Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה כשמחנכים את הילדים מגיל קטן לא לתת כבוד לרכוש של אחרים, לגנוב ולהרוס ולהיות ונדליסטים.

זה מתחיל מזה שהילד רואה את ההורים שלו מתנהגים ככה, מזלזלים ברכוש של אחרים, זורקים אשפה על הרצפה ומתנהגים בזלזול כלפי אחרים וכך זה ממשיך.

אני לא יודע מה איתך, אבל אין מצב שההורים שלי היו פותחים דלתות כמו בהמות. מן הסתם אני ככה. גם אם תחנה לידי מכונית בשקל, אני אפתח דלת בזהירות. לפעמים זה קשה, אבל משתחלים ומסתדרים.

אנשים בארץ לפעמים כל כך מגעילים ובהמתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואולי לבחור עבר יום רע ואין מצב רוח או אולי הוא עשה זאת בהיסח דעת ואחרי שהעירו לו נכנסה בו האגו הגברי "לי יש יותר גדול" וכו'.... אלף סיבות אפשר לתת - לא שהן מוצדקות!

גם לי קרא בדיוק אוטו דבר - רכב ככל הנראה ליסינג יחסית חדש, אני בתוך הרכב שלי וחונה לידי נהגת (אזור גיל ה-50 אם זה משנה) שפותחת באגרסיביות את הדלת על הדלת שלי. אני קורא לה ופשוט שואל למה לא בעדינות. היא בתמורה אומרת שלא קרה דבר ואם קרה אז גם לה יש נזק ואין צורך להיבהל, אני עונה לה שאין קשר בדברים זה רכוש שלה והיא צריכה להתייחס לזה בכבוד שלא לדבר שלי לא אכפת אם יש לה נזק אלא אם היא עשתה לי את הנזק. אחרי בדיקה יסודית של אזור המכה לא ראיתי כל נזק ועזבתי אותה לשלום. היה איתי אחי שפשוט היה בשוק מהתגובה שלה, אחד השיעורים החשובים שקיבל בחיים....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
לא תאמינו מה הוא ענה לי.

"אתה חושב שאני רוצה לפגוע ברכב שלי? הוא שווה פי 2 משלך..."

הגיון די ד"פרי, למען האמת. כשאתה דופק רכב אחר בפתיחת הדלת שלך בעוצמה, אתה מזיק גם לדלת שלך.

מאחל לו עוד הרבה חכמה שכאלו.

פורסם

"תופעה" שחורדינית:

החלטתי הפעם לא סתם לשלוף מלצמה אלא לשאול את הפרחה למה היא חונה במעבר במקום במקומות הפנויים מולה בין העמודים (מרחק של 10 מטר בערך).

התשובה - ציטוט:

קודם כל לא ראיתי את המקומות ושנית מותר לחנות פה.

לפי התשובה, היא פסולה מלהחזיק רישיון.

גם עיוורת וגם לא יודעת חוקי תנועה.

3.jpg

דבר שני:

ראיתי רכב חונה על חניית נכה, צעיר שנראה בריא לחלוטין ניגש אליו מחטט בתא המטען ועוזב.

היה לי חשוד אז בדקתי.

מישהו יכול להסביר איך קורה שמספר הרכב אינו תואם לכרטיס הנכה?

1.jpg2.jpg

פורסם

ביגפוט- זה נראה כמו הונאה.

נראה לי שדווקא בזה המשטרה כן תטפל (בעצם אולי לא....)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)
ראיתי רכב חונה על חניית נכה, צעיר שנראה בריא לחלוטין ניגש אליו מחטט בתא המטען ועוזב.

היה לי חשוד אז בדקתי.

מישהו יכול להסביר איך קורה שמספר הרכב אינו תואם לכרטיס הנכה?

[ATTACH=CONFIG]379681[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]379682[/ATTACH]

אכן הונאה. הבעלים ככל הנראה מסתמך על כך שמי שבודק יסתמך על זוג המספרים הראשון/אחרון וימשיך הלאה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

עזוב את ההונאה, הרי יש לידו חניות שאינן של נכים, אז למה לחנות בנכים?

גם אם אתה נכה, ויש חניה פנויה, תשאיר את חניית הנכים לאנשים המגובלים באמת. פשוט שמ*ק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ביגפוט, בשכונה שלי אני זוכר שראיתי קורבט אדומה נקייה חדשה כאילו הרגע יצאה מהסוכנות, ובדיוק באה פרחה במאזדה 3 שלה. חנתה יותר צמוד מהתמונה שהבאת, ופשוט הלכה משם. כואב הלב לראות דבר כזה, בעיקר בשכונה שקורבט רואים פעם ב...

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם
עזוב את ההונאה, הרי יש לידו חניות שאינן של נכים, אז למה לחנות בנכים?

גם אם אתה נכה, ויש חניה פנויה, תשאיר את חניית הנכים לאנשים המגובלים באמת. פשוט שמ*ק.

אני מאחל למנוול שחונה בחניית נכים שבעתיד באמת יצטרך אותה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...