Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך עזרה ב-

איך להטעין אייפוד נאנו דרך החיבור שלו ל APLINE , כי אני רק מצליח לשמוע את השירים ולא להטעין את האייפוד וזה בעסה כי כל הזמן אני צריך להרויד את האייפוד הביתה ולהטעין אותו , אני אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה.

אגב יש לי IPOD NANO

ו- ALPINE W200 דבלדין

פורסם

אמרת שזה אייפוד נאנו

אייפון - כן נטען?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חח נראה לך שזה פתרון טוב ?! 300 כבלים ועוד מתאם... נראה לי שעדיף כבר לקנות אייפוד קלאסיק וזהו!!! תודה בכל זאת

פורסם

או שתרים טלפון לאפריל טקליין ותראה מה התשובה הרשמית שלהם.

אני מקווה שהיא לא תהיה "חחח" תקנה אייפוד קלאסיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

^^

בדיוק,

אני לKCA 420 שלי , ולכל הסדרה של אלפיין, יש מתח יציאה מסויים שנתמך רק עם מכשירים ישנים של אפל

במקרה שלי, האייפוד טאצ' (דור ראשון), נטען, אייפון 3GS - לא נטען

הממיר הקטן הזה דואג שהמתח יהיה בדיוק מה שהמכשיר שלך צריך.

אם אני זוכר נכון, יש אלטרנטיבות זולות יותר באיביי (סביבות ה20$ עם משלוח)

M-TECH E46

פורסם

או שאפשר לרכוש 420I עם תפירה של חוטי הטענה כמו שאני רכשתי וזה עובד נהדר.

אבל הפתרון שהוצע מעלה גם כן צריך לעבוד יפה כמו שזה נראה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...