Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מלך ...בכלל לא.......מלך יש רק אחד במרומים הקב"ה.

אתה טועה אין אלוהים .

קב"ה ,

קצין בריאות הנפש

אתה טועה,

בתור חייל אתה אמור לדעת שלחיילים, קצין בריאות הנפש שווה במעמדו לאלוהים.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תתחדש אחי,אתה עכשיו נמצא בשלב שנקרא "ביטחון עצמי מופרז", אני מציע לך עד חצי שנה אפילו שנגמר לך המלווה תוך חודשיים ,קח ת'אוטו כמה פעמים בשבוע תעשה סיבובים בשכונה במהירות נמוכה שאתה יוצא לכביש סע בזהירות יותר ממה שאתה צריך וכמובן אל תתפרע עם הגז,עד שתקבל פרכטיקה ותצבור ידע לגבי המכשולים שיש בכביש,אני מדבר מניסיון מר תאמין לי שמלאו שלוש חודשים מיום קבלת הרשיון שלי הייתי בטוח שאני נהג ראלי, לקחתי את ההונדה שאני ואחי קנינו וחתכתי ועקפתי ,וכל שניה קיק פה קיק שם, עד שיום אחד נתתי קיק בפניה ימינה ובמקום להשתלב לימין (לפי החוק)שהיה בו אוטובוס עומד השתלבתי ישר לשמאל כתוצאה מחוסר ניסיון שיפשתי את הכנף הקידמית ודלת הנוסע,בצד של האוטבוס האוטו היה בסה"כ חודשיים בבעלתונו אומנם רק נזק לפח אבל בכל זאת זה מחזיר אותך לפרופרוציות ומלמד אותך לקח הנזק הסתכם בכ1500 ש"ח פחחות וצבע. :!::!:

פורסם
תתחדש אחי,אתה עכשיו נמצא בשלב שנקרא "ביטחון עצמי מופרז", אני מציע לך עד חצי שנה אפילו שנגמר לך המלווה תוך חודשיים ,קח ת'אוטו כמה פעמים בשבוע תעשה סיבובים בשכונה במהירות נמוכה שאתה יוצא לכביש סע בזהירות יותר ממה שאתה צריך וכמובן אל תתפרע עם הגז,עד שתקבל פרכטיקה ותצבור ידע לגבי המכשולים שיש בכביש,אני מדבר מניסיון מר תאמין לי שמלאו שלוש חודשים מיום קבלת הרשיון שלי הייתי בטוח שאני נהג ראלי, לקחתי את ההונדה שאני ואחי קנינו וחתכתי ועקפתי ,וכל שניה קיק פה קיק שם, עד שיום אחד נתתי קיק בפניה ימינה ובמקום להשתלב לימין (לפי החוק)שהיה בו אוטובוס עומד השתלבתי ישר לשמאל כתוצאה מחוסר ניסיון שיפשתי את הכנף הקידמית ודלת הנוסע,בצד של האוטבוס האוטו היה בסה"כ חודשיים בבעלתונו אומנם רק נזק לפח אבל בכל זאת זה מחזיר אותך לפרופרוציות ומלמד אותך לקח הנזק הסתכם בכ1500 ש"ח פחחות וצבע. :!::!:

אני לא נוסע מהר,אני טס לאט.

:roll:

פורסם
אני לא מלך ...בכלל לא.......מלך יש רק אחד במרומים הקב"ה.

אתה טועה אין אלוהים .

קב"ה ,

קצין בריאות הנפש

אתה טועה,

בתור חייל אתה אמור לדעת שלחיילים, קצין בריאות הנפש שווה במעמדו לאלוהים.

been there done it..

:wink:

פורסם

אבל איזה טסט היה חבל על הזמן.....הכרתי את כל המקומות המסובכים שהיו

כמו פניות שאלה לאחר אי תנועה או שהטסטר לא אומר כלום וצריך לדעת לאן לפנות רק מהשלטים...

ידעתי הכל כי במסלולים האלה למדתי נהיגה רוב השעורים.

לא היה כביש מהיר והחניה הייתה פרפקט.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מזל טוב! נסיעות זהירות!

מזל טוב מזל טוב

אל תחשוב ששלושה טסטים זה גרוע

ידידה שלי עברה טסט 9

ידידה שלי עברה 13 :!::!::!:

וזה ממש לא משנה איזה טסט עוברים, זה משנה איך נוהגים אחרי הטסט (ומבטיח לך שידידה שלי, למרות שלא יצא לי לנסוע איתה, לא תדע לנהוג גם אחרי 26 טסטים...)

פורסם

אני באמת מקווה , לטובת כולם ,שסגנון הנהיגה שלך לא יהיה דומה לסגנון ההתנהגות שלך בפורום... :?

הוצאת לי את המילים מהפה......

ואיך בדיוק אני מתנהג בפורום?

ד"א

אח של חבר שלי למד גם אצל המורה שלי והוא עבר גם טסט תשיעי :!:

אז אני חושב ששהצלחה או הכישלון תלויות בבן אדם ולא דווקא במורה.

פורסם

מזל טוב

ותשנה את החתימה שלך זה לא פורום פוקימון (כולנו יודעים מזה נוס)

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם
אומנם אין לי זכות רבה לשפוט אותך (שיעור 18 ) אבל סע בזהירות, ואל תתעלל ב"ל".

לפעמים אנשים חושבים שאנחנו בלתי נראים :mad:

הזכרת לי משהו.

אני חייב לשבח את נהגי ישראל שנהגו לידי הם עשו עימי חסד ולא צפצפו לי ופינו לי תכביש ולא ניסו לחתוך אותי ולהכניס אותי למצבים קריטים (אני רציני)

היה מקרה בטסט...

היה רמזור אדום והייתי צריך לפנות ימינה אז הרכב שלפני קצת חסם אותי והוא עמד ברמזור הוא התקרב עוד ועוד למכונית שלפניו בשביל שאני יוכל לפנות לימין ובזכותו לא נעמדתי בפקק והמשכתי בדרכי.

אז אם מישהו פה בעל מזדה 323 לבנה נהג בפ"ת בסביבות 12 ביום ה' ואולי זה הוא,

אני הייתי בקסרה כסופה אם אתה רואה אז זה אז תודה, באמת.

(מי שלא יודע בטסט יש מדבקות שונות ברכב שרשום מבחן רשמי ולא רק "ל" )

אז כנראה הנהגים באמת היו אדיבים אליי בגלל שראו שהייתי במבחן רשמי ואת זה צריך לציין לטובה את נהגי ישראל (או נהגי פ"ת :wink: ).

אבל אני בטוח שכאשר אני ינהג לבד בתור נהג חדש אני ירגיש שוב קצת את העצבנות של הנהגים בארץ.

אבל למי אכפת יש לי רשיון כבר זה לא משנה :D את הטסט שלי כבר עשיתי.

בקרוב אצלך.

יוסי.

נ"ב

מה זה פוקימון ? שמעתי על זה עד עכשיו לא הבנתי מה זה, זה מהסדרות של הילדים שמייבאים מיפן משהו לא ?

אולי אני ישנה בקרוב את החתימה...

פורסם
אומנם אין לי זכות רבה לשפוט אותך (שיעור 18 ) אבל סע בזהירות, ואל תתעלל ב"ל".

לפעמים אנשים חושבים שאנחנו בלתי נראים :mad:

הזכרת לי משהו.

אני חייב לשבח את נהגי ישראל שנהגו לידי הם עשו עימי חסד ולא צפצפו לי ופינו לי תכביש ולא ניסו לחתוך אותי ולהכניס אותי למצבים קריטים (אני רציני)

היה מקרה בטסט...

היה רמזור אדום והייתי צריך לפנות ימינה אז הרכב שלפני קצת חסם אותי והוא עמד ברמזור הוא התקרב עוד ועוד למכונית שלפניו בשביל שאני יוכל לפנות לימין ובזכותו לא נעמדתי בפקק והמשכתי בדרכי.

אז אם מישהו פה בעל מזדה 323 לבנה נהג בפ"ת בסביבות 12 ביום ה' ואולי זה הוא,

אני הייתי בקסרה כסופה אם אתה רואה אז זה אז תודה, באמת.

(מי שלא יודע בטסט יש מדבקות שונות ברכב שרשום מבחן רשמי ולא רק "ל" )

אז כנראה הנהגים באמת היו אדיבים אליי בגלל שראו שהייתי במבחן רשמי ואת זה צריך לציין לטובה את נהגי ישראל (או נהגי פ"ת :wink: ).

אבל אני בטוח שכאשר אני ינהג לבד בתור נהג חדש אני ירגיש שוב קצת את העצבנות של הנהגים בארץ.

אבל למי אכפת יש לי רשיון כבר זה לא משנה :D את הטסט שלי כבר עשיתי.

בקרוב אצלך.

יוסי.

נ"ב

מה זה פוקימון ? שמעתי על זה עד עכשיו לא הבנתי מה זה, זה מהסדרות של הילדים שמייבאים מיפן משהו לא ?

אולי אני ישנה בקרוב את החתימה...

לפני שאתה דואג לחלק של ה-NOS , תדאג לקטע של ה-Hooligan. הרבה יותר חשוב .

ביציע , בחיים , ובמיוחד בכביש. :idea:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...