Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת לקנות רכב יד 2 בתקציב של עד 70 ש"ח. הדרישות:

מושב אחורי שצריך לאכלס בנוחות קשירה של 2 בוסטרים עם גב וכיסא בטיחות, כמו כן שלא אצטרך "להלחם" כדי לקשור את הבוסטרים והילדים יוכלו לקשור אותם לבד.

התנאי השני צריך להיות שהרכב יהיה אמין (עד היום היו לי יפניות) ואיכותי כי אני הולכת להחזיק אותו לפחות 5-6 שנים, שלא יתפרק לי כמו הסובארו אימפרזה, זול לאחזקה יחסית.

הרכב הוא רכב שני ולכן לא ייצא מהעיר הרבה.

כמו כן חשובה לי מאד הבטיחות של הרכב.

יש לכם הצעות?

פורסם

היי תיי.

מבחינת גודל את זקוקה לרכב קומפקטי ולא בהכרח לרכב משפחתי.

בתקציב שלך הייתי ממליץ על הפורד פוקוס 5 דלתות, יונדאי I30, ניסן טידה.

מכל אלו אני חושב שהפוקוס היא המוצלחת ביותר מלבד נושא המנוע העצל קצת אם כי לשימושים שלך זה לגמרי לא רלוונטי.

גם לפוקוס וגם ליונדאי יש ציוני בטיחות טובים מאוד.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

קצת קשה למצא היום רכב שיוכל להכיל 2 בוסטרים + כסא לתינוק במושב האחורי .

אם את נוסעת מעט היתי מציע משהוא מעט לא שיגרתי אבל מפנק במיוחד - יונדאי סונאטה 2006-2007

זה נכנס פחות או יותר לתקציב .

רכב ענק - ובטיחותי .

מושב אחורי מאוד מרווח

תא מטען ענק (מקום ל 4 גופות ....:twisted:)

לא חסכוני במיוחד - אבל את נוסעת מעט אז אולי לא קריטי .

עלות אחזקה כמו משפחתית ממוצעת אולי טיפה יותר .

פורסם

אני ממליץ לבדוק את הפיג'ו 307 SW שמציעה מושב אחורי מרווח יותר משל ה-307 הרגילה.

אופציה שתצטרכי לבדוק יותר לעומק בכדי לראות אם המושב האחורי מתאים לך היא דייהטסו מאטריה. רכב בעיצוב לא ממש שגרתי שמציע מרווח פנימי ענקי ביחס למידות החיצוניות הקומפקטיות. צריך להתרגל לעיצוב מבפנים ומבחוץ אבל מדובר ברכב אמין, פשוט ומרווח מאוד.

גם יונדאי מטריקס שהוא מעט מיושן יכול להתאים.

גולף פלוס גם היא צריכה להיבדק לדעתי.

אופציה משפחתית גדולה היא הסיטרואן C5, רכב מאוד גדול ומרווח וגם מאוד מאוד נוח.

בהצלחה.

• תוכן חדש...