Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות את הסט של מורל .Hybrid 6

אבל לפי מה שקראתי. בדיונים קודמים הסט .

הזה לא הכיי להיט.לסוג המוזיקה שאני שומע .

אני שומע את. כול סוגי המוזיקה אבל בעיקר -רוק ורוק כבד

אז השאלה שלי הי כזו. האם יש סט מחברה אחרת. שמומלץ לקחת ?

סט מקביל של -DLS -Focal-Focal-DRAGSTER -ועוד!

תודה לעוזרים .

סהר

פורסם

חשבת על מורל הייבריד 6, קראת את הפורום וסיימת עם מחשבות על דראגסטר ?

תמשיך לקרוא ,,, בתחנה מרכזית בתל אביב היית מקבל יעוץ יותר טוב :lol::twisted::lol:

לך תקנה מהר את המורל, לפני שתסיים עם רמקולים שנתפרו בעזה.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

argon בוקר טוב ושבוע טוב

מה קמת על רגל שמאל :-):wink:

מה קורה ידידי חשבתי שאנחנו די סגורים על המסגרות (JBL INFINITY) איך קמת כזה הפוך :-D

אתה יודע אני לא ילד קטן וכל החיים שלי אני ליכודניק מוצהר (לא ימני, לא שמאלני, לא דתי, לא חילוני, פשוט ישראלי רגיל שתומך ליכוד) ותמיד הערצתי את יוסי שריד על היותו עקבי ולוחמני שרץ עם דיעותיו לא משנה לאן זה לוקח אותו ולא משנה עד כמה הוא טעה וטועה (ולדעתי הוא טועה בכל התפיסה אבל זה כבר ויכוח אחר)

אתה היית מבחינתינ סוג של יוסי שריד בהקשר של הפורום הזה

היום זייפת :-D:wink: למה ?

טוב מעבר לבדיחות הדעת אני רוצה לומר לסהר ש argon אכן צודק אני גם ממליץ לרדת מה דראגסטר ולקחת בחשבון וברצינות את שאר המותגים שאתה חושב עליהם (:wink:)

כמו כן אתה מוזמן להגיע ולשמוע

יום טוב

דרור

פורסם

ההייבריד הוא סט ברמה גבוהה מאוד.

אנשים נוטים לקחת את העובדה שהוא מיוצר בארץ כמובן מאליו ולכן כמעט כל חנות מוכרת מורל ( בגלל זה המחירים האטרקטיביים ) ונמכר בחו"ל ב 600 דולר , ועדיין אומרים שהוא שווה את מחירו.

לשם השוואה יש סטים שנמכרים ב 150 דולר ועולים אותו דבר כמו ההייבריד בארץ רק בגלל שיש יבואן אחד או שניים ואין תחרות מחירים.

למרות זאת לא מדובר בסט SQ :roll: אני יודע שיערערו על זה ... אלה בסט שנשמע ממש טוב לאוזן.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איזה סטלניים יש פה .חחח

והחשב לנושא .רשמתי את החברות לפי. החיפוש בזאפ.

והאמת ממש לא עזרתם לי !

איזה סט -מקביל לסט של מורל.

פורסם

קודם כל איזה ציוד יש לך?(מגברים,HU,חיווט וכו') לפני שאתה הולך לקנות כל סוג של קומפוננט.

דבר שני יש איטום? לא חובה! אבל אם אתה רוצה לשמוע כמו שצריך ולהרגיש באבדל, צריך איטום.

וחוץ מהשאלה ששאלתי.

הייבריד סט מצויין שווה כל שקל.

פורסם

כמובן שהיה איטום. 2 בכול דלת

מערכת מולטימדיה. my tech

מגבר-F-45 SOLID AUDIO או סלסטרה FA-475

סאב-DLS 12 RW או פוקל אקסס 12

פורסם

לא שמעתי שום סאב של פוקל מלבד פוקל אוטופיה 8" של חבר ביבוא אישי שבאמת אין מה להגיד חוץ משהוא מדהים.

אבל הבנתי מהרבה אנשים שהסאבים של פוקל לא מאכזבים ולא רעים בכלל.

וה-DLS אין לי שמץ.

פורסם

אני אישית יש לי את הסאב של פוקל 33kx והוא קטלני! שווה כל אגורה שחכסתי כדי לשים עליו!

הוא מדיוק, איכותי, יורד נמוך והכי חשוב שהוא סאב אמין!!!

ממליץ בחום על פוקל, וגם בקשר לרמקולים הייתי הולך אישית על k2p, אני חושב שהוא לא רואה ממטר את הייבריד, אבל יש כאלה שלא יסכימו איתי, תלוי באוזן שלך, הפוקל יותר נקי מכל רמקול אחר ששמעתי.

focal

the spirit of sound

פורסם

אני בא . למפגש שהיה בשבת.

ולשמוע את הרמקולים .\סאבים

אז מגבר אני. סגור על סלסטרה.

רק את הסאב. שרשמתי לא מצליח למצוא ברשת .

תודה לעוזרים .

• תוכן חדש...