Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין לי צורך להצדיק את עצמי. בכנות לא ממש מפריע לי מה תחשוב. כמו שאמרתי אני מעדיף שיצקצקו בלשון מאשר שאני ירוץ לתקן את המתנה שהשאירו לי.

אני לא כאן כדי לשנות את תפיסת עולמך לגבי העניין ומלכתחילה השארתי תגובה בידיעה שאלו התגובות שאקבל. זה שווה ערך לתגובה בעד הפועל בפורום אוהדים של מכבי.

מה שמוכיח לך שוב שממש לא מעניין אותי מה תחשוב.

נוסף על כך לא התכוונתי שאני מחנה רחוק וכפול. אמרתי שאני מחנה רחוק (רגיל כמוך צדיק). פשוט רחוק.

ואם תרצה אוכל לארגן לך עבודה בתור פקח תוכל לזמבר אותי ואנשים כמותי כאוות נפשך. במקרה יש לי קשרים.

והקריצה בסוף, זה כי אני כותב ומחייך. אתם מרחיקים לכת עם ההתייפייפות נפש.

אם תרצה אסביר לך למה זה התייפייפות

בהחלט הגיוני שאינך מרגיש בצורך להצדיק את התנהגותך, שהרי מקרים של דוחו"ת על חניה שלא בהתאם לסימון במגרשי חניה נדירים עד לא קיימים. אני מעריך שהיית קצת פחות שווה נפש לענין הזה אם היית מתחיל למצוא דוחו"ת כאלו על החלון, אז כנראה גם היית הופך לאיכפתי ומתחשב בזולת, אבל זו תופעה רגילה ועצובה למדי. אלא שדיברת גם על קיזוז בחסימת חניה לאחר אל מול פינויה כשאתה מואיל לחנות רחוק, אז קח מקרה אחר של קיזוז שקרה לחבר. יום אחד הוא מצא סריטה ארוכה ומכוערת שחייבה צביעת שתי דלתות ופתק על החלון שאמר " צריך צבעי וגם מישהו שיסביר לך איך חונים כמו בנאדם ". אז גם קיזוז כזה מסתבר עלול לקרות, כזה שבו במחי סריטה אחת מכל הלב קוזזו שנים של חיפוש חניה חסינה שכזו כמו שאתה אוהב.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

שוב מיטב הכוכבים חונים ליד טיב טעם נתניה,הפעם גם אבא שלי כוכב למרות שניסיתי לשכנע אותו להחנות ישר.(אנחנו עם הi800)

gugyse4u.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עצם העובדה שאתה חושב שלמישהו שמחנה בצורה לא נאותה ככל שתהיה, מגיע לרכבו שמכיל את משפחתו לעבור תאונה כלשהי (במקרה שלי, משאית שהתרסקה על אשתי והילד בן 1) רק מעיד על רמת הטמטום של השרשור הזה.

ואם נראה לך מוצדק להשחית רכוש פרטי של אדם שחנה לא לשביעות רצונך קל וחומר כשלא מדובר על חניה פרטית, אז חדלתי מלהגיב כל מילה נוספת מיותרת.

אני רק מקווה שאותו משחית לא ייתפס ע״י בעל הרכב, כי אז אתה תראה איך רגליים וידיים מתקזזות.

בכל מקרה שיהיה לכם בכייף ותמשיכו בדרככם.

פורסם
עצם העובדה שאתה חושב שלמישהו שמחנה בצורה לא נאותה ככל שתהיה, מגיע לרכבו שמכיל את משפחתו לעבור תאונה כלשהי (במקרה שלי, משאית שהתרסקה על אשתי והילד בן 1) רק מעיד על רמת הטמטום של השרשור הזה.

ואם נראה לך מוצדק להשחית רכוש פרטי של אדם שחנה לא לשביעות רצונך קל וחומר כשלא מדובר על חניה פרטית, אז חדלתי מלהגיב כל מילה נוספת מיותרת.

אני רק מקווה שאותו משחית לא ייתפס ע״י בעל הרכב, כי אז אתה תראה איך רגליים וידיים מתקזזות.

בכל מקרה שיהיה לכם בכייף ותמשיכו בדרככם.

אף אחד לא מאחל לך, לאישתך או לשאר המשפחה תאונה / פציעה / כל דבר אחר.

אף אחד פה לא מפלצת, גם אתה.

אבל חניה על שתי מקומות זו התנהגות שכולנו מקווים שתיעלם מהעולם יחד עם התופעה הגועלית של השארת "מתנות" ברכבים של כולנו.

העניין שהתירוץ שלך לגבי חניה כפולה הוא פשוט לא רלוונטי, לא מקובל ובהחלט נותן סיבה מאוד עלובה למעשה ורק כדי לתת לעצמך את ה"אוקיי" לעשות את זה.

אפשר גם למצוא סיבות שונות ומשונות למעבר באור אדום או אי עצירה בעצור וכו'.

כאשר אתה הופך את עצמך ל"יותר טוב מאחרים" או ש"לך מגיע שתי חניות" בגלל התירוצים שנתת, אתה פוסל את עצמך.

כדאי שתבין שגם אם לא נאה לך המתנות על הרכב (כולנו נגד העניין המכוער הזה), אתה עדיין חייב להתנהג כמו בן אדם.

כי אם לא, מה ההבדל בינך לבין שאר הבהמות הישראליות שאתה מתלונן עליהם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאונה? מי איחל לך לעבור תאונה?

גם אם מסתכלים על זה מנק' מבט אגואיסטית לחלוטין, רק מהסיכון שאיזה חמום מח יצייר לי יצירת אמנות מודרנית עם מפתח על הצבע של האוטו לא הייתי חושב על לתפוס 2 חניות.

כבר ראיתי קבוצה של צעירים דוחפים מסטיקים למנעולים של רכב שחנה כפול, ראיתי מישהו שופך קולה על מכסה מנוע ויצא לי אפילו לחזות בקונדום משומש קשור לידית של מישהו. עוגמת הנפש הרבה יותר גדולה מאיזה שפשוף דלת, שלפעמים אפשר להסיר עם פוליש.

גם אני אני חונה הכי רחוק שאפשר בכל מקום, או רק ליד רכבים שנראים נוצצים ומושקעים אבל אף פעם לא בכפולה.

מה הפיתרון האולטימטיבי? ציפוי נאנו. אני חוסך לזה עכשיו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפעמים הנדירות (אולי פעם אחת אולי) שאני לא חונה ישר (קצת מעבר לקו, רחוק מלהיות חנייה כפולה) זה בגלל שכל השורה חנתה בצורה מזעזעת ואין חנייה פנויה אחרת.

האמן לי אחרי זה אני מרגיש חרא למרות שאני לא ממש מפריע ואני גם מקסימום חונה לשעה והרי ידוע שאנשים חונים שעות כך שגם ככה אני לא מפריע בחנייה ציבורית אבל הפחד שלא חניתי כשורה מפריעה למצפון שלי (אולי אני יפה נפש, ההגדרה הנכונה היא יקה מלידה).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אם תרצה אסביר לך למה זה התייפייפות

ברשותך אני רוצה לחזור לנושא הזה.

בבקשה בוא ותסביר למה זה התייפייפות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לא מדובר כאן על סיכון חיי אדם בחציית רמזור אדום/עצור. לא מדובר כאן על פגיעה ברכוש כתוצאה מהאקט הנוראי הזה. חלילה אפילו לא חסימה של חניה פרטית.

במקרה הגרוע ביותר מדובר על חוסר נוחות שנגרמת לנהג בהמשך חיפוש אחר חניה.

אי אפשר להשוות בין גרימת נזק בזדון, חציית צומת ללא מתן זכות ולנהג שחנה כפול. לאחל או לקוות שיגרם לרכבו של אדם (שמן הסתם מכיל בתוכו חיים) נזק ע״י תאונה ולעטוף את זה במונחים של קארמה, זה בעיני אנשים קטנים הרבה יותר מהאנשים עליהם אתם מלינים.

גם עלי יש דברים לא מקובלים בכביש כמו אי הדלקת וינקרים בפניה -אנשים שלא מאותתים על כוונותיהם בכביש מסכנים ומעצבנים אותי הרבה יותר מרכב שחנה כפול (אגב, כמה מכם דואגים באמת לאותת על כל פניה שלכם? אני סבור שלא כולכם ולא תמיד, אולי רק מידי פעם), אבל ,

עם כמה שזה מאוד(!) מפריע לי מעולם לא לקחתי את הדעות והמחשבות שלי למקומות שאתם לקחתם את השרשור הזה.

יצאתם מכל פרופורציה, כל אחד כאן שהעלה תמונות (או לפחות רוב המגיבים) מבצע או ביצע עבירות תנועה חמורות יותר על בסיס יומי שבועי חודשי או שנתי כמו הורדת/העלאת נוסעים באמצע הכביש, ״מה קרה 5 דק אני קונה חלב אז אילתרתי חניה״ ועוד כהנה וכהנה. ולכן היה לי חשוב להגיב כאן דעה אחרת , לא כי אני באמת כל היום מחפש חניות כפולות לתפוס. הרי בינינו, אי אפשר לעקוב אחריכם באמת, זה פאקינג פורום. היום אתה מעלה תמונה של פוץ עם מאזדה 6 שחורה שמחנה כפול, ומחר אתה חוצה באדום, מחנה כפול בעצמך או חצי מדרכה, חוסם נתיב מסיבה כלשהי, לא נותן זכות בכיכר או נדחף בצומת, חותך בדרך לא דרך את הפקק שכולם ממתינים בו , מתעסק עם הפלאפון ,לא מאותת , מפרסס איפה שאסור ,זורק את בדל הסיגריה שלך או ג׳אנק אחר מהחלון , נוסע עם נורות חיקי של קסנון ומסנוור את כולם או ואו ואו..

אז תעשו לי פאקינג ברייק!

ולצורך העניין ,

בפעם האחרונה שיצא לי לחנות כפול זה היה לפני מס חודשים. מה שזה אומר שזה לא הדרך ארץ שלי בחניית רכב, אבל כמו שאמרתי כשאתקל במצב שדורש את זה, לא אהסס.

אז תהנו חברים כשאתם מגיעים לסופר/חנות רהיטים /וואט אבר, ואתם תמיד מוצאים חניה בול במקום שממתינה רק בשבילכם , תדעו שלפניכם עבר משם פאנט שבחר לדלג עליה בגלל דרעקים אמיתיים. זה סיום אומנם בצחוק- אבל עם קצת אמת.

והכי חשוב אל תקחו אישית , קצת פרופורציות . צנזרו תגובות לא הולמות.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

car4fun, זה שהעבירה שלך לא מסכנת חיים (אבל היא אנטי-סוציאלית ואנטיפתית במהותה), לא הופך אותה לכשרה, אפילו לא כשרה בקריצה.

לפי העיקרון שלך של "יש דברים גרועים יותר" (וכבר כתבתי על זה פעם בדיון אחר) - המשטרה לא צריכה לאכוף בכלל מקרי גניבה, לא אונס, ולא חטיפות, יש דברים גרועים יותר - שיתמקדו רק בלסגור תיקי רצח, נכון?

כולם עושים עבירות תנועה כאלה או אחרות, ואם אתה תטען שאתה לא עשית אף עבירת תנועה אז I Call Bullshit, זה עדיין לא אומר שאתה יכול לשים ז*ן על אנשים נורמטיביים ולחנות איך שאתה פאקינג רוצה.

אל תשתמש בטענות האלה להצדיק את מה שאתה עושה. תקרא לילד בשמו ותגיד שזה מעניין לך את האשך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמע זה שאתה לפעמים עובר על החוק יומית/שבועית/חודשית לא אומר שחברי הפורום עושים זאת (או רובם), כולנו בני אדם אבל אולי ה"עבירות שאנו עושים" הן באמת נדירות ואנחנו מצטערים על כך. אתה למשל מעודד את מעשייך בשביל האינטרסים שלך.

אדם כמוך שאכפת לו מהרכב שלו צריך (טוב לא צריך אבל אין לנו ברירה) לחנות יותר רחוק/ליד מכונית שמורה ועם צריך אז רחוב ליד, אבל לא לחסום שני חנויות פנויות והפיכתם לחנייה אחת.

אני למשל מאותת כל הזמן (כן אני יכול להעיד ש100% מהזמן! זה מה שאני עושה גם בכיכר מאותת כמו שצריך), לא חונה כפול (נראה שגם אתה רוב הזמן לא), לא עוצר בצד כדי להוריד אנשים במקומות שאסור לעצור - כן אני פנאטי ויש הרבה ריבים באוטו אבל כשאני נוהג אני הבוס ותכלס אם עוצרים במקום שלא אמורים לעצור יש סיכון מסויים אפילו אם הוא סיכון קטן (למשל באמצע רחוב סואן), שאר הדוגמאות לא רלוונטיות בשבילי אבל תהיה בטוח שאם היה כנראה שהייתי פועל כשורה כמו שצריך.

מה ששנוא עליי לא אעשה לנהגים אחרים, אחרת מה הטעם שלנו בסדר החברה. כל איש ייעשה לרוחו ואבדנו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה לקח לי חמישה-שה נסיונות למצוא את ההודעה הזו, אבל הרבה פעמים אני נזכר בה. זה משרשור ישן.

מי ששם ז' על הסביבה שלו-ערס. זו לא סטיגמה, זו הגדרה של צורת התנהגות מסריחה.

car4fun, הבנתי כל נימוק שלך. לדעתי אתה פשוט ערס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מסכים עם ניקו פ.

אתה אוהב את האוטו שלך יותר ממה שאכפת לך מאחרים. האוטו זה שלוחה של עצמך. תוסיף לזה עוד קצת משחק פסיכולוגי, ויוצא שאתה שם זין על העולם ואוהב רק את עצמך.

פורסם
שוב מיטב הכוכבים חונים ליד טיב טעם נתניה,הפעם גם אבא שלי כוכב למרות שניסיתי לשכנע אותו להחנות ישר.(אנחנו עם הi800)

gugyse4u.jpg

מתי יגיע הראש עיר שישלח פקח עם עובד תשתיות שפשוט יעתיק את קו הפרדת החניה מעל גבי הרכב שחונה עליו?!?

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא מדובר כאן על סיכון חיי אדם בחציית רמזור אדום/עצור. לא מדובר כאן על פגיעה ברכוש כתוצאה מהאקט הנוראי הזה. חלילה אפילו לא חסימה של חניה פרטית.

במקרה הגרוע ביותר מדובר על חוסר נוחות שנגרמת לנהג בהמשך חיפוש אחר חניה.

אי אפשר להשוות בין גרימת נזק בזדון, חציית צומת ללא מתן זכות ולנהג שחנה כפול. לאחל או לקוות שיגרם לרכבו של אדם (שמן הסתם מכיל בתוכו חיים) נזק ע״י תאונה ולעטוף את זה במונחים של קארמה, זה בעיני אנשים קטנים הרבה יותר מהאנשים עליהם אתם מלינים.

גם עלי יש דברים לא מקובלים בכביש כמו אי הדלקת וינקרים בפניה -אנשים שלא מאותתים על כוונותיהם בכביש מסכנים ומעצבנים אותי הרבה יותר מרכב שחנה כפול (אגב, כמה מכם דואגים באמת לאותת על כל פניה שלכם? אני סבור שלא כולכם ולא תמיד, אולי רק מידי פעם), אבל ,

עם כמה שזה מאוד(!) מפריע לי מעולם לא לקחתי את הדעות והמחשבות שלי למקומות שאתם לקחתם את השרשור הזה.

יצאתם מכל פרופורציה, כל אחד כאן שהעלה תמונות (או לפחות רוב המגיבים) מבצע או ביצע עבירות תנועה חמורות יותר על בסיס יומי שבועי חודשי או שנתי כמו הורדת/העלאת נוסעים באמצע הכביש, ״מה קרה 5 דק אני קונה חלב אז אילתרתי חניה״ ועוד כהנה וכהנה. ולכן היה לי חשוב להגיב כאן דעה אחרת , לא כי אני באמת כל היום מחפש חניות כפולות לתפוס. הרי בינינו, אי אפשר לעקוב אחריכם באמת, זה פאקינג פורום. היום אתה מעלה תמונה של פוץ עם מאזדה 6 שחורה שמחנה כפול, ומחר אתה חוצה באדום, מחנה כפול בעצמך או חצי מדרכה, חוסם נתיב מסיבה כלשהי, לא נותן זכות בכיכר או נדחף בצומת, חותך בדרך לא דרך את הפקק שכולם ממתינים בו , מתעסק עם הפלאפון ,לא מאותת , מפרסס איפה שאסור ,זורק את בדל הסיגריה שלך או ג׳אנק אחר מהחלון , נוסע עם נורות חיקי של קסנון ומסנוור את כולם או ואו ואו..

אז תעשו לי פאקינג ברייק!

ולצורך העניין ,

בפעם האחרונה שיצא לי לחנות כפול זה היה לפני מס חודשים. מה שזה אומר שזה לא הדרך ארץ שלי בחניית רכב, אבל כמו שאמרתי כשאתקל במצב שדורש את זה, לא אהסס.

אז תהנו חברים כשאתם מגיעים לסופר/חנות רהיטים /וואט אבר, ואתם תמיד מוצאים חניה בול במקום שממתינה רק בשבילכם , תדעו שלפניכם עבר משם פאנט שבחר לדלג עליה בגלל דרעקים אמיתיים. זה סיום אומנם בצחוק- אבל עם קצת אמת.

והכי חשוב אל תקחו אישית , קצת פרופורציות . צנזרו תגובות לא הולמות.

מסתבר שאתה מתעקש לא להבין שאתה מתנהג באופן אגוצנטרי וחסר התחשבות באחרים. השאלה אם מישהו אחר לא מאותת או נכנס לצומת באור אדום ומעדיף זאת על חניה שלא בין הקוים, כפי שאתה מציג זאת, מעבר להיותה דמגוגיה שטחית למדי, גם כמובן אינה שייכת לכאן שהרי אף אחד מלבדך לא מציב את האלטרנטיבות הללו כרלבנטיות לדיון הזה. אתה עושה זאת בדיוק באותו אופן בו אתה מעלה איזו טענה מופרכת כאילו מישהו מהמתדיינים מאחל לך כל מיני תאונות כעונש. ההקצנה הזו בטיעוניך רק מעמידה באור לא מחמיא את הגיונם. כנראה שרק קנסות כבדים ותכופים יעזרו להפוך אותך לחובב המין האנושי וצרכי החניה שלו, כל זמן שהענין הזה לא קורה אתה תמשיך לחשוב שאתה צודק בנסיונותיך להגן על רכושך וכל אלו שאתה מכריח אותם להמשיך ולהסתובב בחיפוש אחרי חניה יקללו אותך ובצדק.

פורסם
מתי יגיע הראש עיר שישלח פקח עם עובד תשתיות שפשוט יעתיק את קו הפרדת החניה מעל גבי הרכב שחונה עליו?!?

:-P

זה יכול להיות נחמד...קצת מראה ספורטיבי :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...