Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... זה ההודעה הראשונה שלי פה בפורום...

קניתי דאבל דין של ניפון N10

שאלה ראשונה: ראיתי שהרכיבו לי אותו שיש מאחורה חוט עם 8 פינים שכתוב עליו IPOD...

שאלתי את החנות איפה הכבל של זה אז הוא אמר לי שצריך להזמין את זה וזה לא בא באריזה וזה איזה 350 שקל...

בדקתי באינטרנט (EBAY) ומצאתי כבל 8 פינים עם ראש לאייפוד... זה יתאים? או שצריך משהו מיוחד למכשיר?

הנה מה שמצאתי http://cgi.ebay.com/PHASE-LINEAR-8-PIN-iPOD-iPHONE-AUX-INPUT-CABLE-/190452341102?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2c57d8196e#ht_1891wt_1139

שאלה שניה: אין לי AUX במערכת הזאת... האם אני יכול לחבר ליציאה הזאת כבל אחר שיהיה לי יותר שימושי מאייפוד כמו למשל זה

http://cgi.ebay.com/1-8-HEAD-PHONE-M-BUS-8PIN-iPOD-MP3-ALPINE-KCM-123B-/290442122619?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item439fb3157b#ht_2931wt_1139

תודה לעוזרים

פורסם

לא מקיר את המכשיר, אבל משתי מתאימים יש לך רק אופציה אחת או זה או זה כי יש לך רק כניסה אחת של 8 פין תחפש מתאם עולי יש לו יציאות גם לאייפוד וגם ל AUX.

אתה בטוח שכניסה היא כזאת?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם
מי שאמר לך את זה שקרן!!!

המכשיר מגיע עם כבל אייפוד USB וgps 

אתה בטוח ב100 אחוז?

כי אני הוצאתי את המכשיר בעצמי מהקופסא ואין בקופסא כבל לIPOD...

USB וGPS היה... IPOD לא היה

וכן אני בטוח שזה החיבור... כמו לאייפוד...

פורסם

מכשיר מצוין, מגיע עם כבל IPOD ו IPHONE וUSB.

בנוסף גם GPS.

חבר התקין אותו באיביזה וזה מכשיר מדהים ששווה כל שקל, למרות שאין לו מותג חרוט על החזית.

פורסם

זה בהחלט מכשיר מעולה אף על פי שעשה קצת בעיות עם הGPS הוא מחשב מסלולים מחדש בלי קשר (באמצע כביש מהיר שהמסלול שלי זה ישר כל הדרך)

יכול להיות שהוא הוסיף תשלום על הכבל IPOD?

יש מצב שהרימו לי מהקופסא את הכבל הזה?

איפה הוא קנה/התקין אותו?

פורסם

יכול להיות הרבה דברים.

יכול להיות שהכבל הזה הוא תוספת ולא מגיע יחד עם מכשיר.

יכול להיות שבן אדם שהזמין מחו"ל כן קיבל אותו יחד עם מערכת.

יכול להיות שבן אדם שהזמין מחו"ל הוסיף הכבל הזה בתמורת תשלום.

יכול להיות שבן אדם שהזמין מחו"ל וקיבל אותו ביחד כי מוכר או חנות מוכר הכל ביחד.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...