Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חד משמעי -לא!

נכון,לא כולם חארות אבל לצערי אין ביכולתי לעשות משעל חניון מי משתייך לזרם האיכפתי וב 98% מהמקרים בהם החניתי רגיל , השאירו לי צלקת שאותה אני רץ לתקן.

אני גם לא חושב שכך זה צריך להיות , אבל כמו הרבה דברים בחיים ,הנתונים הריאלים מאלצים אותי לפעול אחרת. תיאורתית ע״פ הדוגמאות שלך ניקו, אתה צודק.

הבנתי כל מה שאתה טוען, אם כי כמו בשרשור של הנת"צ, אני לא מסכים עם הדרך הזו. בעיניי זו חוסר התחשבות בזולת. בסופו של יום, כל עוד זו לא עבירה על החוק, זכותך להמשיך לעשות את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, מה זאת אומרת כל עוד זו לא עבירה על החוק? זו באמת עבירה על החוק ומה שגרוע יותר זו חוסר התחשבות בזולת שנעשה הנורמה לצערי במדינה.

פורסם

250 ש''ח אם אני לא טועה.

נאכף ע''י פקחי חניה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא היה לי מושג. יש תקנה בחוק? אני לא מצאתי. אשמח אם מישהו יודע לתת קישור או מספר סעיף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הנה כמה כוכבים

המזדה חונה חנייה כפולה מול מכון פיזוטרפיה, הרבה אנשים שמגיעים לשם הם אנשים בעלי מוגבלות כזו או אחרת אבל זה לא מונע ממנו להיות חזיר.

נהג הסיטרואן חלאה גדולה מכיוון שתוך עשר דקות כל החניון הזה מתמלא ויש מצוקה קשה של חנייה באזור, צולם ברחוב הנפח בחולון.

התמונה הרביעית צולמה בחנייה של השכונה שלי, שתי החזירים האלו חנו בצידי המעבר וחסמו אותו, רכב כמו מזדה 6 לא עובר שם ונאלץ לעשות סיבוב גדול. פשוט אין מילים על אנשים כאלה.

והמיצובישי, אין צורך להוסיף.

unnamed (3).jpgunnamed (4).jpgunnamed (6).jpgunnamed (7).jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא חנייה כפולה אבל תנו לי לספר לך סיפור שקרה לי היום.

היום נסעתי לכפר סבא , חניתי במקביל בלי שום בעיה (חשוב לציין שמאחורי לא היה רכב אחר אז החנייה מאחורי הייתה פנויה).

אני יוצא מהרכב עם חבר פתאום קולטים מאזדה 6 2003 לבנה חונה מאחוריי ופשוט המספר רישוי הקידמי שלה צמוד לטמבון שלי !!

משהו מטורף!! והכי פסיכי היא האשימה אותי!!! איך ?? לעזאזל אני חניתי לפנייך ! מזל מזל מזל שלא קרה כלום. חבל שלא יכולתי לצלם לכם את זה.

פורסם

^

פעם, הייתה הגדה, שטמבונים נועדו על מנת שידפקו אותם בחניות. היו אפילו רכבים שהטמבונים שלהם הגיעו לא צבועים מהמפעל, ככה שנגיחות קלות בזמן חניה - היו נחשבות לבסדר.

לא יודע אם אני מסכים עם הגישה הזו.

פורסם

כן. נתניה, מה נעשה. שים לב איך כולם מחנים ישר ויפה, ורק הפוץ הזה מחנה כמו מלך הפוצים. חתיכת פוץ.

פורסם
למה לא?

ניקו, פשוט לא הבנת.

הוא בן אדם נורמטיבי שלא רוצה שישרטו לו את הרכב, להלן ההוכחה:

מצטער להיות האאוטסיידר שהורס כאן את הרצף של ההודעות נגד חניה כפולה.

ברוב המקרים אני נוטה לחנות הכי רחוק מהתקהלות של רכבים חונים אוהב למצוא את ״הפינה השקטה״. לצערי לא תמיד היא קיימת. אני אומר בגילוי לב יש לי אינספור חוויות על אנשים שדפקו לי את הרכב בפתיחת דלת חזקה , עצלנות להחזיר עגלת קניות , ומעריכות בעת נסיונות יציאה מחניה. יש חוויות טריות לפחות כל שבוע מקרה אחד או יותר (כן גם מהשבוע כבר יש).

בתור חובב מושבע דיטיילינג אני לא מקבל בהבנה שום שריטה או כל סימון לא טבעי כפי שיצא הרכב מהחברה.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא מהסס ולו לרגע לחנות בחנייה כפולה בחניונים צפופים ולאפשר לרכבי מרחב מוגן ככל האפשר מאידיוטים חסרי התחשבות. אני מעדיף תמונה בפורום , או הנהון וציקצוק מאשר מתנה לא רצויה על הרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...