Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל תגובה מעצבנת יותר ויותר... אני ממליץ להפסיק להאכיל את הטרול ולחזור לשגרה.

למה טרול? יש לנו דעות שונות אז זה הופך אותי לטרול? נתתי נימוקים לכל טענה שלי ודיברתי בשפה נקייה ולא מתלהמת , בניגוד לכמה חברים פה שדיברו בהתנשאות וזלזול ואף הביעו את רצונם להזיק לי לאוטו.

דע את מושג הטרול לפני שאתה ממליץ לקטוע דיונים עניניים ולגיטימיים. זה שמונה ההודעות שלך גדול יותר לא הופך את הדעה שלך לחשובה/נכונה יותר.

פורסם
אתה מחפש LOOPHOLES בכח כדי להצדיק את הטיעון שלך אבל אתה בעצם פופוליסט ודמגוג די זול. ברור שכשאמרתי ששריטה על במוו כואבת יותר משריטה על מאזדה לא התכוונתי לסדרה 3 שנת 90 מול RX8 חדשה. בשביל שתהיה מרוצה אני אשנה את המשפט לשריטה על מכונית חדשה/יקרה כואבת יותר משריטה על מכונית זולה/ישנה.

אני לא צריך להצדיק את הטיעון שלי, הטיעון שלי הוא ההגיוני בגלל זה עליו מבוססת על המערכת הדמוקרטית, אני בסה"כ צריך להצביע על הכשלים המובנים בטיעונים הטיפשיים והילדותיים שלך.

גם המשפט החדש והמשופץ שלך לא מחזיק מים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בטוח?

בעל הרכב החדש/יקר ישלח את העוזר לעשות פוליש/וקס/פחחות ואחרי יום ישכח מזה.

בעל הרכב הזול/ישן אסף פרוטה לפרוטה עד שהצליח לקנות את הרכב, ואז במחי יד אחד מישהו מחרב לו את הרכב, עכשיו עד שהוא יאסוף כסף לפוליש/ווקס/פחחות יקח הרבה זמן.

מי אתה, שאתה מזלזל ברכוש של מישהו, רק בגלל שהוא זול יותר.

האם זאת הדעה האמיתית שלך, או שבאה רק כדי לעורר גלים?

מקבל לגמרי. טעות שלי וקצת יהיר מצידי שזה המסר שהעברתי ברוח דברי.

אסכם ואומר שכל בעל רכב יחנה כראות נפשו במידה והוא חושב שהחניה שהוגדרה מראש צפופה מדי ויכולה לגרום לנזק. לא משנה אם זהX5 או בלנו.

כמובן שאם האוטו מוזנח וסובל ממכות ועדיין בחר לחנות כפול זה מראה על אישיות סוציומטית נטו של בעל הרכב.

פורסם

אבל אם האוטו לא מוזנח וסובל ממכות אז זה לא מראה על אישיות סוציומתית?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פשוט דיון ברמה נמוכה.

ברווז תתעלף ,אף אחד לא מחכה להוד רוממותך שתחליט מה רלוונטי ומה לא.

ולכולם באופן כללי, ללא שום קשר למסכימים או לא , תלמדו לדבר, בדיוק לזה התכוונתי כשכתבתי מה שכתבתי אם אתה בהמה שלא יודע איך לדבר ולהתהג , זה שתחנה ישר לא הופך אותך לבן אדם, אתה עדיין בהמה.

ו mx במידה ואתה לא קשקשן מקלדת זה רק עניין של זמן עד שמישהו יתפוס אותך משחית את רכבו גם אם החניה שלו לא מצאה חן בעיניך ותתפלל שגופך לא יושחט.

ל mjko

לא חשוב מה עלות הרכב אלא מה מצבו. ואם הוא שמור לא אתן לאחד כמו ברווז שטוען שהרכב אמור לשרת אותי ולשרוד בהמות שלא אכפת להם לפתוח עליי את הדלת ולגרום לנזק. גם אם זה יעלה לו בחניה.

אתם מז#^נים ת׳מוח כאן על חוסר כבוד לזולת ואגואיסטיות כשבאותה נשימה אתם בעצמכם כאלה, החל משפה רדודה , וכלה בלקחת את החוק לידיים וללמד אנשים לקח.

כל אפקט הטוהר ,הכבוד לאחר והצודק נעלם ולא שווה יריקה מרגע שלקחתם את הנושא למקומות כאלו.

זו הסיבה שהפסקתי להגיב כאן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אחדש לך, לא חשוב גם מה מצבו של הרכב. ברכוש של מישהו אחר לא פוגעים נקודה.

מסכים אתך שחלק מהתגובות נכתבו בחוסר כבוד אבל כשמישהו מביע דעה שמרוממת אותו מעל כולם ומעיד על עצמו שהוא מתנהג בזלזול לאחרים, טבעי שיתייחסו אליו בהתאם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סלואורייד, דיברתי על עצמי. נכון שעל האחר לכבד רכושו של השני אבל אם הרכב שלי היה חבוט, פחות היה מזיז לי סימנים חדשים. זאת היתה כוונתי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם אני דיברתי על הרכב שלך (ושל כל אחד אחר לצורך העניין). אם חניתי ליד גרוטאה היחס שלי יהיה זהה כאילו חניתי ליד רכב חדש. צריך להבין שהתנהגות סוציומטית - חסימת 2 חניות זה בדיוק אותו הדבר כמו לצאת מהרכב ולדפוק את הרכב שליד. נכון שבאחרונה יש נזק כספי, אבל מי שלא אכפת לו לתפוס 2 חניות כי לרכב שלו יש יותר זכויות משל אחרים, כנראה גם לא אכפת לו לתת זבנג לגרוטאה שהעזה לחנות לידו, כי מה זה כבר דפיקה ברכב שהוא לא שלך?

אפשר להשוות את זה לאנשים ששמים את התיק על הכיסא לידם באוטובוס/רכבת וכשאין מקום אתה נאלץ לעמוד כי הם לא רוצים להזיז את התיק, שחלילה לא יגע ברצפה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ולכולם באופן כללי, ללא שום קשר למסכימים או לא , תלמדו לדבר, בדיוק לזה התכוונתי כשכתבתי מה שכתבתי אם אתה בהמה שלא יודע איך לדבר ולהתהג , זה שתחנה ישר לא הופך אותך לבן אדם, אתה עדיין בהמה.

זה שאתה חונה כמו בהמה הופך אותך לבהמה, ועל הדרך גם לוקח ממך את הזכות לקרוא לאחרים בהמות.

ו mx במידה ואתה לא קשקשן מקלדת זה רק עניין של זמן עד שמישהו יתפוס אותך משחית את רכבו גם אם החניה שלו לא מצאה חן בעיניך ותתפלל שגופך לא יושחט.

א. אני לא פוגע לאף אחד ברכוש, מעולם, ולעולם.

ב. לאנשים שחונים בצורה כזאת אני חונה בצורה כזאת שהם לא יוכלו להיכנס לרכב ממושב הנהג, והכל בלי לגעת ברכב שלהם.

ג. אני גם במקרה כזה חונה בין שני הקווים, ככה שאותו בבון יכול ללכת לחפש את החברים שלו, כבר שלחתי כמה כאלה לחפש את החברים שלהם ולחשוב איך הם ייכנסו לאוטו, במקרה אחד אפילו ישבתי בתוך הרכב שלי עדיין וכשהוא ביקש שאני אזוז כדי שיוכל להיכנס לרכב (ביקש יפה יפה, תכף התחנן), אז אמרתי לו שאני חונה בין הקווים כמו בנאדם, זה שהוא חנה עקום זו בעיה שלו והוא עכשיו צריך לחפש איך להיכנס לרכב שלו ואני ממש ממהר לחנות. מרחוק אגב ראיתי איך הוא עובר ממושב הנוסע למושב הנהג.

יעזור? כן? לא? לא מעניין אותי, זו הייתה חנייה פנויה וקרובה לכניסה.

אגב נניח תיאורטית שחניתי בצורה כזאת, יצאתי מהרכב, מה יעזור לתקוף אותי? זה יזיז את האוטו? זה יהפוך את הבבון לדרדס שיכול להיכנס בקלות?

הוא נשאר עוד יותר תקוע.

אתם מז#^נים ת׳מוח כאן על חוסר כבוד לזולת ואגואיסטיות כשבאותה נשימה אתם בעצמכם כאלה, החל משפה רדודה , וכלה בלקחת את החוק לידיים וללמד אנשים לקח.

חביבי, איפה אתה רואה שאנשים אומרים לקחת את החוק לידיים? אני האחרון בעולם שיפגע ברכב כלשהו, על אחת כמה וכמה לא שלי.

אבל להקשות על החיים של אותו בבון? בכיף וכמה שיותר!

וזה עדיין לא מקשה על החיים שלו כמו שהוא מקשה על החיים של כולם שצריכים להמשיך להסתובב ולחפש חנייה, כי כבוד בבון צריך לא רק לחנות ליד הכניסה, אלא על שתי חניות, הוא גם צריך מיכלי חמצן שלא חס וחלילה ישאף את אותו אוויר שאנחנו שואפים, האנשים ה"פשוטים".

ובלי קשר, מי שלא נותן כבוד לזולת שלא יתפלא שהוא לא מקבל כבוד, זה מתבקש.

גם אני דיברתי על הרכב שלך (ושל כל אחד אחר לצורך העניין). אם חניתי ליד גרוטאה היחס שלי יהיה זהה כאילו חניתי ליד רכב חדש. צריך להבין שהתנהגות סוציומטית - חסימת 2 חניות זה בדיוק אותו הדבר כמו לצאת מהרכב ולדפוק את הרכב שליד. נכון שבאחרונה יש נזק כספי, אבל מי שלא אכפת לו לתפוס 2 חניות כי לרכב שלו יש יותר זכויות משל אחרים, כנראה גם לא אכפת לו לתת זבנג לגרוטאה שהעזה לחנות לידו, כי מה זה כבר דפיקה ברכב שהוא לא שלך?

אם כבר רוצים להיכנס ל"קטנות" ולפינות חשוכות, אז גם בחנייה הכפולה יש נזק כספי, רכבים אחרים צריכים להמשיך לנסוע ולבזבז דלק ובלאי.

זה כבר לא משנה סדרי הגודל של הנזק הכספי, אבל הוא קיים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאחר מספר חודשים, של חנייה בין הקווים במרכזי קניות, אחזור הביתה לפהי שאעשה זאת.

אני לא חונה עמעט לעולם בחנייה כפולה אלא מחפש חנייה צדדית או רחבה יותר וכדומה.

ללא ספק מבין לגמרי אנשים שחונים בחנייה כפולה ואין לי שום בעיה אם זה גם אם אין לי חנייה, חנייה בין הקוים לא מותירה פתיחת דלת ללא מגע.

זה המצב, לחנות בניהם ולשאת בנזק או לחילופין למצוא מקום אחר/ לחנות בחנייה כפולה(לא עושה זאת).

מי שיפגע ברכב נוצץ(הוא נוצץ כי השקיעו בו) שחנה בחנייה כפולה ויתפס שלא יחשוב שייצא מזה לאחר שיחה.

פורסם (נערך)

הנה קם עוד גיבור מקלדת.

חנית בחנייה כפולה, אתה הולך לך לקניות שמח וטוב לב, חוזר ומגלה כי מישהו החנה נניח ולוסטר חדשה ונוצצת, אממה בליסינג, במרחק של 1.5 ס"מ בערך מהמראה שלך, בצד שמאל של הרכב שלך, בדיוק בין הקווים, והרכב שלך הוא זה שבולט מחוץ לקווים שלו.

משמע אותו נהג יכל לצאת שמח וטוב לב, בלי לגעת ברכב שלך, אבל אתה יכול להיכנס לרכב שלך דרך דלת הנוסע, הדלתות האחוריות (במידה ויש כאלה) דרך הבגאז' (תקווה שאין לך סדאן במקרה כזה, כי אז זה סיוט), או אם תהפוך למר-קו.

מה אתה תעיז לעשות לאותו אחד, מר גבר-גבר על מקלדת?

דרך אגב "אני לא חונה כמעט לעולם בחנייה כפולה" (שזה משפט מפתח פה אצל כמה מגיבים) הוא לא שונה מאשר "אני כמעט אף פעם לא מכה את הילדים שלי", ואח קרוב של "אני כמעט אף פעם לא מחנה בחניית נכים", "אני כמעט אף פעם לא עובר ברמזור אדום", "אני כמעט אף פעם לא דוקר אנשים".

ואני אחזור שוב על המנטרה הידועה "אם אתם אנטיפתים ששמים ז*ן על הסביבה שלכם, אל תתפלאו כשגם בחניות הכפולות והמכופלות שלכם תמצאו נזקים לרכבים הנוצצים והחדשים שלכם, ואפילו יותר מאשר חניה רגילה".

תחשבו טוב על המשחק הידוע Whac-A-Mole, הסיבה היחידה שאתם נותנים כאפה לחפרפרת הזו ולא ההיא, זה שדווקא החפרפרת הזו הרימה את ראשה, בחנייה כפולה זה בדיוק מה שאתם עושים, מרימים את הראש ומחכים להנחתה.

בניגוד אליי כבר ראיתי כמה אנשים "חביבים" שמחזיקים אלת בייסבול ברכב, וכשהם רואים אחד כזה ואין חנייה הוא מוצא מראה על חוט.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בשנתיים האחרונות חניתי בחנייה כפולה פעמיים, במגרש חנייה כמעט ריק לפחות מעשר דקות.

גם אם תשאיר לי שריטה על הרכב, לא אעשה דבר, כי זה נראה לי טיפשי.

בדיוק מהסיבה הזו לא אחנה בחנייה כפולה כי הסיכון גדול יותר.

אני פשוט מנסה להימנע מהנזק לרכבי, ומבין אנשים שנוהגים כך בדיוק בגלל נהגי הליסנג וילדיהם.

הייתי שמח אם באמת היו שמים עמוד על הקו שלא יאפשר פתיחת דלת מה שהיה מרחיב מעט את החניות.

לגבי הדוגמא שנתת, לפני מספר ימים במקום בו חניתי מישהו נצמד לחלוטין לנהג שחנה כפול, בלי לפגוע בו, הנהג השאיר לו מזכרת רצינית ואף עשה מהומה שישים לב לכך.

הוא לא היה עבריין בוודאות.

אתה לא תמצא אותי חונה בחנייה כפולה, אז אין לך מה להטיף לי.

עריכה: חידוד,אני לא תומך בחנייה כפולה. אני פשוט מבין לליבם של החונים כך, יש אנשים שהרכב חשוב להם יותר מלאנשים אחרים.

הכונה שלי בחנייה כפולה היא תפיסת מקום וחצי ולא יותר.

עריכה2:כמו שרשמתי אני מוצא פתרונות אחרים, חניינים בתשלום וכו.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

ברווז: LOL. הצחקת אותי בסוף יום עבודה ארוך ומעייף. :roflmao:

תראו - אני מבין קצת מאיפה באים החבר'ה כאן שאומרים "לגיטימי לחנות כמו דוש" אבל הם עדיין דוש'ס. ואני לא אעשה את זה.

כן: אם אתה משקיע מאוד ברכב שלך (בין אם בקניה של רכב יוקרה, בין אם בשמירה ודיטיילינג) ומוכן לעשות הקרבות כדי לשמור עליו ככה (חניה בתשלום, כיסוי הרכב, חניה רחוקה), בעוד ש99% מבעלי הרכבים האחרים בעולם לא דואגים כ"כ לרכב ולא שומרים עליו באותה מידה - אתה מרגיש שאתה צריך להתנהג בצורה שונה - כמו שאיש עם עצמות שבירות במיוחד מרגיש שהוא צריך להימנע מלנסוע בתחבורה הציבורית כי הסיכוי שייפגע (ממשהו שלא יפגע באדם רגיל) גבוה.

אבל זה לא מצדיק להחנות בחניה כפולה בכל זאת. איך שלא תסובב את זה, אם חנית כפול או באלכסון אתה דושבאג.

יש שפע של פתרונות לשמירה על רכב נקי משריטות:

1. לחנות רחוק מאוד. נגיד בקניון הזהב, תמיד ממש מפוצץ, אבל מעבר לכביש יש חניון ריק לגמרי כי צריך לחצות גשר בשבילו. אני חונה שם.

2. לחפש חניות בין עמודים, ואם אין אז לפחות שצד אחד יהיה ליד עמוד\מדרכה - מקטין את הסיכוי לשריטה ב50%.

3. לחנות בחניונים קטנים שבתשלום - ליד העבודה שלי יש חניון כזה (כ20 רכבים) שמאויש תמיד. האיש החביב בחניון דואג לעזור לכל מי שמגיע לחנות ולכן הסיכוי שיפגעו ברכב שלי שם נמוך יותר (לפחות, כתוצאה מטעות אנוש בתמרוני חניה)

4. להשתמש בתחבורה ציבורית במקומות\זמנים שאין בטחון לשלמות הרכב שלך. למשל, בסט. פטריקס דיי לא הייתי מגיע עם רכב למולי בלומס. מתכון בטוח לזה שישבו\ישפכו\יקיאו לך על הרכב לפחות.

5. לכסות את הרכב - יכול להציל מפני שריטות קטנות, ולכלוכים, ולדעתי אפשר לתפור לכיסוי גם ספוגים במקומות המועדים לפורענות (דלתות) שיקטינו את הסיכוי למכות.

6. לא להחנות במקומות המבוקשים - איפה שיש צל למשל: בבנין של סבא שלי יש בערך פי 4 יותר חניות ממכוניות בכל רגע נתון, ועדיין כולם חונים בכמה מקומות שבהם יש צל. אני חונה בשמש, אבל בטוח שם שאף קשיש לא ישפשף אותי עם היורוסוויפט שלו (כי אם כן, אני לא הולך לצעוק\לדרוש תשלום מאדם בן 80, אז עדיף להימנע מהסיטואציה מראש).

7. לא להחנות במקומות צפופים שבו שכניך ידרשו לתמרונים - לך תדע.

ועוד משהו - כן להיות אזרח נורמלי ולשים לב כשמישהו אחר דופק\שורט רכב. אם אני רואה מישהו נכנס באחר, תמיד דואג לצלם ולרשום מקסימום פרטים + משאיר פתח על הרכב הנפגע. יש נזק או אין זה כבר לא ענייני - אני יודע שעשו את זה בשבילי (וזה עזר) ואני מקפיד לעשות את זה לאחרים.

לחנות כפול כי אין ברירה? אין דבר כזה. :nono:

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...