Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי אצל שני מוסכים (אשמור על סודיות מבחינת השמות) מוסך A אמר לי שיש לי חופש בציריה ומוסך B אמר לי שיש לי חופש במשולשים הקדמיים+להחליף צלב קדמי ... למי להאמין? ציריה לאודי עולה 3450 שקלים מקורי,מוסך A אמר שהמשולשים בסדר גמור ו2משולשים +צלב קדמי 1800 שקלים.

הבעיה שלי היא כזאת:

שאני עושה רוורס ומסובב הגה אני שומע מכה רצינית ולפעמים שאני נוסע על ממש לאט(נגיד 10 קמ"ש) מתחת ל1 סל"ד הרכב נוסע קדימה ואחורה קדימה ואחורה.. ושאני נוסע על מקום עם גבשושיות הרכב מתערבל כמו מערבל בטון...

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אחד מהמוסכים שהייתי הוא מומחה באודי והשני הוא מוסך מורשה יבואן ואני נהייתי מבולבל לגמרי כי זה המון כסף אבל בטאחלס עדיף לשלם 1800 מאשר 3400 חח ...

השאלה היא מי באמת כאן צודק... ומהנתונים שהצגתי לכם מי נשמע הכי אמין וצודק? שניהם ניראו מאוד רציניים ומאוד מבינים ועשו איתי סיבוב ברכב .. אבל כל אחד אמר משהו אחר ... אודה לכם אם קצת תסדרו לי את הראש

פורסם

לא בלחץ.

תמתין לתגובתו של מוסך רון כאן בפורום. ייתן לך אולי כוון לגבי מקור התקלה ועלויות אפשריות.

הן לא תרצה לשלם גם 1800 ש"ח, ושהתקלה לא תפתר.

אגב - גם הוא (מוסך רון) מומחה במכוניות קונצרן וואג (למרות שאינו מורשה יבואן. וזה יכול לשחק לטובתך בעלויות).

alfa 156 2.5.

פורסם

ממה ששמעתי פה על מוסך רון זה מוסך ללא דופי, רון עזר לי אישית בתשובות פה בפורום כמה פעמים והתשובות שלא תמיד התבררו כתשובות הנכונות, לא חושב שאי פעם שמעתי מילה אחת רעה על המוסך הזה, ואם כן אז פיספסתי ואני מתנצל.

כמו כן המוסך מביא אחריות על העבודה שהוא עושה, ואני מכיר כמה אנשים שמטפלים שם וכולם מרוצים, אם היה לי רכב מתוצרת VAG ברור ומעל כול ספק שהייתי מטפל אך ורק שם.

אומנם לא טיפלתי שם אישית אבל הייתי ממליץ לך לבקש ממנו חוות דעת, ולדעתי מה שהוא יגיד יהיה מה שבאמת יפתור לך את הבעיה, לא פעם אנשים נסעו מהצפון ומהדרום מרחקים של כמה שעות נסיעה רק כדי להגיע אליו.

וכמו שכבר אמרו לך, לא כדאי לשלם 1800 שקלים ובסוף לגלות שזה לא פתר לך את הבעיה.

פורסם

אפרופו מוסך רון, גם אני מצטרף להמלצות..

אמין, איכותי, והכי חשוב מקצועי...

אני עצמי נסעתי לרון בשישי האחרון לצורך טיפול גדול, על הדרך גם רפידות ברקס ומשולשים...

מחיפה עד ת"א...

מרוצה ובהחלט ממליץ !

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

היי חברים, תודה על התשובות אני מודה לכם, אך הייתי רוצה תשובות קצת יותר מקצועיות שתעזור לי פחות או יותר להגיע למסקנות .

אני חוזר על הבעיה :

"שאני עושה רוורס ומסובב הגה אני שומע מכה רצינית ולפעמים שאני נוסע על ממש לאט(נגיד 10 קמ"ש) מתחת ל1 סל"ד הרכב נוסע קדימה ואחורה קדימה ואחורה.. ושאני נוסע על מקום עם גבשושיות הרכב מתערבל כמו מערבל בטון..."

תודה רבה:)

ואחלה יום

פורסם

אכן - ותשובה רצינית באמת תכלול לא רק סיבוב באוטו - אלא להעלות אותו על ליפט להתבונן ולהזיז ורק אז להבין מה לא בסדר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אבל זה מה שעשו בשתי המוסכים שהייתי אצלם הרימו עשו סיבוב הסתכלו וכל אחד בטענה אחרת... בגלל זה שאלתי מהממצאים שהצגתי אילו מן הטענות של המוסכים נשמע הכי הגיוני...

אכן - ותשובה רצינית באמת תכלול לא רק סיבוב באוטו - אלא להעלות אותו על ליפט להתבונן ולהזיז ורק אז להבין מה לא בסדר.

ליביו

• תוכן חדש...