Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרגע מאזדה 6 שנת 2003 גירסת פרימיום (מנוע 2300 סמ"ק), אני חושב כבר כמה זמן להחליף אותה עקב צריכת דלק גבוהה, הבנתי מהודעה אחרת שפירסמתי בפורום כאן שאין אפשרות גם לקבל רכב עם כח וביצועים וגם להתפלל שלא יצרוך הרבה דלק אז אני מניח שאני צריך להתפשר בעניין הביצועים.

מה אני מחפש:

1. רכב קצת פחות ארוך מהמאזדה בגלל שאין לי חניה פרטית

2. צריכת דלק טובה יותר - המאזדה צורכת ליטר אחד לכל 8.5 קילומטר

3. רוב הנסיעות שלי הן לעבודה, לימודים ופה ושם נסיעות קצת יותר ארוכות - לא משהו ארוך מדי...

4. רוב הזמן אני נוסע לבד אך לפעמים יש נוסע נוסף לידי ומדי פעם אני נותן את הרכב למשפחה

5. אם אפשר אז שלא תיהיה מערכת מובנית ואם כבר היא מובנית אז שתיהיה בעלת mp3 (בניגוד למאזדה שבה יש צ'יינג'ר)

6. מחיר עד 60,000 למרות שניתן לחרוג בהנחה שזה שווה את האקסטרה הוצאה

7. שיראה טוב - אני לא אוהב רכב שנראה משעמם ואפוררי.

8. רכבים שאני לא רוצה אז נא לא להציע: מאזדה 3 גירסה רגילה, טויטה קורולה (הצורה לפני החדשה), אני ממש לא מחפש ג'יפ / ג'יפון / סטיישן / רודסטאר אז נא לא להציע את זה.

אשמח לקבל כל הערה והמלצה - גם אם ההערה שלכם חורגת מתקציה ה 60,000 נא להציע אותה! אני בסופו של דבר יעשה חושבים ואחליט מה שווה לי אבל אני בהחלט רוצה לשקול כמה אפשרויות.

מאיר

פורסם

משום מה לאחר קריאה של הנתונים עולה לי בראש סוברו אימפרזה, המראה מעניין ולא אפור ומחיר של 2008 60000 .עוד עולה לי בראש סקודה רומסטאר- גם מראה מעניין ומיוחד שנתון 2008 עומד בתקציב.

כותב רק מה שניסיתי וחוויתי.

פורסם

לא אציע לך דגם ספציפי, אבל הייתי מכוון את החיפוש לסגמנט שונה לחלוטין - סגמנט הסופרמיני. הסיבות לכך מרובות:

1. מדובר במכוניות הרבה יותר קטנות (80-100 ס"מ פחות באורך ו-10 ס"מ פחות ברוחב) - יתרון עצום בתנועה צפופה ובחניה.

2. הרכב יותר קל והמנוע יותר קטן - צריכת דלק פחותה בהרבה.

3. מחיר בסיסי הרבה יתר נמוך - כתוצאה מכך בתקציבך תוכל לרכוש רכב שנמצא על הכביש פחות שנים.

4. כיון שבד"כ הרכב משמש לנסיעה של אדם אחד או שניים לא תחוש במחסור במקום, אם כי , כמובן, יתכן שדגם ספציפי זה או אחר לא יתאים לישבנך, אבל את זה יהיה עליך לבחון באופן אישי.

נכון שמבחינתך מדובר ברכב הרבה פחות מפנק ומרשים, אבל מצד שני יתאים הרבה יותר לצרכיך וליכולתך הכלכלית (אני מסיק זאת מתלונתך על צריכת הדלק הגבוהה). בינינו - אם רוב הנסיעות שלך הן עירוניות אני מניח שנושא הנוחות והפינוק בישיבה ברכב מתגמד לעומת הנוחות של יכולת תמרון וחניה משופרות בתנאים צפופים.

קיימת גם אופציית ה-city cars - כיום מדובר בסוזוקי אלטו ובסיטרואן C1 - שיתרונן הוא בכך שהן זעירות וזולות, בתקציבך תוכל לרכוש חדשה או מכונית בת כמה חודשים - אבל בסטנדרט שלך מדובר בירידה חדה מאוד בנוחות ואני לא בטוח שתאהב זאת. בכל זאת אולי כדאי לך לסור לסוכנות ולחשוב על היתרון של רכב חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שקודה אוקטביה דיזל אוטומט לסכונית, קטנה יותר ממזדה ואמינה (אפ תמצא אחת עם קילומטרז' סביר, זה לא פשוט, אבל בהחלט אפשרי ובסופו של דבר הסובלנות משתלמת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גדי, הסקודה ממש לא באה בחשבון, רכב כזה זה ממש לא הסגנון שלי אבל תודה על ההצעה השניה למרות שאני לא הכי אוהב את המראה של האימפרזה.

sperial תודה על התגובה, האמת שקלטת ת הראש שלי, אני לצערי הרב כנראה אצטרך לרדת ברמה אבל כל עוד אני יוכל למצוע רכב שנראה טוב ויחסוך בדלק אין לי בעיה לוותר על פינוקים. לגבי city cars אני לא בכיוון הזה כי כמו שאמרת זאת ירידה חדה ולעומת המזאדה פרימיום זאת ירידה לתוך תיהום.

אני כן רוצה לבדוק אופציות של רכבי סופר מיני, תוכל להציע רכבים / דגמים של רכבים ספציפיים?

פורסם

אם אתה באמת רוצה לחסוך בהוצאות דלק בצורה משמעותית, ורכב סופר מיני עומד על הפרק, אני ממליץ מאוד על הונדה ג'אז.

בנוסף להיותו רכב חיסכוני ביותר, ג'אז גם הכי מרווח בקבוצתו ובעל בגאז' סביר למדי.

מכונית מבוקשת מאוד ולכן גם לא זולה לרכישה - תשקול את עניין ה"חריגה". זה יחזור אליך דרך צריכת הדלק פי שניים יותר טובה מהמאזדה שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב על דייהטסו סיריון (2006 ומעלה):

צריכת דלק טובה משמעותית משל המאזדה - יש.

עיצוב לא שגרתי - יש.

מערכת שמע לא מקורית - יש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשבתי על סויפט. העיצוב יותר לטעמי מאשר הסיריון. אני מכיר מישהו שיש לו כזה רכב והוא מאוד מרוצה. קראתי ביקורות על הרכב הזה ובאופן כללי הן טובות מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חשבתי על סויפט. העיצוב יותר לטעמי מאשר הסיריון. אני מכיר מישהו שיש לו כזה רכב והוא מאוד מרוצה. קראתי ביקורות על הרכב הזה ובאופן כללי הן טובות מאוד.

האמת שזאת יכולה להיות בחירה טובה אבל עשיתי השוואה מול האיביזה דגם 1.6 גירסת Style והיאבזה אומנם יקרה יותר אך מספקת תמורה טובה יותר ולדעתי יפה יותר.

עוד הצעות??????

פורסם

הייתי ממליץ לך בחום לשקול פעם נוספת את הסיריון.

גם אני חיפשתי רכב בתקציב בדיוק כמו שלך, לאחר שיטוט אין סופי במגרשים וסוכנויות ליסינג, קניתי את הסיריון בלב שלם.

רכב חסכוני, קטן מבחוץ אבל מרווח מאוד מבפנים, אמין (מנוע של טויוטה, תקנו אותי אם אני טועה) שישרת אותך נאמנה.

אישית אני העדפתי אותו על פני הסוויפט שהייתה פחות נוחה לי, שלא לדבר על רוב יוצאות הליסינגים האחרות למינהן..

• תוכן חדש...