Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברוך בואך לפורום.

בגלל 7 ס"מ על הקו (אפילו לא עבר לגמרי את הקו), אתה מוטרד...

תודה על הברכות החמות

בתור הבעלים של הסיטרואן ,ובגלל שהרכב שלי זה בגרסת הקופה (ודלתות לא קטנות בכלל למי שמכיר )

וכפי שניתן לראות בתמונה ,זה פאקינג יונדאי I10 רכב בגודל של 5 אגורות ,והחניות האלה מספיק "מפנקות" בשביל להחנות גיפ,ובנוסף לזה החניות האלה נמצאת בקו ישר מול היציאה/כניסה ,שזה אומר שאם היא נכנסה ,מה שהיא צריכה לעשות זה לנסוע ישר ולעצור , אז אם את זה היא לא יכולה לעשות,יש לנו בעיה רצינית .

וסתם לידע כללי ,עמדתי באמצע ולידי חנה KIA ספורטאז החדש והשאיר לי בכיף מקום בשביל לפתוח את הדלת בלי להתאמץ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יצא לי יום שישי לראות פתרון גאוני, ברחוב פרישמן (מול החוף), ברחבת החנייה שמתחת למלון דן בת"א.

אומנם זה היה רק עבור חניה אחת, אבל בין 2 הקווים, העמידו 2 עמודים, אחד על כל "T" (מהסוג שלא מאפשר לרכבים לעבור). למותר לציין כי הם היו מאסיביים דיים כדי להעביר את המסר עבור אלו שנכנסים ולא מסתכלים / טורחים להשקיע בחניה עוד כמה שניות.

הייתי אפילו שמח אם היו משאירים אותם בצבע אפור נייטרלי, אדרבה - שלא ישימו לב. :lol:

M-TECH E46

פורסם (נערך)

שמתי לב שרוב הסוציומטים שחונים כפול הם בעלי מכוניות יוקרה שבאיזשהו מקום אפשר להבין אותם נוכח המנהג של הישראלי בעל המאזדה3 ליסינג הממוצע לפתוח את הדלת שלו על הדלת של הרכב שחונה לידו בלי לזרוק ז'. מאמין שכמה בעלי רכבים שספגו פגיעות כאלה שבמכוניות שלהם עולה הון לתקן החליטו שעדיף להם לקבל איזה קללה וצילום בפורום מאשר מכה בדלת.

אני נוסע על רכב 2 דלתות והחניות בארץ נורא קטנות ולא מאפשרות פתיחה מיטבית של הדלת.אני תמיד לחוץ שאני משאיר את הרכב בין שני רכבים.

עריכה: בנוסף צריך להיזהר מהשיימינג שעושים פה עם מספרי זיהוי גלויים והכל. בחלק מהמקרים יכול להיות שאיזה סוציומט חנה כפול , הכריח את השכן שלו לחנות על חניה כפולה גם, הסוציומט נסע, השכן נשאר, חבר הפורום בא ונתן תמונה לשכן.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

תחזור כמה דפים אחורה, גם בפורום היה לנו אחד כזה.

אנשים כאלה מזמינים צרות, כולל משלוח, ולא מאיביי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עכשיו קראתי ואני די מזדהה עם הבחור. אני אישית מפחד שאם אני אחנה על חניה כפולה אני אמשוך אש מאנשים שלא יהססו ללמד את הצבע של האוטו שלי לקח, אבל יש אמת במה שהוא אומר. אתם מתעצבנים על חניה כפולה אבל בתאכלס אם הבנאדם היה חונה ישר אז מישהו אחר היה תופס את החניה הזאת ובכל מקרה לא הייתם נהנים ממנה.

פורסם

נכון, אבל המישהו האחר היה נהנה ממנה. אף אחד כאן לא כועס בשביל עצמו, אלא בשביל הזולת, וזה מה שערסוותים לא מצליחים להבין - שיש עוד אנשים מלבדם ביקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בינתיים המאזדה מפגינה יכולת מדהימה של קפיצה מהמדרכה

אנשים יורדים עם מאזדה לשטח,נראה לך שמדרכה תזיז לה? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאכלס אם הבנאדם היה חונה ישר אז מישהו אחר היה תופס את החניה הזאת ובכל מקרה לא הייתם נהנים ממנה.

רגע. אז אתה אומר שבעצם רכב זה סלע אדיר מימדים שלא ניתן להזזה, ושאם הוא יתפוס את החנייה הוא יישאר שם לנצח?! מעניין, אני חשבתי שמשהו כזה יקרה רק כשייגמר הנפט בעולם.

או שאולי אתה אומר בעצם, שכולם יחנו ככה, ואז יהיה רק חצי מכמות החניות פנויות לשימוש, כי ממילא החצי השני יתמלא.

:shock:

רכבים חונים, רכבים יוצאים מחנייה. בגלל שמו*ים שחונים כמו חאקות (המצאתי הרגע מילה חדשה? אני מקווה שכן ושהיא תתפוס), יש חנייה אחת פחות למרות שלא אמורה להיות חנייה אחת פחות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רגע. אז אתה אומר שבעצם רכב זה סלע אדיר מימדים שלא ניתן להזזה, ושאם הוא יתפוס את החנייה הוא יישאר שם לנצח?! מעניין, אני חשבתי שמשהו כזה יקרה רק כשייגמר הנפט בעולם.

או שאולי אתה אומר בעצם, שכולם יחנו ככה, ואז יהיה רק חצי מכמות החניות פנויות לשימוש, כי ממילא החצי השני יתמלא.

:shock:

רכבים חונים, רכבים יוצאים מחנייה. בגלל שמו*ים שחונים כמו חאקות (המצאתי הרגע מילה חדשה? אני מקווה שכן ושהיא תתפוס), יש חנייה אחת פחות למרות שלא אמורה להיות חנייה אחת פחות.

טוב אולי הטיעון הזה פחות מוצלח, אבל החיים הם לא שחור ולבן. רכשתי לאחרונה רכב שאמנם הוא לא שיא הפאר אבל הוא כן מעל הממוצע בכבישי ארצנו ויש בי פחד כל פעם שאני מחנה בין שתי מכוניות במצב כזה שאני יכול בקושי להשתחל מהאוטו, לכן מקובלת עלי הדעה של הבנאדם שאומר שהסיכון לפגיעה ירד משמעותית שווה את העובדה שתהיה בחניון חניה אחת פחות. יש לציין שלפני שרכשתי את הרכב החזקתי בדעה שלכם שכל בכל רכב שחונה על חנייה כפולה הוא אוייב המין האנושי , במיוחד אם זה היה רכב יקר אבל היום אני די מבין אותם במיוחד בהתחשב בעובדה שהישראלי המצוי לא חרד לרכושו של האחר , ולא בטוח שאם אני אעשה מאמץ לצאת מהאוטו בלי שהדלת שלי תגע בדלת של הרכב שלידי , בעל הרכב שלידי יעשה אותו הדבר.

פורסם
שמתי לב שרוב הסוציומטים שחונים כפול הם בעלי מכוניות יוקרה שבאיזשהו מקום אפשר להבין אותם נוכח המנהג של הישראלי בעל המאזדה3 ליסינג הממוצע לפתוח את הדלת שלו על הדלת של הרכב שחונה לידו בלי לזרוק ז'. מאמין שכמה בעלי רכבים שספגו פגיעות כאלה שבמכוניות שלהם עולה הון לתקן החליטו שעדיף להם לקבל איזה קללה וצילום בפורום מאשר מכה בדלת.

אני נוסע על רכב 2 דלתות והחניות בארץ נורא קטנות ולא מאפשרות פתיחה מיטבית של הדלת.אני תמיד לחוץ שאני משאיר את הרכב בין שני רכבים.

עריכה: בנוסף צריך להיזהר מהשיימינג שעושים פה עם מספרי זיהוי גלויים והכל. בחלק מהמקרים יכול להיות שאיזה סוציומט חנה כפול , הכריח את השכן שלו לחנות על חניה כפולה גם, הסוציומט נסע, השכן נשאר, חבר הפורום בא ונתן תמונה לשכן.

אם יש לך חשבון פייסבוק, תחפש דף שנקרא "חונה כמו זבל" מבטיחה לך שהרוב המוחלט שמצולם שם רחוק מאוד מלהיות רכב יוקרה או אפילו חדש.

בקשר לחרדה שלך לרכבך, גם אני דואגת לרכב שלי (למרות שחדש הוא לא ויקר ממש לא), אז אני פשוט אחנה בחניה המרווחת והרחוקה יותר ולא בקרובה וצפופה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
טוב אולי הטיעון הזה פחות מוצלח, אבל החיים הם לא שחור ולבן. רכשתי לאחרונה רכב שאמנם הוא לא שיא הפאר אבל הוא כן מעל הממוצע בכבישי ארצנו ויש בי פחד כל פעם שאני מחנה בין שתי מכוניות במצב כזה שאני יכול בקושי להשתחל מהאוטו, לכן מקובלת עלי הדעה של הבנאדם שאומר שהסיכון לפגיעה ירד משמעותית שווה את העובדה שתהיה בחניון חניה אחת פחות.

יש לי דרך מהפכנית לצמצם את הסיכון לאפס: בנה מרתף, שים בתוכו את הרכב, שים גדר חשמלית מסביב, ואל תנהג בו יותר. כך גם לא תצטרך להתמודד עם שאלות מאתגרות כמו "איך אשמור על הרכב מפני תאונת דרכים" או "איך אני מונע מיונים מלעשות את צרכיהן על הרכב שלי בצורה יותר יעילה מלתפוס אותן ולחשמל אותן אחת אחת".

קנית רכב, לא את המונה ליזה. את הרכב קנית על מנת להשתמש בו. שימוש ברכב אומר שריטות, דפיקות, תאונות חלילה, ועוד כמה מריעין בישין. אתה לא רוצה שיפתחו דלת על רכבך בכח? תשאיר אותו בבית. זו ההתנהגות של חלק מהאוכלוסייה, וכל מי שלא נוטל חלק פעיל בפתרון הוא חלק מהבעייה, ולכן הבעייה תישאר עוד הרבה זמן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...