Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי בבקשה המלצה על מכון בדיקה בירושלים והאזור.

הרכב הנבדק יהיה כנראה גולף GTI בן 10 שנים ולכן חייב שהמכון יהיה מקצועי מאוד.אין בעיות תשלום.

אני מהצפון ואין לי ידע,אשמח להמלצות.

תודה ולילה טוב.

פורסם

יש מכון בדיקה די חדש יחסית בירושלים הכל בו ממוחשב ואני עושה בו טסטים לרכב כבר שנתיים מכון מעולה.

נמצא בגבעת שאול קוראים לו בסט טסט ממול אלדן.

פורסם

יש לי ניסיון עם טסט ליין בגבעת שאול ואני יכול להגיד שהתרשמתי שהם בסדר גמור, הבדיקה מוקפדת ואח"כ יש הסברים מספקים.מה שכן, לא הייתי רץ לבדוק דווקא במכון.

תרים טלפון למוסך "המכונית" בתלפיות ותשאל לגבי בדיקה אצלם, הם מוסך מורשה פולקסווגן,ושמעתי עליםה ביקורות טובות.

(זה בניגוד לצ'מפיון המרכזי בירושלים, שאיתו יש לי וכמעט לכולם נסיון חרא. אל תתקרב לשם)

V5

פורסם

טסט ליין בגבעת שאול הם בסדר גמור.

אבל אני מאמין שמוסך טוב (לא מכיר אחד באזור) יתן לך מענה הרבה יותר טוב... אולי למעט נושא של תאונו תפח (לא תמיד הם מחזיקים מכשור מתאים)

A3

A4

פורסם

כמי שרכבו (כמוכר) נבדק בבסט טסט בגבעת שאול, אני יכול להעיד שהם בסדר גמור. עלו על כל פגם/תיקון נשכח ברכב.

נהג מנוסה
:roll:
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

טסטליין לא נותנים לך לעבור טסט -

הרבה נופלים למשל על לוחית זיהוי, וסתם. יש להם שם אפשרות להחליף לך לוחית זיהוי תמורת 50 שקל וככה הם מרוויחים....

כדאי לקחת את האוטו למקום אחר

פורסם

עברתי לבסט טסט בגלל תעלול המספר בטסט ליין, חשבתי שלאור התחרות שקמה להם, נגמלו מכך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני לא יודע מה בענייני טסטים, אבל כשמדובר במכון בדיקה ואני הקונה אני רוצה מכון קפדן.

מניסיון של היום בטסט ליין - הבאתי לשם רכב ליסינג שחשבתי לקנות והייתה לו בדיקה נקיה ממכון אחר ובטסט ליין מצאו לא פחות מאי התאמה של מספר המנוע לרישיון. אם הייתי קונה את האוטו ויש לו טסט עוד שבוע - הייתי מסתבך. אני מברך על כל שקל ששילמתי היום לטסט ליין ואמשיך לעבוד איתם גם בבדיקות הבאות (מקווה שלא אצטרך עוד הרבה עד שאמצא את הרכב הבא).

פורסם

גם אני ממליץ על טסט ליין גבעת שאול עושים את העבודה.8)

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

• תוכן חדש...