Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הזו חשובה לי

הוופר שלו ייכנס ללא בעיה\ללא צורך בהגבהה?כי מי שיודע בסיויק יש אפשרות להחליף את הרמקול בלי לפרק את הדלת ומעליו יש רשת שמתפרקת...ואם הרמקול יצטרך הגבהה אז הרשת לא תכנס.יש למישהו מושג?(עד עכשיו היה מורכב וופר של סרווין וגה ללא כל בעיה,הוופר של הקומפוננט דגם 1602)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תלוי מה הגודל

אבל יש חסרון רציני!! - הרמקול מורכב על פלסטיק ובגלל זה אתה לא שומע את הוופר כמו שצריך - זה כאילו שאין לך מיד באס באוטו

זו הבעייה אצלי - הוא דופק אבל סתם דופק בלי טעם.

הבעייה היא שהפלסטיק עם חורים ואין בכלל אטימות וגם פלסטיק הוא לא כמו פח אטום שיכול להוות תיבת תהודה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לא הבנתי,בגלל שהרמקול מורכב על הפאנל של הדלת אז הוא לא עובד יפה?בגלל שכל העסק ממש לא אטום?

ועוד שאלה כי אני רואה שגם אתה בעל סיויק ששם קומפוננט נורמאלי+ מקדימה.

במקום של הרמקול יש מן תחתית כזו למגנט,יש טעם להוריד אותה ולהשיג איתה עוד עומק?

פורסם

בגלל שתי סיבות:

1. הסיבה היותר רצינית - הפלסטיק הוא לא אטום ולא יוצר תיבת תהודה (בגלל החומר עצמו - פלסטיק) ולכן אתה לא שומע טוב את המיד באס ולפי מה שאריאל POKO או רועי FASTQT (חבר'ה מצטער לא זוכר מי ממכם אמר לי :? ) אמר לי הפלסטיק לא מהווה התנגדות כמו שצריך ולכן הוא מרעיש עם הוופר ביחד.

2. אטימוט של הדלת - הדלת צריכה להיות אטומה על מנת שיהיה תהודה (כאשר כבר פתרת את בעייה מספר אחת)

לגבי התחתית, אצלי אני הורדתי אותה כדי הרמקול ייכנס כמו שצריך (הכוונה לחתיכת פלסטיק שנמצאת בדלת) - בנוסף יש מן חתיכת עץ כי הרמקול לא נכנס עד הסוף.

פורסם

אז נגיד ובמידה שההייבריד נכנס ללא שום בעיה אי אפשר יהיה לבנות מעין תיבה מפיבר על הדלת עצמה מהצד הפנימי שלה וככה לאטום את התיבה מהדלת לגמרי?כלומר משהו בסנון של הדבר המקורי אבל גדול יותר ואטום?

פורסם

בעקרון צריך להוציא את החתיכה הפלסטיק התחתונה ובמקומה לשים משהו מפיברגלס ולאטום את הדלת טוב.

זה הפתרון הכי טוב (יש עוד פתרונות).

• תוכן חדש...