Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה פלטפורמות אמריקאיות מבוססות הסונטה והמג'נטיס?

לפי הידוע לי שתיהן מבוססות על פלטפורמות קוראניות כשירות למהדרין שמקורן ביונדאי. אולי התכוונת לכך שהן מכויילות בסגנון אמריקאי, וגם זה לא כל כך מדוייק לדעתי אבל ניחא.

פורסם

אני יודע בוודאות שהסונטה והמג'נטיס מיועדות לשוק הרכב האמריקאי

הסונטה היא רכב בסטנדרט אמריקאי לכל דבר עד כמה שידוע לי השלדה שלהן מבוססת - לא יודע אם זו אותה שלדה או לא אבל היא מבוססת על שלדת שברולט - בין אם מדובר על מאליבו או אימפלה - יותר הגיוני שמדובר במאליבו.

מה שקראתי עד היום על הרכב הזה (ותבין - זה הרכב שרציתי לקנות לפני שרכשתי את האוונסיס - פשוט קשה מאוד למצוא אוונסיס וזה היה לא מתוכנן) לא מצאתי שום דבר שאומר בדיוק על איזו שלדה בנו אותו או לפי איזו שילדה ביססו לו את השלדה שלו אבל ללא צל של ספק מדובר על שלדה ומתלים של רכבים שמיועדים לשוק של ארצות הברית.

עושים לרכב הזה הרבה עוול - סה"כ מדובר באחד הרכבים הכי נמכרים בארה"ב (נכון לשנים האחרונות - לא יודע לגבי היום) מיד אחרי הטויוטה קאמרי שהחזיקה שם שיא מכירות למשך תקופה.

מה גם שמסרטונים על הדגם היוצא של הסונטה מול הדגמה שעשו בינה לבין הונדה אקורד ומתחרה סינית הסונטה לקחה בכל פרמטר - נכון - קשה להאמין - עד שרואים בעיניים ואפילו העליתי כאן פעם אחת את הסרטון הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשוק האמריקאי, אותם הרכבים שנמכרים כאן, בעלי מנועים שונים, רמת גימור שונה.

אני מדבר לא רק על סונטה. גם סיוויק או לנסר הם שונים לגמרי.

כדאי להשוות את הדגמים של השוק המקומי.

ואני כן מאמין שלך בקשר להצלחתה של סונטה (ולא רק סונטה) באמריקה.

יש כאן די הרבה הפתעות (לשני הכיוונים):

"מנהלים" :lol:

"משפחתיות "

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני יודע בוודאות שהסונטה והמג'נטיס מיועדות לשוק הרכב האמריקאי

הסונטה היא רכב בסטנדרט אמריקאי לכל דבר עד כמה שידוע לי השלדה שלהן מבוססת - לא יודע אם זו אותה שלדה או לא אבל היא מבוססת על שלדת שברולט - בין אם מדובר על מאליבו או אימפלה - יותר הגיוני שמדובר במאליבו.

מה שקראתי עד היום על הרכב הזה (ותבין - זה הרכב שרציתי לקנות לפני שרכשתי את האוונסיס - פשוט קשה מאוד למצוא אוונסיס וזה היה לא מתוכנן) לא מצאתי שום דבר שאומר בדיוק על איזו שלדה בנו אותו או לפי איזו שילדה ביססו לו את השלדה שלו אבל ללא צל של ספק מדובר על שלדה ומתלים של רכבים שמיועדים לשוק של ארצות הברית.

עושים לרכב הזה הרבה עוול - סה"כ מדובר באחד הרכבים הכי נמכרים בארה"ב (נכון לשנים האחרונות - לא יודע לגבי היום) מיד אחרי הטויוטה קאמרי שהחזיקה שם שיא מכירות למשך תקופה.

מה גם שמסרטונים על הדגם היוצא של הסונטה מול הדגמה שעשו בינה לבין הונדה אקורד ומתחרה סינית הסונטה לקחה בכל פרמטר - נכון - קשה להאמין - עד שרואים בעיניים ואפילו העליתי כאן פעם אחת את הסרטון הזה.

השלדה ממש לא מבוססת על דגמי שברולט. היא קוריאנית לחלוטין ופשוט מכויילת בסגנון אמריקאי.

פורסם

הנפחים הם יותר גדולים בארה"ב כמעט לכל המכוניות

אבל הבודי בסונטה בניגוד להרבה מכוניות אחרות דווקא זהה שם - ואני נמצא בארה"ב לא מעט...

לקורולות, פוקוסים יש בודי שונה להרבה מהדגמים (הקורולות האחרונות בארה"ב דווקא שומרות על אותו הבודי בדיוק כמו בדגמים של שנות ה90) לניסאנים יש שם בכלל דגמים שונים לגמרי ממה שאנחנו מכירים

אבל מזדה ויונדאי - לפחות בבודי הדגמים זהים לאורך כל הסדרות.

אפרופו - מיצובישי גם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...