Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היה לנו טויטה קורולה 2006 שנמכרה.

אבא שלי ממש מתלבט לגבי 2 הרכבים והוא הולך לרכוש בימים הקרובים, כנראה מליסינג.

שנת 2006-2007 בעיקרון.

אוטומטית

יש תקציב לזה, אבל מה אתם אומרים על הרכבים האלו

ומה יתרונות וחסרונות של C5 ומאנג'טס?

האם יש המלצות לרכבים האחרים, אשמח לשמוע.

אוטו מיועד לאבא שלי וגם לי.

תודה לעוזרים!

שמואל

פורסם

שני הרכבים מאוד גדולים מבחינת מרווח פנים ותא המטען.

שני הרכבים נוחים לנהיגה - אבל, אין מה להשוות את המג'נטיס לC5 שהוא אחד ה-רכבים הכי נוחים על הכביש, יש לרכב הזה איכות נסיעה מטורפת, אתה יכול להגביהה ולהנמיך את הC5 כרצונך.

המג'נטיס ממש לא מאובזרת מעבר לדברים הבסיסיים שיש היום בכל סופר מיני של מותג זול אבל אני חולה על העיצובים בשנים האחרונות של קאיה והמנועים שלהם נהדרים.

צריכת הדלק של הקאיה לדעתי צריכה להיות איפשהו באזור ה1:9 או 1:8 בתוך העיר - בניגוד ליצרנית היריבה שלה יונדאי היא בעלת מנוע CRDI עד כמה שזכור לי וצריכת הדלק אמורה להיות סבירה ביותר לעומת נפח המנוע.

לגבי הסיטרואן C5 מזהירים המון מבעיות של מערכת חשמל ברכב הזה אבל ממה שאני רואה אצל דוד של אשתי שהוא כבר נוהג בC5 השלישית שלו - הוא ממש לא ראה עם הרכב הזה הרבה צרות מעבר לכמה דברים קטנים.

הC5 יותר מאובזרת ויותר נוחה

יופי זה בעיניי המתבונן ואני דווקא מעדיף את הקאיה

אמינות - אני בטוח שהקאיה מדורגת במקום יותר טוב מהC5 וגם בעלות התחזוקה.

ירידת ערך - שני הרכבים התגייסו מזמן לחיל הצנחנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסיטרואן מרווחת יותר, נוחה יותר (בפער ניכר, בעיקר בזכות המושבים ומערכת המתלים) אך גם מעט מגושמת יותר. מאידך, הדעות חלוקות על רמת האמינות של כלי הרכב הצרפתיים לעומת עמיתיהם הקוריאניים והיפאנים.

את שתי המכוניות ניתן למצוא במחירים מאד אטרקטיביים בחברות הליסינג, נדמה לי שראיתי פרסום של אוויס של הקיה ב55,000 אם אני לא טועה

• תוכן חדש...