Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מצוין,

אתמול רכשתי פונטו וברצוני לערוך מספר תיקונים וטיפולים.

כל מי שיש לו ידע ברכב ובחלקים הכי איכותיים שיש שימליץ לי בבקשה:

מים למערכת קירור

מצתים

פילטר שמן

פילטר אוויר

פילטר דלק

שמן

חוטי הצתה

תושבת תחתונה(מנוע)

תושבת עליונה (מנוע)

קלאץ(מה אני אמור לקנות בנוסף לקלאץ כדי לספק לו את ההחלפה הכי איכותית לדוגמא :בפולו הקודמת היה מומלץ במוביל מיסב חדש וושאר ירקות )

האם כדאי לערוך לרכב פלשינג?? לניקוי בוצה עקב שימוש בשמנים לא איכותיים.

אם יש עוד חלקים שמומלץ להחליף שלי אין מושג עליהם כרגע אשמח לכל יעוץ את טיפול ה10 + המצתים אני מתכוון לערוך בבית

אם יש מורכבות בעבודה אשמח ליעוץ גם כן לגבי העבודה.

זקוק לשמן מאוד איכותי שישקיט קצת את הווריאטור והשסתומים ויטפל טוב במנוע .

פורסם

לגבי מי קירור,שים נוזל קירור יעודי לפיאט פארפלו,אתה יכול לקנות מחנויות חלפים או ממוסך מורשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ערב מצוין,

אתמול רכשתי פונטו וברצוני לערוך מספר תיקונים וטיפולים.

כל מי שיש לו ידע ברכב ובחלקים הכי איכותיים שיש שימליץ לי בבקשה:

מים למערכת קירור פראפלו אדום או כחול בלבד לאחר שטיפת מערכת קירור כמובן

מצתים ngk מקוריים

פילטר שמן- מקורי בלבד

פילטר אוויר -מקורי, עולה סך הכל 50 ש''ח

פילטר דלק- לא מחליפים כי הוא מורכב בתוך המשאבת דלק

שמן- 10w60 סינטטי מלא של סליניה או אגיפ בלבד

חוטי הצתה - אני מכיר מקוריים בלבד שנמכרים בחברה, לא זוכר כרגע את החברה שמייצרת

תושבת תחתונה(מנוע)-

תושבת עליונה (מנוע)- מקורית ניתן להשיג ב1000 ש''ח וחלופית ב500, לא מומלץ להשתמש בתחליפית כי היא לא איכותית במיוחד

קלאץ(מה אני אמור לקנות בנוסף לקלאץ כדי לספק לו את ההחלפה הכי איכותית לדוגמא :בפולו הקודמת היה מומלץ במוביל מיסב חדש וושאר ירקות ) - קלאצ' של וולאו בלבד, המלצה לפי החברה

האם כדאי לערוך לרכב פלשינג?? לניקוי בוצה עקב שימוש בשמנים לא איכותיים. איך אתה יודע שיש בוצה במנוע, אל תבצע פלאשינג על דעת עצמך, גש למוסך לברר את העניין ותבדוק בהיסטורית טיפולים באיזה שמנים השתמשו, אם יש היסטוריה כמובן בהישג יד

אם יש עוד חלקים שמומלץ להחליף שלי אין מושג עליהם כרגע אשמח לכל יעוץ את טיפול ה10 + המצתים אני מתכוון לערוך בבית

אם יש מורכבות בעבודה אשמח ליעוץ גם כן לגבי העבודה.

זקוק לשמן מאוד איכותי שישקיט קצת את הווריאטור והשסתומים ויטפל טוב במנוע .

את החלקים ניתן להשיג בכל מוסך מורשה פיאט והם לא יקרים כלל, או לחלופין בחנות חלפים. אין לי מושג אם אפשר להמליץ פה על מקום מסוים לכן פנה אליי בפרטי ואני ייתן לך פרטים לגבי מקום שמוכר חלקים מקוריים בהנחה אטרקטיבית

תשובותיי באדום, מקווה שעזרתי במעט:-)

חג שמח

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
את החלקים ניתן להשיג בכל מוסך מורשה פיאט והם לא יקרים כלל, או לחלופין בחנות חלפים. אין לי מושג אם אפשר להמליץ פה על מקום מסוים לכן פנה אליי בפרטי ואני ייתן לך פרטים לגבי מקום שמוכר חלקים מקוריים בהנחה אטרקטיבית

תשובותיי באדום, מקווה שעזרתי במעט:-)

חג שמח

תודה רבה לתשובותיך,מחר על הבוקר אני ניגש למלאכה.

אם יש לך טיפים בשבילי כי אני מבצע את הטיפול בבית.

מחר אני גם ניגש למוסך פיאט בעפולה לברר היסטוריה של הטיפולים וגם לרכוש חלקים לטיפול.

אם יש ברשותך שם של מקום לגבי חלפים במחיר אטרקטיבי מאיזור הצפון (עפולה,חיפה) אני אשמח לקבל אותו .

תודה רבה על העזרה.

פורסם

שלא תדעו יום נורא כמו שעבר עליי,כל חנויות החלפים בעפולה לא יודעות מה זה בדיוק פונטו HGT ואיזה חלקים מתאימים!

בשביל זוג משולשים חכתי שעתיים וחצי!!! רק בחיפוש! מה כן שההרכבה ערכה בדיוק 10\15 דקות זה היה מטורף הרגשת במסלול מירוצים שנכנסים לעמדת השירות ונופלים עליך 20 אנשי צוות ויש רק רעש של אקדחי אוויר (ווווווו'ם ווווו'ם ווו'ם )

טוב אז ככה לענייננו,רכשתי היום בעמדת שירות של פיאט פרפאלו ירוקים,אין להם כחול והם אומרים שאדום זה לרכבים היותר מתקדמים! תקנו אותם אם יש צורך!

רכשתי פילטר שמן שגם הם לא כ"כ בטוחים לגביו אבל לפי היסטורית הטיפולים זה הפילטר שניתן כמה פעמים בטיפולים(יש סיבה לדאוג לאי התאמה וחאפריות??),

ורכשתי פילטר אוויר שלפי שם המוצר שהמחשב נתן היה רשום"פילטר אוויר פונטו ספייס HGT "

מצתים אני כבר ירכוש במהלך השבוע ועד סוף השבוע אני ישלים את הטיפול הפשוט

נוכחתי לדעת שגם ברכב זה אין חוטי הצתה אלה סלילי הצתה שאין להחליפם אם אין תקלה כלשהיא באחד מהם,

גם כדי להחליך את המצתים צריך לפרק את הסלילים האלה :shock: .

חיפשתי בכל רחבי עפולה את השמן הזה סיליניה 10\60 ..אז זהו שאין!! לא מכירים ,יש שמן אחר שאני יוכל להשים שיוכל לתת לי את אותו עבודה? אשמח לשם מדויק וצמיגות.

קיבלתי היום בצעת מחיר לגבי קלאץ,טיימינג,ניקוי רדיאטור,החלפת מצתים,החלפת תושבת תחתונה(אם עושים קלאץ אז זה על הדרך מפרקים) ב 750 ש"ח ללא חלקים ממוסך קמפיוטסט,מה אתם חושבים על ההצעה האם היא מופרזת,נשמעת בסדר?

אני זקוק למישהו שיוכל להגיד לי בדיוק איזה קיט ומה לקנות כשאני מחליט לעשות טיימינג מושלם ברכב,וגם קלאץ, כולל מחזירי שמן מייסבים למינהם מותחנים הכל הכל לא רוצה לחסוך בכלום,

ואני זקוק לזוג גאנטים מקוריים של פונטו HGT 01-02 במצב מצוין שיבדקו על מאזנת במחיר הגון .

• תוכן חדש...