Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול בערב, בזמן שנסעתי לחברה שלי, נכנסתי לשלולית עמוקה במיוחד.

כשהחנתי את הרכב, שמתי לב לרעידות וקפיצות מוזרות של מד הסל"ד - שירד ל800, עלה ל1100, 2000 ואולי אפילו יותר.

בנוסף, שמתי לב לעליה שנגמרה מלחיצה על הקלאץ'.

החלטתי לכבות את הרכב ולהניע שוב, אבל חוץ מרעידות ומהרעשים של הסטרטר לא היה כלום.

כשניסיתי להניע היום בבוקר המד עלה עד ל1000 סל"ד ושם נגמר האומץ שלי.

הרכב הוא רכב הזרקה (EFI), עבר 173,000 ק"מ והוחלפה משאבת דלק לפני כ3000 ק"מ

הניחוש שלי הוא שנרטב חלק במערכת ההנעה (מחשב?)

אשמח לשמוע השערות, עצות ועלויות משוערות במידה ותידרש החלפה.

פורסם

ראשית, לייבש כל מקום שחדרו אליו מיים. אלא אם כן החלטת אתמול שהרכב אמפיבי, אז ייבוש בלבד נראה שלא בדיוק יעזור ו/או יעזור לאורך זמן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה דומה לאחר חציית אגם קטן קרוב לעבודה בסיאט איביזה 2002.

למזלי לא הפריע לי להגיע לעבודה כבר, אבל איך מייבשים אגזוז?

הוא בכלל בצורה מעקמת מטה שאני לא מבין איך יכלו להיכנס בפנים מים.

פורסם
יש לי בעיה דומה לאחר חציית אגם קטן קרוב לעבודה בסיאט איביזה 2002.

למזלי לא הפריע לי להגיע לעבודה כבר, אבל איך מייבשים אגזוז?

הוא בכלל בצורה מעקמת מטה שאני לא מבין איך יכלו להיכנס בפנים מים.

כשעוברים מכשול מים חייבים להשאיר את הרגל על הגז כדי שכל הזמן הגזים שנפלטים מהאגזוז ידחפו ולא יתנו למים להיכנס. ברגע שמרפים מדוושת הגז, אין מה שיעצור את המים ובכלל לא משנה מה הזווית של הפיה. אם גובה המים היה מעל זה אז אין סיבה שלא יכנסו

פורסם
כשעוברים מכשול מים חייבים להשאיר את הרגל על הגז כדי שכל הזמן הגזים שנפלטים מהאגזוז ידחפו ולא יתנו למים להיכנס. ברגע שמרפים מדוושת הגז' date=' אין מה שיעצור את המים ובכלל לא משנה מה הזווית של הפיה. אם גובה המים היה מעל זה אז אין סיבה שלא יכנסו[/quote']

אני לא חושב שזה מים באגזוז, הרכב עצר כ 30 מטר אחרי שיצאתי מהאגם, ומאז חוץ מסטארטר לא מניע.

דחפנו לחניון, ושם בעזרת מפוח עלים ייבשתי את המצבר, וכו' מבלי להוריד מכסה מעל הפלאגים.

האם כדאי לפרק את הפלאגים ולייבש גם ולא לחכות לגרר?

פורסם
החלק הכי רגיש (פרט למחשב ) זה המפלג. פרק וייבש.

חשבתי וחשבתי, אני לא בטוח איך לפרק ללא 1) ספר טכני 2) הציוד שנמצא בבית.

בכל מקרה הגיע זמן טיפול 10 אלף , אז למה לטרוח לנסוע עכשיו בפקקים למוסך רון בתל אביב, אם אני יכול לרכב על הגרר החינמי (Literally!) 8)

נראה לי עדיף - הם כבר ידאגו להחלפת הפלאגים.. כנראה זה לא המנוע אלא רק ייבוש הפלאגים.

• תוכן חדש...