Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לדעת מה הגודל של הבושינגים הקדמיים שמתאימים לרכב - 30 מ"מ או 45 מ"מ ומה הדגם הספציפי של חב' POWERFLEX

האם מומלץ להחליף גם את הבושינגים האחוריים כשמחליפים את הקדמיים וכיצד זה ישפיע אם אני אחליף רק את הקדמיים?

אשמח לשמוע גם חוות דעת מאנשים שהתנסו עם הבושינגים האלה.

תודה לעוזרים!

פורסם

בלאון 05 (MK4) עדיף ללכת על הבושינגים האופקיים במתלה הקדמי, הם מייצרים את מרבית החופש "המובנה" של המתלה, אני לא אוהב את פאוורפלקס כי שמעתי עליהם דברים לא טובים על הלאון (מתייבשים, קשים מידי, לפעמים קופצים מתוך התושבת שלהם) , אני הלכתי בלאון דומה על בושינגים אוסטרלים המיובאים ע"י "כתום"

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הי ליאור,

תוכל לפרט קצת יותר על הבושינגים שהיו לך ובמה הם שונים מהפאוורפלקס והאם היית מרוצה מהם?

ומה הכוונה בושינגים אופקיים?

פורסם

הבושינגים שהיו לי רכים מעט יותר מהפאארפלקס, אבל עדיין קשיחים מאד, אני חושב שזה אחד השידרוגים הכי משמעותיים מבחינת רגש וקשיחות של השילדה של ה MK4, !!!

תנסה לעשות ניסיון קצר, תחנה את הרכב שלך במקום ישר, בניוטרל ובלי בלם יד, תנעל רק את הגלגל הקדמי ע"י כך שתשים אבן או איזה מעצור לפני ואחרי הגלגל הקדמי, עכשיו תנענע את הרכב קדימה ואחורה ותראה כמה חופש יש בין הגלגל (הנעול) לבין השילדה, את זה פותר הבושינג שנמצא במשולש הקדמי (בחלקו האחורי של המשולש)

הנה צילום של ה"מאוזן", זה עם בית המתכת, וחברו הקדמי הפחות חשוב

URO-0047.jpg

והוא ממוקם בחלק שממוספר 2 בשרטוט זה

golf%20mk4.gif

כל שאר החלקים נחמדים, אך פחות יעילים מבחינת ביטולי החופש שהם חוסכים.

זה המשולש שלך, והבושינג נמצא בחלקו העליון, עכשיו תנסה לדמיין כמה חופש בושינג גומי רך מייצר

spherical_arms.jpg

נ.ב: איך ההשקעה בהסבר ??? :lol:

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

הי ליאור,

קודם כל תודה על ההסבר, ידעתי פחות או יותר מה תפקידו של הבושינג אבל ההסבר שלך באמת חידד לי הרבה דברים:idea:

עשיתי את הניסוי שאמרת והיה די הרבה חופש (אני מרגיש את זה גם בנסיעה)

האם מומלץ להחליף גם את האחוריים כשאני מחליף את הקדמיים?

ושוב תודה רבה על ההסבר:-)

דניאל

פורסם

לא, מאחור אין הרבה תחושות ואין בכלל תחושות הגה.

אם יש לך כסף מיותר, או שמצב הבוקסות סופני, לך על זה

אצלי בכל מקרה היה מתלה אחורי אחר - רב חיבורי כמו של TTQ

"מוות לשיעמום"

פורסם

בעקבות השרשור הזה החלטתי לבדוק מה המצב אצלי במשולשים

דניאל אתה מכניס לי רעיונות אבל בזכותך ראיתי שהבושינגים אצלי קרועים!

ליאור מה אתה אומר על הסט הזה של ECS האם הוא מתאים גם ללאון?

הנה קישור

http://www.ecstuning.com/Audi-TT_MKI-FWD-180HP/Suspension/OEM/ES1097/

93084_x600.jpg

• תוכן חדש...