Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לאוטו שרוצה למכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת למכור את הרכב שלי, שנת 93. אין לו טסט כבר חודשיים ועשרה ימים (האגרה שולמה, באיחור של 26 ימים). השאלה שלי, אם אוכל למכור אוטו בלי טסט או שחייבת להעביר אותו טסט קודם? כמו כן, בכדי להגיע למסלול הבדיקה, עלי לנסוע עם האוטו שהוא כאמור ללא טסט. האם זה יהיה בסדר, או שעלי להוציא אישור נסיעה זמני והיכן, על מנת לקחת אותו לטסט. האם יקנסו אותי אם אקח אותו לבדיקה ללא אישור נסיעה זמני?..

תודה לעונים!:-)

מילני :-o

פורסם

הי,

רוצה היום לעשות את אישור הבלמים והטסט אם חייבת. אנא אם אפשר תשובה לשאלותי...

תודה רבה..

פורסם

בשביל לסוע בצורה חוקית תצטרכי לגשת למשרד הרישוי ולהוציא רישיון זמני ל-48 שעות. אם תכשלי בטסט תקבלי הארכה של הרישוי לשבוע כדי לסדר את הליקויים.

בשביל להעביר בעלות צריך לעשות טסט למרות ששמעתי פה ושם שאם הטסט פג לא מזמן עדיין ניתן להעביר בעלות (אני לא הייתי בונה על זה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה

השאלה שלי, אם אני נוסעת לעשות טסט בלי לקבל אישור תנועה זמני קודם ממשרד הרישוי, האם כשאגיע למכון הטסט יעשו לי בעיות או קנס או רק אם משטרה תתפוס אותי בדרך לטסט.. (זו סך הכל נסיעה קצרה ורוצה לחסוך את התיזוז למשרד הרישוי קודם)

פורסם

מכוני הרישוי בדרך כלל לא עושים בעיות עם זה. הרי הטסטר שמקבל את פניך עומד ברחוב ומסתכל על כל הרכבים שמגיעים למכון. הוא בפנים, עסוק בעבודתו.

הבעיה כאן היא מעבר לקנס שאולי תקבלי מהמשטרה. הבעיה היא שללא טסט גם ביטוח החובה שלך אינו בתוקף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לך.

על פי החוק אסור לנסוע ברכב ללא טסט אפילו יום, אבל את הטסטר זה לא אמור לעניין,

מכירת רכב ללא טסט עד 3 חודשים אפשרי,

בהצלחה

פורסם

אפשרי למכור רכב ללא טסט גם מעבר ל-3 ח'.

את העברת הבעלות יש לבצע במשרד הרישוי, שם יחתום הקונה על הצהרה כי ידוע לו שהנו קונה רכב ללא רישוי שנתי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

1. במכון הטסטים אין שום בעיה, לא מעניין אותם שעבר הזמן.

2. אם התוקף פג לפני מספר חודשים בלבד למיטב זכרוני הביטוח עדיין תקף. שימי לב שיש להציג ביטוח חובה בתוקף במעמד הטסט.

3. אישור תנועה זמני ל48 שעות ניתן להוציא במשרד הרישוי ועולה רק כמה עשרות שקלים. עדיף מלהסתכן בקבלת קנס בדרך למכון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...