Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי.. זה טוב

כך נראית מחאה נגד רכב שחונה מדי יום על המדרכה ברחוב שלמה המלך בת"א - אחרי שמדי יום השאירו לו פתק מנומס וזה לא עזר, זה מה שחיכה לנהג בבוקר:

[ATTACH=CONFIG]394249[/ATTACH]

​שמתם לב מה יש על מכסה המנוע?

מכסה המנוע נמצא בשילוב מצויין עם השמשה ;)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הצילום לא שלי הוא הועלה לפייסבוק על ידי אדם פרטי ב 11 בפברואר.

אצטרך לברר מולו האם הוא פנה עם זה לעמוד של המשטרה.

פורסם

קיבלתי היום..

הייתי אתמול בערב ברמי לוי(צומת הגוש). במשך כשעה 20:30- 21:30 חנה לרוחב חניית הנכים טויוטה הייאס של בית צור נגרות כולל הנגרר שלו.

הרכב חנה לאורכה של כל חניית הנכים (תפס לפחות 4 חניות) .

לאחר כחצי שעה ביקשו ברמקול להזיז את הרכב.. בעל הרכב עשה טובה והזיז משם את הרכב רק כעבור חצי שעה נוספת.

94201437313.jpg

פורסם

הנה עוד אחד.

20140616_074707.jpg

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תרומתי הצנועה לשרשור.

חניה נהדרת.jpg

כן, היונדאי שלי, ולא, נהג הטויוטה לא השאיר פתק עם טלפון או דרך אחרת למצוא אותו, זה היה עלול להיות נחמד מדי מצידו.

עריכה בעקבות דרישת הקהל: אחרי שחיכיתי ובעל הרכב לא הגיע, דיברתי עם מאבטח שהיה שם והוא הציע לכוון אותי, אחרי בערך 10 דקות של תמרונים (כולל עליה על המדרכה/אדנית מצד ימין) וריח חזק של קלאץ' שרוף בשלב מסוים באמצע, הצלחתי לצאת משם.

לאחר מכן השארתי לו פתק שבו הבעתי את דעתי על כישורי החניה שלו.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
פתרון בעית החניה

"ai motoare capul doare"

פורסם

לפעמים נראלי שפתק זה מעט מידי, אולי לנהג כזה מתאים לשים סנדל לגלגל שרק לך יש את המפתח שלו ופשוט לנסוע משם שהוא ישבור את הראש. (כמובן עם פתק "חסמת אותי אז תתמודד")

אופציה ב. תקנה מלגזה:

[video=youtube;Kn-rZLRUcY0]

פורסם

למה קיימים כאלה אנשים מפגרים בעולם?

שאני החניתי את הרכב לפני 4 שעות לא היה אף רכב מלפני, עכשיו אני רואה שרכב אחד נצמד אלי כמו מפגר ואז עוד רכב החנה צמוד אליו וחסם אותו בין שנינו.

עכשיו אני צריך לרדת ולהזיז את הרכב אחורה איזה מטר, רק בשביל שחס וחלילה הנהג המפגר שנחסם לא ידפוק לי את הרכב.

נהג הפיג'ו שחסם אותו מהצד השני עושה את זה באופן קבוע, או שהוא פשוט מפגר או שהוא פשוט מפגר, אבל האידיוט הזה באופן קבוע נצמד לרכבים בלי שום סיבה ובסוף חוסמים אותו ואז הוא דופק רכבים אחרים בשביל לצאת מהחניה.

מפגר.jpg

אני עדיין מתלבט אם ללכת ולשים את המצלמת רכב ולתת להם לשבור את הראש, מקסימום אם ידפקו לי את הרכב יהיה לי סרטון.

פורסם

זה כבר באמת טמטום.

עזוב אותך שטויות,תהיה חכם ותזיז קצת את הרכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
למה קיימים כאלה אנשים מפגרים בעולם?

שאני החניתי את הרכב לפני 4 שעות לא היה אף רכב מלפני, עכשיו אני רואה שרכב אחד נצמד אלי כמו מפגר ואז עוד רכב החנה צמוד אליו וחסם אותו בין שנינו.

עכשיו אני צריך לרדת ולהזיז את הרכב אחורה איזה מטר, רק בשביל שחס וחלילה הנהג המפגר שנחסם לא ידפוק לי את הרכב.

נהג הפיג'ו שחסם אותו מהצד השני עושה את זה באופן קבוע, או שהוא פשוט מפגר או שהוא פשוט מפגר, אבל האידיוט הזה באופן קבוע נצמד לרכבים בלי שום סיבה ובסוף חוסמים אותו ואז הוא דופק רכבים אחרים בשביל לצאת מהחניה.

[ATTACH=CONFIG]394413[/ATTACH]

אני עדיין מתלבט אם ללכת ולשים את המצלמת רכב ולתת להם לשבור את הראש, מקסימום אם ידפקו לי את הרכב יהיה לי סרטון.

במרכז ת"א ככל הנראה שכבר היית מאבד את השפיות. היתה תקופה שהייתי יורד לבדוק אם דפקטים נצמדו אלי, ומתחיל לבצע עם עצמי חישובים מתמטיים והסתברויות האם קיים סיכוי שהפגושים שלי ייפגעו אם אקח את הרכב עוד X ס"מ קדימה/אחורה. במהרה הגעתי למסקנה שאם אמשיך כך, שפיותי עשויה להתערער ומאז אני חי עם פגושים משופשפים בגלל מזוהמים שלא אכפת להם מהרכב שלהם (וזה כמובן בא ע"ח הרכבים שסובבים אותם) וזהו. מאמין שהארכתי את חיי באיזו שנה ורבע.

פורסם

אני חייב פעם אחת לפגוש את הזקן המפגר הזה שנוהג בפיג'ו נצמד לרכב על חם, ולשאול אותו למה הוא נצמד לרכבים וחוסם אותם כמו מפגר.

גם לפי דעתי במשך השנה האחרונה נהג הפיג'ו הזה פגע לי בטמבון כמה פעמים, בגלל שהוא נצמד לרכבים ואז רכב אחר נצמד אליו והוא נתקע, אבל כמובן שאני לא יכול להוכיח את זה.

למזלי זה לא מרכז ת"א, אבל באמת שאני לא מבין מה עובר בראש של המפגר הזה, הרי מה הוא חשב שיקרה שנהג הרכב החסום ירצה לצאת מהחניה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...