Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב את ההונאה, הרי יש לידו חניות שאינן של נכים, אז למה לחנות בנכים?

גם אם אתה נכה, ויש חניה פנויה, תשאיר את חניית הנכים לאנשים המגובלים באמת. פשוט שמ*ק.

אני מאחל למנוול שחונה בחניית נכים שבעתיד באמת יצטרך אותה.

חברים לא להתעצבן,

גם נכות מוחית היא נכות, כנראה שהוא בכל זאת זכאי לחניית נחים....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מישהו פתח את הדלת שלו על הדלת שלי כשהייתי בתוך הרכב

אז פתחתי את הדלת שלי על הדלת שלו

כמה פעמים

בזריקה

כשהוא ליד הרכב

"אוי סליחה לא ראיתי שאכפת לי" ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חברים לא להתעצבן,

גם נכות מוחית היא נכות, כנראה שהוא בכל זאת זכאי לחניית נחים....

מה אגיד לך, זה עדיין מעצבן אותי. אני בגילי המופלג (42) עוד זוכר איך כשהייתי ילד, אנשים עדיין התביישו לעשות דבר כזה, ואז לא היו סלולארים עם מצלמות או פורומים שמפרסמים אותך בהם, קבל עם ועדה.

כבר אין בושה מכלום. זה רק מראה עד כמה ירדנו, אבל זה כבר דיון לשרשור\פורום אחר.

פורסם

אויש דיי. אנשים עדיין מתביישים לעשות דבר כזה. ודווקא כי יש היום סלולארים עם מצלמות, אתה שומע מזה. רק הדיווח עלה, לא כמות המקרים.

ערסים תמיד היה ותמיד יהיה. אבל עכשיו יש להם יותר תיעוד.

פורסם

מצטער להיות האאוטסיידר שהורס כאן את הרצף של ההודעות נגד חניה כפולה.

ברוב המקרים אני נוטה לחנות הכי רחוק מהתקהלות של רכבים חונים אוהב למצוא את ״הפינה השקטה״. לצערי לא תמיד היא קיימת. אני אומר בגילוי לב יש לי אינספור חוויות על אנשים שדפקו לי את הרכב בפתיחת דלת חזקה , עצלנות להחזיר עגלת קניות , ומעריכות בעת נסיונות יציאה מחניה. יש חוויות טריות לפחות כל שבוע מקרה אחד או יותר (כן גם מהשבוע כבר יש).

בתור חובב מושבע דיטיילינג אני לא מקבל בהבנה שום שריטה או כל סימון לא טבעי כפי שיצא הרכב מהחברה.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא מהסס ולו לרגע לחנות בחנייה כפולה בחניונים צפופים ולאפשר לרכבי מרחב מוגן ככל האפשר מאידיוטים חסרי התחשבות. אני מעדיף תמונה בפורום , או הנהון וציקצוק מאשר מתנה לא רצויה על הרכב.

פורסם
אני מעדיף תמונה בפורום , או הנהון וציקצוק מאשר מתנה לא רצויה על הרכב.

רק תקווה שלא יבוא היום שמיהוא שלא ימצא חניה ויראה איך לך לא אכפת מאף אחד חוץ מעצמך, וישאיר לך יותר מתמונה או הנהון על האוטו.

חניה ציבורית היא ציבורית ואין לך שום זכות שבעולם, לא משנה אם אתה חובב דיטיילינג או נוסע בפרארי, לתפוס יותר ממקום חניה אחד.

פורסם

יש מקומות שנותנים בהם קנס על חניה כפולה,כמו בחניון קיסר בטבריה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מצטער להיות האאוטסיידר שהורס כאן את הרצף של ההודעות נגד חניה כפולה.

ברוב המקרים אני נוטה לחנות הכי רחוק מהתקהלות של רכבים חונים אוהב למצוא את ״הפינה השקטה״. לצערי לא תמיד היא קיימת. אני אומר בגילוי לב יש לי אינספור חוויות על אנשים שדפקו לי את הרכב בפתיחת דלת חזקה , עצלנות להחזיר עגלת קניות , ומעריכות בעת נסיונות יציאה מחניה. יש חוויות טריות לפחות כל שבוע מקרה אחד או יותר (כן גם מהשבוע כבר יש).

בתור חובב מושבע דיטיילינג אני לא מקבל בהבנה שום שריטה או כל סימון לא טבעי כפי שיצא הרכב מהחברה.

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא מהסס ולו לרגע לחנות בחנייה כפולה בחניונים צפופים ולאפשר לרכבי מרחב מוגן ככל האפשר מאידיוטים חסרי התחשבות. אני מעדיף תמונה בפורום , או הנהון וציקצוק מאשר מתנה לא רצויה על הרכב.

כל מה שאני הבנתי מההודעה שלך זה "האוטו שלי יפה מדיי בשביל לחנות כמו אדם נורמלי"

בקיצור, גם אתה בגישה של "על הזין שלי וישרף כל העולם. האוטו שלי חשוב יותר מכולכם"

הישראלי המכוער. מעניין שאתה מספר שאצלך מעיכות ושריטות זה מקרה קבוע. אולי אתה גם ככה חונה לא טוב?

פורסם

תגובות ילדותיות כצפוי.

מציע לקרוא ולשנן היטב לפני תגובה.

1. אדם שיפגע ברכב ועוד בזדון- ישופד בהתאם לחוק.

2. אין שום קשר ליופיו/עלותו של הרכב. אני מכבד כל רכב באשר הוא ודואג לא לפגוע ברכושו הפרטי של איש.

3. מזה שנים כדרך קבע אני מחנה רחוק מאוד מהיעד שלי בגלל חמורים לא מתחשבים גם בקיץ גם בחורף .

4. רק במקומות בהם החניה צפופה ז״א:

דלת צמודה לדלת כשיש צורך להזדחל אל תוך הרכב או לצאת ממנו אז רק אז(!) אני מונע מראש ומחנה בהתאם.

5. לפני שמישהו ידבר על זכות על חניה ששאל את עצמו על זכות על פגיעה ברכוש. אפילו פרטים לא משאירים.

אולי ביום שאנשים יכבדו את רכושו של האחר אנשים כמוני יוכלו להחנות סוף סוף ללא חשש וכמו כולם קרוב ליעד ובנוחות.

כנראה שלעולם לא נגיע להבנה כי ככל הנראה הכותבים משתייכים לזרם של ״כולה אוטו״ או שמרגישים שאם הרכב שלהם חבוט ממכות אז לא קריטי שיהיה גם לאחר.

לא באתי להתנצח אלא רק לשבור החוסר חשיבה לעומק.

פורסם (נערך)

הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון. בדיוק כמו שהבנתי למה התכוון החבר של אלעד בשרשור על הנת"צ. הוא הסביר מדוע הוא נוסע בנת"צ ולדעתו זה בסדר. אשאל שתי שאלות ברשותך:

1. אם בחניון צפוף מאוד יש 100 אנשים שדואגים לרכב שלהם [ולא יודעים שהאחרים גם כאלו] ובחניון סה"כ 200 מקומות. לדעתך, בחניון עם 200 מקומות יכנסו רק 100 רכבים, וזה יהיה בסדר? אתה מבין מה יהיה בכבישים לפי התפיסה שלך?

2. אני מעולם לא פגעתי באף רכב. כמוני יש עוד הרבה. בוא נאמר בצורה גסה ש50% מהאנשים. אתה חושב שזה בסדר, שמתוך החששות שלך, מותר לך לקפח אותי בחניה? למה שאני אחפש שעות חניה בגלל שמישהו פעם שרט לך את הרכב? אתה באמת חושב שזה בסדר?

ואשמח לתשובה.

סופ"ש נעים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי ביום שאנשים יכבדו את רכושו של האחר אנשים כמוני יוכלו להחנות סוף סוף ללא חשש וכמו כולם קרוב ליעד ובנוחות.

מעניין שאתה מדבר על כך שכולם צריכים לכבד אותך, אבל לא חושב שאתה צריך לכבד אחרים על ידי כך שלא תתפוס יותר מחניה אחת כמו שהוקצא לך על ידי החוק\משרד התחבורה\לא יודע מי אחראי על חניות.

ישראלי קלאסי "זה לא אני, זה הם, אני בסדר".

תתחיל בשינוי עצמי ומודעות עצמית, תיקח אחראיות על עצמך ולא על אחרים, ואז תתחיל לשים לב שעולם הוא לא כזה חרא כמו שאתה מצייר אותו.

פורסם
הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון. בדיוק כמו שהבנתי למה התכוון החבר של אלעד בשרשור על הנת"צ. הוא הסביר מדוע הוא נוסע בנת"צ ולדעתו זה בסדר. אשאל שתי שאלות ברשותך:

1. אם בחניון צפוף מאוד יש 100 אנשים שדואגים לרכב שלהם [ולא יודעים שהאחרים גם כאלו] ובחניון סה"כ 200 מקומות. לדעתך, בחניון עם 200 מקומות יכנסו רק 100 רכבים, וזה יהיה בסדר? אתה מבין מה יהיה בכבישים לפי התפיסה שלך?

2. אני מעולם לא פגעתי באף רכב. כמוני יש עוד הרבה. בוא נאמר בצורה גסה ש50% מהאנשים. אתה חושב שזה בסדר, שמתוך החששות שלך, מותר לך לקפח אותי בחניה? למה שאני אחפש שעות חניה בגלל שמישהו פעם שרט לך את הרכב? אתה באמת חושב שזה בסדר?

ואשמח לתשובה.

סופ"ש נעים.

חד משמעי -לא!

נכון,לא כולם חארות אבל לצערי אין ביכולתי לעשות משעל חניון מי משתייך לזרם האיכפתי וב 98% מהמקרים בהם החניתי רגיל , השאירו לי צלקת שאותה אני רץ לתקן.

אני גם לא חושב שכך זה צריך להיות , אבל כמו הרבה דברים בחיים ,הנתונים הריאלים מאלצים אותי לפעול אחרת. תיאורתית ע״פ הדוגמאות שלך ניקו, אתה צודק.

ישראלי קלאסי "זה לא אני, זה הם, אני בסדר".

תתחיל בשינוי עצמי ומודעות עצמית, תיקח אחראיות על עצמך ולא על אחרים, ואז תתחיל לשים לב שעולם הוא לא כזה חרא כמו שאתה מצייר אותו.

שינוי מודעות ? ישראלי קלאסי ? מצייר עולם חרא?

נראה לי שכדאי שתנוח. תחזור כשיהיה לך דברים חכמים לרשום.

אשמח לענות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...