Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אכן מדובר בפורד פיאסטה מוזרקת, הטורים גבוהים מאוד ולפעמים טורים עולים ויורדים.

הוחלף מייצב טורים, מזרק ועוד, החלקים שהוחלפו הם משומשים ולכן ידוע לי שישנו סיכוי שהמייצב טורים שהורכב גם כן תקול.

מאחר וחשדנו אני ועוד שני מכונאים שאחד מהם הוא חשמלאי רכב שהבעיה אינה מהמייצב טורים, אבל לא היה כיוון לבעיה, בוצע לאחרונה טיפול 10K לפני חודש, אני מבקש ממכם כיוון לפטרון הבעיה.

תודה מראש.

פורסם

מה הדגם?

וגם מתי הטורים עולים? שלוחצים על הקלאץ?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יש לבדוק מס' דברים, בינהם, חיישן חמצן, חשד לחיישן חמצן עצל (שפועל איטי מהקצב המצופה ממנו, עקב בלאי) , דליפות אוויר - יש לגעת בצנרת הואקום ולבדוק שאין דליפה עת מזיזים אותה , עת שזה קורה, בדיקת דליפת אוויר ("גניבת אוויר" ) "על חם".

כדאי שזה קורה לבדוק במכשיר גזים מה הנתונים, יכולים מאוד להצביע על הכיוון המדוייק. (למי שיודע בוודאות לפענח את התוצאות - המספרים המופיעים בצגים.)

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה גם יכול להגרם בגלל חיישן טמפרטורה, כבר נתקלתי בבעייה בשני רכבים שהחלפת החיישן פתרה אותה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הטורים גבוהים כל הזמן ללא קשר ללחיצה על הקלאץ'.

בהתנעה קרה בהתחלה הטורים נראים "קצת" רגועים, ואחרי 2 דקות הם פשוט צונחים.

ישנו חשד שהמייצב טורים שהחלפתי גם תקול.

לגבי הצינורות אני יבדוק אותם מחר בבוקר, ולגבי החישן חמצן איפה הוא נמצא?

• תוכן חדש...