Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ובינתיים, עוד אחד שחושב שמגיע לו, טרי מהיום..rubydu9y.jpg
ישנה איזו שהיא סברה שמי שנוהג באוטו מוחצן שכזה, גם מסגל לעצמו התנהגות בהתאם, או שהוא בעל אישיות הנדרשת למין אוטו שכזה והתנהגות כזו של אני ואפסי עוד, בכדי להוכיח משהו לסביבה ואולי גם לעצמו. חניה באופן שכזה די מאששת את התאוריה, זה בלי קשר לעובדה שהפג'ו הזו דווקא מכונית מהנה וכיפית למדי. עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
למה שאני אכנס לחניה שלי אם אני יכול לשים זין על כל העולם ולחסום את המדרכה?

מצידי שהולכי הרגל ידרסו!

כבר ראיתי ברחוב שלי אנשים שמתעצלים לפתוח את השער החשמלי אז הם פשוט חונים על המדרכה מולו, הם חוטפים ממני קללות בכל יום ביומו.

אבל הדגנרט הזה בתמונה שלך, מתחשק לי פשוט לשבור חלון ולהוריד אמברקס ברכב הזה שידרדר לקיבינימט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לך סידורים ביום שישי? לך ברגל

DSC_1009[1].jpg

או תזמין משטרה. השוטר קרא בכריזה לבעלי הרכב (למה לא לאתר את מספר הפלאפון?) אף אחד לא הגיע אז הוא רשם דו"ח

DSC_1010[1].jpg

בינתיים המאזדה מפגינה יכולת מדהימה של קפיצה מהמדרכה

DSC_1011[1].jpg

פורסם (נערך)

שיגיד תודה שלא קיבל שיפוץ של הפינה הימנית אחורית ומקום חניה במוסך לכמה ימים.

האם השוטר הצמיד את הפתק הנכון לשמשה הקדמית?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דבר כזה 1000 שקל לא?

1000 ש"ח זה חניית נכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש לך סידורים ביום שישי? לך ברגל

[ATTACH=CONFIG]384329[/ATTACH]

או תזמין משטרה. השוטר קרא בכריזה לבעלי הרכב (למה לא לאתר את מספר הפלאפון?) אף אחד לא הגיע אז הוא רשם דו"ח

[ATTACH=CONFIG]384332[/ATTACH]

בינתיים המאזדה מפגינה יכולת מדהימה של קפיצה מהמדרכה

[ATTACH=CONFIG]384333[/ATTACH]

אני שונא כשעושים לי את זה!!! התופעה הזו כל כך נפוצה אצלי בבניין שזה מזעזע. אני מתנחם בעובדה היחידה שבעוד כחודש אני עובר דירה.

אני תמיד משאיר פתקים עם ברכות על השמשה, אבל כל פעם יש רכב אחר שמשכיל לחנות כך. משטרה לא מגיעה כי מבחינתם אם אני מצליח לצאת ע"י חמישה-שה תמרוני רוורס-קדימה, אז הכל חוקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני שונא כשעושים לי את זה!!! התופעה הזו כל כך נפוצה אצלי בבניין שזה מזעזע. אני מתנחם בעובדה היחידה שבעוד כחודש אני עובר דירה.

אני תמיד משאיר פתקים עם ברכות על השמשה, אבל כל פעם יש רכב אחר שמשכיל לחנות כך. משטרה לא מגיעה כי מבחינתם אם אני מצליח לצאת ע"י חמישה-שה תמרוני רוורס-קדימה, אז הכל חוקי.

הגיעה הנהגת וצעקה לכל הרחוב: "רק אם הייתי שמה לב ל-ל-ל-ל".

את המשפט היא לא ידעה לסיים.

הסימון על הכביש די ברור, אם לא הייתה עולה עליו עם הרכב אולי הייתה שמה לב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

^ שים לב, שלנוסע בסיטרואן (?) מימין ליונדאי, יהיה מאוד קשה להיכנס.

זה שיש קווים, זה לא אומר שאתה צריך לחנות עליהם, כי עדיין אתה יוצר אי נעימות ופוטנציאל למכות מהדלת של הרכב ליד.

אותי אישית, אם הייתי צריך להיכנס לסיטרואן בתור נוסע, היה מאוד מאוד מעצבן הגישה של היונדאי, אפילו שתאיורתית הוא חנה לפי החוק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...