן קרבה שמזהה רכב שנכנס לחניה.

ככה אתה מרחוק יכול לראות אם יש מקום ואיפה בדיוק (אור ירוק-חניה פנויה, אדום- תפוסה).

פורסם

החיישנים האלו נמצאים בחניון של הקריון , בעיקרון זה עובד על פי קרבה , ברגע שתעמוד מתחת לחיישן הוא גם יראה שהמקום תפוס - אותו עקרון עם רכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הרעיון מעולה,היישום פחות,

בקריון למשל ביום עמוס אתה תראה כמה מקומות פנויים שיתבררו כתפוסים (לרוב ע"י רכב קטן)

ואז יוצא מצב שאתה מתזז כמו מפגר מנקודה לנקודה בחניון רק כדי לגלות שבכל מקום "פנוי" ישנו רכב :\

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...