Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביג פוט,

ראשית יש כאן תמונות של חניות שאני ממש לא מתחבר אליהם ולא משקפות בכלל את צורת החניה הכפולה שלי לצורך העניין. שנית, אם כבר דאגת להקפיץ את התגובה שלי שוב, אז כמו שכבר אמרתי ב 98% מהמקרים לא תמצא בכלל את הרכב שלי בהתקהלות הרכבים הזאת בגלל דרעקים שלא שמים קצוץ על רכוש של אחרים אני צריך להיות הרחק מה comfort zone ולהנות מחניה ציבורית כמו כולם. אבל ב 2% מהמקרים הנותרים בהם אין לי ברירה, אני לא יהסס להחנות כך. LIKE IT OR NOT

אם תרצה תחשוב על זה כך,

אנשים כמוני משאירים לאנשים כמוך חניה בזה שאנחנו בכלל לא מחנים באיזורים הצפופים האלו שבד״כ קרובים ליעד. אנחנו סובלים מהליכה רחוקה יותר לרכב בקיץ ב 37-40 מעלות, ובחורף ברוח ובגשם. בקניות,סידורים או סתם טיול משפחה.

אממה,

בפעמים מסוימות שאין דרך לאלתר חניה מרוחקת מדגנראטים חסרי התחשבות, אנחנו מחנים כפול.

אז זה מתקזז אם תרצה (;

פורסם

תודה שאתה מתקזז.

אתה מאמין בקארמה? אני כן ואני מאמין שהיא תפגוש אותך מתישהו, לפחות אני מקווה כך. לטובת הכלל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
חניה עמוסה במכללת אפקה בתל אביב, כנראה שזה לא מעניין את כולם.

כמעט כל יומיים יש כוכב כזה. זה בעיקר אנשים שגרים באזור, חוזרים בשעות הלילה הקטנות, כנראה שבשעות האלה הקווים פחות נראים לסביבה.

למרות שגם במהלך היום יש לפעמים הפתעות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש מצב שהיא כבר פגשה אותו ברכב הקודם שלו?

יש סיכוי סביר.

לעולם לא מחנה בחניה כפולה, ואני פדנט רציני בקשר לרכבים, מי שמכיר אותי גם מהפורום יכול להעיד.

אני מאמין במשפט - "מה ששנוא עלייך אל תעשה לאחרים", ומכיוון שאני מתעב חניות כפולות ואת הנהגים ה"נחמדים" שעושים את זה, לעולם לא אחנה כך.

וcar4fun: העיקר שאתה מצדיק את עצמך וגורם לעצמך לחשוב שמה שאתה עושה זה בסדר, ועוד מוסיף קריצה בסוף, אז זהו, שלא. זה לא בסדר, לא משנה כמה אתה פדנט, כמה אתה אוהב את הרכב, וכמה רחוק אתה מחנה, כי גם החניה ה"רחוקה" הזאת, היא אולי רחוקה בשבילך ולמקום חפצך, אבל קרובה למישהו אחר למקום חפצו, ואז הוא צריך להיתקע בלי חניה כי לכבודו זה ניראה בסדר לחנות על 2 חניות כי הרכב שלו חשוב יותר מכולם.

רק בשביל המקרים האלה הייתי שמח להיות פקח חניה, כל אחד כזה היה מקבל אצלי דו"ח יפה, עד שהיה לומד לחנות כמו בנאדם ולא כמו אגואיסט מני**.

פורסם

תל אביב, 12 בלילה, חוזר הביתה.

החניה של הבניין כבר מלאה.

יוצא לסיבוב במגרשי החניה הקרובים ונתקל בדבר הזה:

bytyqy2a.jpg

מה לעזאזל הוא חשב לעצמו?!

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

שלא יפתחו עליו דלתות!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי צורך להצדיק את עצמי. בכנות לא ממש מפריע לי מה תחשוב. כמו שאמרתי אני מעדיף שיצקצקו בלשון מאשר שאני ירוץ לתקן את המתנה שהשאירו לי.

אני לא כאן כדי לשנות את תפיסת עולמך לגבי העניין ומלכתחילה השארתי תגובה בידיעה שאלו התגובות שאקבל. זה שווה ערך לתגובה בעד הפועל בפורום אוהדים של מכבי.

מה שמוכיח לך שוב שממש לא מעניין אותי מה תחשוב.

נוסף על כך לא התכוונתי שאני מחנה רחוק וכפול. אמרתי שאני מחנה רחוק (רגיל כמוך צדיק). פשוט רחוק.

ואם תרצה אוכל לארגן לך עבודה בתור פקח תוכל לזמבר אותי ואנשים כמותי כאוות נפשך. במקרה יש לי קשרים.

והקריצה בסוף, זה כי אני כותב ומחייך. אתם מרחיקים לכת עם ההתייפייפות נפש.

אם תרצה אסביר לך למה זה התייפייפות

פורסם
תל אביב, 12 בלילה, חוזר הביתה.

החניה של הבניין כבר מלאה.

יוצא לסיבוב במגרשי החניה הקרובים ונתקל בדבר הזה:

bytyqy2a.jpg

מה לעזאזל הוא חשב לעצמו?!

:lol::lol: תרים אותו ותשים באמצע הכביש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
:lol::lol: תרים אותו ותשים באמצע הכביש.

חשבתי על זה ברצינות לכמה דק', מזלו שהייתה עוד חנייה פנויה ליד.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

נוסף על כך לא התכוונתי שאני מחנה רחוק וכפול. אמרתי שאני מחנה רחוק (רגיל כמוך צדיק). פשוט רחוק.

בתור חובב מושבע דיטיילינג אני לא מקבל בהבנה שום שריטה או כל סימון לא טבעי כפי שיצא הרכב מהחברה.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא מהסס ולו לרגע לחנות בחנייה כפולה בחניונים צפופים ולאפשר לרכבי מרחב מוגן ככל האפשר מאידיוטים חסרי התחשבות. אני מעדיף תמונה בפורום , או הנהון וציקצוק מאשר מתנה לא רצויה על הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?357426-quot-%D7%A8%D7%A7-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%A7-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99%D7%9D-quot-%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94&p=4359738&viewfull=1#post4359738

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...