Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TORRENTLEECH מחלקים הזמנות חינם !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כשאני מנסה להוריד משם משהו הוא כותב לי

unable to load ...invalid torrent file

?

utorrent 2.2

רעיונות למישהו ?

שמתי לב שחלק מהדברים כן יורדים ד"א, מענין למה יש כאלה שלא וכאלה שכן.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש לי בעיה קטנה ברישום. כשאני מנסה להזין סיסמה, הוא לא נותן לי בטענה ש:

Password must include upper and lower case letters, numbers and special characters and be at least 6 characters long!

הסיסמה שאני מזין היא יותר מ-6 אותיות\מספרים, ומורכבת מאותיות גדולות, קטנות ומספרים.

איפה הבעיה פה?

פורסם

פחדתי מהיום הזה. עכשיו שוב יהיה בלאגן עם אנשים שמזייפים רטיו של 321498071923874 ומקבלים חסימות.

הדבר הוביל לחסימה של כל IP ישראלי באתר אחר, Torrentbytes למי שזוכר.

TFSI Power

פורסם
יש לי בעיה קטנה ברישום. כשאני מנסה להזין סיסמה, הוא לא נותן לי בטענה ש:

Password must include upper and lower case letters, numbers and special characters and be at least 6 characters long!

הסיסמה שאני מזין היא יותר מ-6 אותיות\מספרים, ומורכבת מאותיות גדולות, קטנות ומספרים.

איפה הבעיה פה?

בנוסף לכל אלה אתה צריך להוסיף לסיסמה אחד או יותר מהסימנים שמופיעים ביחד עם הספרות במקלדת (אלה -@#$#%$^&).

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אוווף. ההרשמה נסתיימה.

הלכתי לשים את הראש בגשם כדי להרגע.

מסקנה : לקרוא את הפורום השכם בבוקר (אפילו אם זה תשע) ולפני השינה..

אם למישהו מהותיקים ב-TL יש אפשרות להעביר הזמנה - תחשבו עלי? בבקשה !

גם מי שפתח שם חשבון ולא מתכוון להשתמש בו בקביעות, או מי שלא פעיל (הם חוסמים משתמש אחרי זמן ללא פעילות) - אפשר להעביר את המשתמש. ת ו ד ה !

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...