Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר Toyo T1R התעדכן לרעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל ברור שהמחיר כולל איזון והרכבה.

בקשר לr1r כמעט קניתי אותם הם ניראים כל כך טוב :) רק בגלל השחיקה שלהם לא התקרבתי.

במחירון הם 20 שקל פחות מהצמיג המדובר, סורי לא שאלתי על מחיר בחנויות עליו.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 חודשים, אחרי סקר שוק ארוך בב"ש, קניתי את רביעיית הT1R שלי ב"צמיגי רפי", מול טחנת הקמח. גם השירות שם סביר+ כל עוד בוחנים את הצמיגים שאתה מקבל ואת העובדים בשבע עיניים.

אתה טוען שהשירות שם לא איכותי?

פורסם

המחיר אף פעם לא היה 2000 ש"ח לרביעייה במידה הזו ,

אני רכשתי רביעייה במשהו כמו 2300-2200 לפני חצי שנה , ככה ש2400 מחיר סביר לחלוטין.

אם אתה רוצה להיות רגוע לגבי המחיר : תעשה טלפון לאנטון ביפו סתם כדי לדעת מה המחיר הנמוך ביותר, תתקשר בקש מחיר לאחד ואז תשאל אותו בכמה הוא עושה לך רביעייה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במחירים האלו - זו בעייה. המחיר שלו באמת זול עד כדי משתלם.

שלא במחירים האלו - פעם, "בימים הטובים", היה איזה צמיג, קראו לו גודייר, F1 כזה, GS D3, אתה יודע... (אפשר גם D2).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בריג'סטון פוטנזה :-P

בתקציב קשה למצוא ... כי תופעת העדר סביב הפרוקסיס כנראה מוזילה אותם בגלל הביקוש ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דפנות סופר חמאה,שחיקה בדפנות ואיבוד אחיזה מהר מאוד,אייל אני יכול להראות לך צמיג אחרי 3000ק"מ בלי דפנות בכלל.

פשוט נטחן מהר בנהיגה חזקה לאורך זמן.

אני עכשיו גם בחיפושים ל R1R.

לא מתקרב יותר לT1R!

פורסם

אני חושב ש S DRIVE עדיף , לא הרבה אנשים נוסעים על המגבלות של הצמיג שהם אשכרא צריכים T1R כי עם S DRIVE הם מגיעים לגבולות , ככה אני חושב לפחות. ה SDRIVE צמיג מצויין וגם נמשך הרבה זמן.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

205/40/17 לפניי 4 חודשים 2000 ש''ח.

אכן הדפנות שלהם סופר חמאה,שלאחר כ-2-3 התגרזנויות,הדופן החיצונית של הקדמיים אכן נעלמת.

לגבי לחץ אוויר תמיד ממלא בימי מסלול לאיזור ה 38-40 psi.

פורסם
בריג'סטון פוטנזה :-P

בתקציב קשה למצוא ... כי תופעת העדר סביב הפרוקסיס כנראה מוזילה אותם בגלל הביקוש ...

תדע לך ,ואני אומר זאת בתור אחד ממתחילי התופעה אי שם בתחילת 2007 - לפני שהתחיל ה"עדר" הצמיגים היו משמעותית יותר זולים כי אף אחד לא הכיר אותם, דווקא בגלל שנהייתה פופולאריות ודרישה ומכיוון שמגיעים משלוחים קטנים יחסית בכל פעם מה שגורם לביקוש להיות גדול מההיצע (לסט האחרון שלי חיכיתי משהו כמו חודש וחצי) , היתה עליית מחירים.

פוטנזה במידה הזו עולה 1300 ליחידה ... (במקומות זולים יחסית)

אפשר להשוות בכלל?

גם פורשה עדיפה על גולף GTI... :) אבל המחיר... הוו המחיר...

נ.ב. לטעמי SDRIVE צמיג באותה רמה של ה T1R אולי אפילו קצת פחות טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מקסימום אם אני אשתולל זה כמה קורסי נהיגה.

בקורסי נהיגה לא משתוללים. כשמשתוללים לא לומדים.

אני מסכים איתך שזה לא נשמע שאתה צריך את ה- R1R.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מחיר סביר של R1R הוא סביב ה-650+- לצמיג במידה 225/45 R17.

מצאתי בשבילי R1R אצל הפאנצ'ריה שלי במחיר זול משמעותית, מי שרוצה שיתקשר אלי, אני אגיד לו איפה.

R1R אוחז טוב יותר מפוטנזה RE050 בצורה משמעותית, מנסיון. ואפשר לקנות שני סטים במחיר של הברידסטון.

אם "נוסעים חזק" על T1R מרגישים את הרכות של הדפנות שלו בצורה ברורה,

הן גם נשחקות מהר (אם לא אז אתה לא צריך אוטו ספורט כי אתה נוסע כמו סבתא).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קונדסון זה היה מאין ציניות כי אני ממש לא משתולל.

ונהיגה הכי אגרסיבית שלי אם אפשר לקרוא לזה ככה תהיה בקורסים שונים.

בקיצור רוב הנסיעות שלי הם מנהלתיות שיגרתיות.

• תוכן חדש...