Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קל וחומר שלמדיח ישנו גוף חימום שמייבש את הכלים בסוך הסייקל.

עובדה כשחסר נוזל הברקה הכלים לא יבשים לגמרי אם בכלל ואם כן אז ישנם סימני טיפות מים יבשות

1) איך נכנסת ומבוצעת בידיוק פעולת הנוזל ייבוש/הברקה ?

2) אם זה כזה חומר פלא מפליא שהוא לא רעיל הרי הוא זה שמתייבש על הכלים (או לא)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע מדעית ממה מורכב סבון כלים/אבקת כביסה/איכשלאקוראיםלזה.

אבל אצלי במדיח הכלים יוצאים יבשים באופן דומה עם ובלי החומר (כפי שמספר מקרי שכחה מהוללים הוכיחו...).

ההבדל העיקרי אליו שמתי לב הוא שהכלים יוצאים שמנוניים יותר בלי החומר, שזה הגיוני כי ככל הנראה מדובר

פשוט בסוג של סבון שממיס את השומנים ומאפשר ניקוי טוב יותר של הכלים במי המדיח.

פורסם
אם זה כזה חומר פלא מפליא שהוא לא רעיל הרי הוא זה שמתייבש על הכלים (או לא)

בדיוק מסיבה זאת ב3 שנים האחרונות אני משתמש בחומרי ניקוי של ECOVER. זה התחיל מפריחה אצל הבת שלי שבעקבותיה החלפנו לאבקת כביסה, והמשיך לכל חומרי ניקוי בבית.

פורסם

בתור היבואן והמפיץ של אקובר בארץ, אני יכול רק לחזק את הבחור שמעלי, ולהוסיף שכל חומר ניקוי קונבנציונלי - מבוסס למעשה על פטרוכימיקלים כממיסי שומן וחומרים פעילים, וכמובן שהם נשארים על הצלחת/רצפה/חולצה אחרי שטיפה במים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אוקי מהפעם הבאה והלאה ארכוש אקובר (איפה יש?)

בתנאי!1:twisted:

שאדע למה הכלים מתייבשים רק כשיש נוזל הברקה ?

פורסם

נוזל הברקה הוא למעשה חומר מרטיב כמו שהיה בעידן הפילם. תפקידו למנוע כתמי מים בזמן הייבוש וזהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אוקי מהפעם הבאה והלאה ארכוש אקובר (איפה יש?)

?

אקובר ניתן להשיג בכל הרשתות המתמחות (עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן, טבע ספורט קסטל, אניס) וחנויות טבע שונות, בנוסף לכמה חנויות MESS MARKET כפיילוט.

אם אתה רוצה המלצה לחנות קרובה - רק תגיד איפה.

נוזל הברקה הוא למעשה חומר מרטיב כמו שהיה בעידן הפילם. תפקידו למנוע כתמי מים בזמן הייבוש וזהו.

ממה שאני הבנתי נוזל ההברקה לא נחוץ בכל מקום, אלא רק במידה והמים "קשים" (מכילים ריכוז גבוה של סידן). נוזל ההברקה מרכך את המים ולמעשה מונע הווצרות משקעים על הכלים בזמן הייבוש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הייתי בעדן מרקט פולג

היה שם קירות ומדפים מלאים במוצרי אקובר, אבל לא היה נוזל הברקה למדיח, היה נוזל שטיפה, נראה כאילו לא שמעו על נוזל הברקה למדיח שם

פורסם

כנראה בגלל שהתווית הקדמית שלו באנגלית.

בכל מקרה, לעתיד,92180699.jpg

בקבוק של חצי ליטר.

אני אעביר את הטענה לסוכנת של הסניף :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

היי טל,

יש קטלוג אינטנרטי שניתן להתרשם מהמוצרים של ECOVER ומהמחירים ?

מה פער המחירים בהשוואה למוצרים סטנדרטיים באותה קטגוריה ?

תודה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מחירים די מקבילים אם לא זולים יותר

פורסם
היי טל,

יש קטלוג אינטנרטי שניתן להתרשם מהמוצרים של ECOVER ומהמחירים ?

מה פער המחירים בהשוואה למוצרים סטנדרטיים באותה קטגוריה ?

תודה

אהלן יוסי, את מגוון מוצרינו אפשר לראות באתר שלנו - ecogreen.co.il, אך ללא מחירים. המחירים משתנים בין חנויות.

החנות היחידה שמפרסמת באינטרנט מחירים שקרובים למציאות היא ניצת הדובדבן. למרות שהמחירים לא לחלוטין מעודכנים, וגבוהים במקצת.

לא היה נוזל הברקה למדיח, היה נוזל שטיפה, נראה כאילו לא שמעו על נוזל הברקה למדיח שם

בררתי עם הסוכנת שמטפלת בחנות, ויש להם את המוצר במלאי. יכול להיות שהסתכלת על מוצרים של ECOFRIEND במקום? בקבוקים דומים ואין להם תוסף הברקה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ECOVER 100%

בכל אופן אחפש שם שוב שיגמר לי הפריחולס

פורסם
בתור היבואן והמפיץ של אקובר בארץ...

אהלן יוסי, את מגוון מוצרינו אפשר לראות באתר שלנו - ecogreen.co.il, אך ללא מחירים. המחירים משתנים בין חנויות.

החנות היחידה שמפרסמת באינטרנט מחירים שקרובים למציאות היא ניצת הדובדבן. למרות שהמחירים לא לחלוטין מעודכנים, וגבוהים במקצת.

בררתי עם הסוכנת שמטפלת בחנות, ויש להם את המוצר במלאי.

מה קורה עם הקורנפלקסים ללא גלוטן שלכם (סדרת החיות)?

ד"ש לשולה...

:)

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

איזה יגאל? מאיפה?

הייתה לנו בעיה רצינית איתם בגלל כל העיכובים של משרד הבריאות (הפקידות בקבלת סחורה התעסוקה במתן עדות במשפט רמדיה ופתחו פיגור בהכנסת סחורות לארץ), אבל שבוע שעבר נכנס קונטיינר להפצה, ועכשיו אמורה להיות סחורה ברוב הנקודות.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...