Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי סאב שלי פיוניר 1200 watt

ואני רוצה לחבר אותו בבית , אכשיו שמעתי על שתי שיטות , אחד זה לחבר את זה למגבר של מכוניות ולקנות ספק כוח של מחשבים ולחבר את הכול וזה מסובך מידי אכשיו חשבתי על עוד משהוא עם אפשר לחבר רסיבר לסאב וופאר ולחבר את שניי הם למערכת סטריאו רגילה זה אפשרי יאנו הרסיבר יוסיף כוח לסאב השאלה פה עם הם יתנו את אותה עבודה (מגבר של רכב ~ רסיבר יענו מגבר ביתי )

בקיצור אני רוצה שהבית יעוף על טיללל עם הסאב , פעם הייתה לי מערכת סטריאו רגילה של 3000 וואט אבל היא בקושי בהחזיקה את הסאב יאנו הבית היה רועד רק מתיי ששמים TEST BASS שזה מין אפקטים כאלה של סאב שמשולבים עם מוזיקה ואני רוצה לעדת עם רסיבר זה יעבוד יענו יעוףףף ? והיה הבדל ענק? כי אני שמעתי פעם את הסאב מחובר לרכב וזה היה אחד החזקים אז השאלה המרכזית עם זה יפעל אותו הדבר עם רסיבר ביתי ומערכת סטריאו ביחד

הסאב שליי ( 1200 וואט עם תיבה אתומה )

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=222501&stc=1&d=1291304627

זה בעצם הרסיבר שאני רוצה לחבר לסאב ולמערכת סטריאו

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=222500&stc=1&d=1291304627

זה המגבר של הרכב שאנני לא רוצה להיתעסק איתו כי זה דיי מסובך להתאים את הוואט של כול מכשיר וזה

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=222504&stc=1&d=1291305537

רסיבר 1.jpg

41237_151345768210885_100000063883775_464828_8305730_n.jpg

pioneer-ts-w307d4-p_384679vb.png

פורסם

לפני שאתה מתחיל לפרק ולחבר תבדוק כמה דברים

1.כמה RMS הסאב שלך יש לך את השם של הדגם?. ( נראלי 400 ארמס אבל אני לא בטוח).

2. אם הרסיבר שאתה מחבר אליו בכלל ינגן לך את הטווח תדרים שהסאב הזה צריך ולא כמו כל רמקול שמחובר לרסיבר.

3. כמה "עוצמה" הרסיבר שלך יכול להביא כי אם זה 20-50 זה לא יתן לך כלום לפחות לא לסאב הזה.

תחזור עם תשובות או עם דגמים של הרכיבים שאתה רוצה לחבר.

וגם שתדע לך זה שהסאב שבר לך את הרכב כי זה רכב אל תצפה שהחלב במקרר ירעד לך.

פורסם

ולא נשכח, מערכות בבית בד"כ עובדות ב8 OHM, הסאב הזה נמכר ב99% מהמקרים ב4OHM.

באחוז האחר זה שני סלילים.

פורסם

זה שהסאב 4 אום לא וודאי יש המון סאבים עם שתי סלילים שכל אחד 4 אום ואתה יכול לחבר אותם בקלות על התנגדות של 8 או 2 כמובן.

בקיצור ביקשתי לדעת מה הדגמים ולא תמונות כי אני לא אחפש עכשיו באתרים איזה בדיוק סאב יש לו לפי התמונות ואני רוצה לדעת פשוט מפרט של הרכיבים.

עוד משו אתה לא צריך לצטט הודעה שמעליך זה סתם מיותר:)

פורסם

איזה סלט עשית פה!

לא יותר פשוט לקנות סאב נורמלי לבית? יש סאבים ביתיים שיכולים להזיז לך כמה בובות, למשל סאבים של BUSE שמעתי אותם ופשוט נדהמתי!

אני לא מבין מה הרעיון בלחבר סאב לסאב זה שטותי, אבל אם בכל זאת בחרת בכך אז אתה יכול לגשר בין כמה ערוצים.

אבל אתה צריך לבדוק את ההיתנגדות של המגבר, במקומך הייתי קונה שתי ספקי כוח יד שנייה כל אחד 500W ומחבר אותם ביחד, זה ממש פשוט יש לך פה בפורום מדריך מפורט איך לחבר ספק כוח למגבר של רכב.

בהצלחה :)

פורסם

אצלי במערכת ק"ב עשיתי בדיוק את מה שאתה מדבר עליו.

אם נוקטים באמצעי הזהירות הנכונים אפשר לחבר סאב יעודי של רכב גם בבית.

לפי מה שקראתי בלינק שהוספת על הרמקול שלך, ניתן לחבר אותו כך שיהווה עומס של 8 אוהם עבור הרסיבר (בד"כ מערכות ביתיות יודעו לעבוד מול 8 או 6 אוהם. 4 אוהם זה בד"כ במערכות לרכב).

כדי שהסאב שלך יהיה עומס של 8 אוהם יש לחבר את שני הסלילים שלו בטור (פלוס של סליל אחד למינוס של השני ואז מינוס מסליל ראשון ופלוס מהשני הולכים ליציאות המגבר בהתאם).

במקרה שלי הסאב שיש לי הוא 4 אוהם אז הוספתי לו נגד 4 אוהם טורי (נגד ביריון של 50W) ואני מסודר.

הסאב שאצלי יכול לעבוד ב-1.1KW RMS והוא מחובר למגבר של "רק" 120W ואני יכול להוריד את הצבע מהקיר שלי ושל השכנים.

שים לב שהתיבה שבה נמצא הרמקול חשובה ביותר. אני בניתי את שלי בעצמי מ-MDF בעובי 19 מילימטר לפי הגדרות יצרן כולל פתחים באורך וקוטר מתאימים - יצאה יחידה (רמקול + תיבה) במשקל של 50 קילו אז בניתי פלטה נפרדת עם גלגלי גומי עם מעצורים שהתיבה יושבת עליה.

בהצלחה.

פורסם
אבל אם בכל זאת בחרת בכך אז אתה יכול לגשר בין כמה ערוצים
לא צריך להשוות מגברים בתים שלא בנויים לגישור עם מגברים לרכב שלא לכולם יש אופציה לגישור!

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...