Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום הנכבדים, לא ידעתי לאן לשייך את הנושא הזה ונראה לי הכי מתאים לפה.

ברצוני לדעת היכן ניתן לקנות שיפטלייט (בבירור, לא מחפש תגובות של תנסה אולי שם יש). כמה עולה בערך? והאם יש המלצות ספציפיות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לאן תחבר אותו משמע כיצד תחבר אותו.

הרי זה לא מספיק לזרוק לו + ו - והוא יעבוד.

יש לך במקרה ניהול מנוע אפטרמרקט?

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

שאלת תם: האם בעצם התקנת השיפטלייט, הנהג אינו מודה למעשה כי הוא חרש וחסר כל תחושה בגפיים? :roll:

במידה ולא מדובר ברכב ראלי שחייב מחשב בשביל אופטימיזציה של העברות ההילוכים, בשביל מה בעצם צריך את זה?

האם המטרה היא לגלח עשיריות שניה ממיאוצי הרמזורים, או למצוא את קו המשווה בין החמישי לשישי על 120 באיילון?

אם אני טועה, אשמח להחכים. באמת, בלי סרקאזם הפעם.

פורסם
שאלת תם: האם בעצם התקנת השיפטלייט, הנהג אינו מודה למעשה כי הוא חרש וחסר כל תחושה בגפיים? :roll:

במידה ולא מדובר ברכב ראלי שחייב מחשב בשביל אופטימיזציה של העברות ההילוכים, בשביל מה בעצם צריך את זה?

האם המטרה היא לגלח עשיריות שניה ממיאוצי הרמזורים, או למצוא את קו המשווה בין החמישי לשישי על 120 באיילון?

גם אותי זה מסקרן, לפי דעתי אתה לא כל כך רחוק, אין שום סיבה לשים שיפטלייט ברכב סטנדרטי יומיומי. את הקישורים הללו ניתן (ומאד רצוי) לפתח לבד, למרות שהעברת הילוך בסל"ד נכון תפחית בלאי וצריכת הדלק תשתפר ניתן למצוא את הסל"ד הנכון ע"י שמיעה (אלא אם כן המערכת פועלת בפול ווליום אבל אז יש כבר בעיה אחרת שדורשת בדיקת שמיעה).

נ.ב

את נקודת ההדלקה בשיפט לייט אתה יכול לקבוע, כך שזה מאד אינדיווידואלי ולא נשען על מחקרים מדעיים.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני אנסה להסביר ,

בשימוש יום יומי אין לזה ממש שימוש , אבל בלחיצות יש לזה שימוש - אפילו חשוב מאוד

אבל לרכב בעל 500 סוסים וצפונה (לא משנה אם יום יומי או לא )

לפעמים קשה להעביר הילוכים בצורה מדויקת כדי שלא תיפול לבור בהילוך הבא

• תוכן חדש...