Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שלום שוב !

אז הפעם הבעיה / לא בעיה היא כזאת:

בסופ"ש האחרון נסעתי לצפון וממש בסוף הנסיעה היה מן ריח מוזר כזה של שריפה...לא יודע אם זה בא מהמנוע, צמיגים, בלמים אבל אחרי דקה הריח נעלם לגמרי.

היום, נסעתי לירושלים לאיזור מושב עמינדב וגם הפעם בסוף הנסיעה היה מן ריח שרוף.

אציין כי בשתי הנסיעות שהיה בהן ריח, הנסיעה הייתה בהרבה עליות וירידות, שימוש בברקס וכן שימוש בטיפ-טרוניק בכדי להוריד הילוכים ולמנוע לחיצות מוגזמות על הברקס.

כמו-כן, ממש עם סיום הנסיעה והריח שהגיע פתחתי את מכסה המנוע בכדי לבדוק האם הריח מגיע משם...התשובה - לא ברור.

חשבתי אולי זה נובע מהמשיכה של הילוכים נמוכים בתיבת ההילוכים DSG או שאולי סתם זה ריח נורמלי.

אשמח לקבל דעתכם בנושא,

אוסגוד.

Polo 1.2 TSI...והקילומטרז' מטפס....

פורסם

הניחוחות מגיעים מאיזור הטורבו.

בגרמניה זה הופיע לי ב-320D חדשה, ובב.מ.וו טענו שזה תקין ואלה ניחוחות שיופיעו לתקופה מסויימת עד שהכל "יתיישב" במקומו.

אצלי זה הופיע עד כ-3000 ק"מ ונעלם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כנראה שסוף סוף הצלחת להביא את המנוע לטמפרטורות עבודה :wink:, וכל מיני חומרי הגנה שמרוחים על חלקים שונים בתא המנוע "נשרפים". זה נורמאלי בכל רכב חדש וזה עובר אחרי כמה נסיעות.

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השירשור אבל אצלי בסקודה סופרב 2010 חדשה הריח לא נעלם וכבר עברו למעלה מ9,000 קלימוטר,אני אמור לדאוג?

יש לציין שטווח טמפ' שמן מנוע נעה בין 96C ל 104C.

פורסם
סתם לידע כללי זה יכול להיות גם שקית שנדבקה לך לאגזוז...

יכול להיות גם חתיכה של חתול שמתמנגל על האגזוז..

פורסם

גם לי היה את זה בפיגו 308 חדשה.

נראה לי שזה תקין.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...