Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

שמעתי על תוסף שמן בשם פולדיין הביאו לי אותו מאמריקה

רציתי לדעת אם מישהו שמע עליו או יש לו ניסיון בדבר

תודה ויום טוב

פורסם

במידה ומדובר בתוסף הזה - POLODYNE,אז כן.

אני מכיר אותו משימוש בטרקטורים,גם את התוסף לשמן וגם את התוסף לסולר.בנוסף,אני גם משתמש בתוסף הבנזין ברכב הפרטי שלי פעם/פעמיים בשנה.

מהתייעצות עם מכונאים ואנשי תמיכה טכניים ושימוש בתוסף מדובר בתוסף טוב עד טוב מאד.הבעייה שלו היא המחיר הגבוה שלו.יחסית די נפוץ בשימוש במנועי דיזל של טרקטורים ובמשקים כאלו גם לרכבי העבודה(טנדרים).כמו בכל תוסף יש להבין שהשימוש בו במנועים הסובלים משחיקה והיצטברות פיח היא בעייתית(המסת המשקעים עלולה לגרום לסתימת מעברי שמן עדינים ובמנועים שחוקים לאיבד יחס הדחיסה - קומפרסיה).כאשר חומר זה משווק ע"י היבואן לציי רכב - מניסיון..-היבואן דורש לבצא בדיקות שמן מכל כלי מיועד לשימוש בתוסף השמן מנוע וע"פ התוצאות ניתנות המלצות לשימוש ע"י מהנדס החברה.

לסיכום:מהיכרותי לאורך מס' שנים - תוספים טובים אך יקרים.

ADZ

הערה: הטענה שהתוסף שמן מנוע הנ"ל מאפשר את עבודת המנוע למשך כ- 15 דקות לאחר אירוע של התרוקנות השמן(שבר בקרטר לדוגמא) היא נכונה.

המטרה היא שכאשר אירוע כזה מתרחש ונדלקת מנורת לחץ השמן בתווך של מס' דקות ניתן לדומם את המנוע לפני שנגרם לו נזק קטסטרופלי.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אני ממליץ מאוד על התוסף.

התחלתי להשתמש בתוסף בערך כחצי שנה לאחר שרכשתי את הרכב הנוכחי שלי, הייתה הרגשה של תגובה טובה יותר מהדוושה, המנוע היה שקט יותר והיה חיסכון קטן בדלק.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אם התוסף כלכך טוב למנועי בנזין איך זהשאף פעם לא שמענו עליו הרי כל תוסף שמן נפסל פה מיד בהפניה זו או אחרת לשרשורים שבדרך כלל מכנים תוספים (שמן) כשמן נחשים כאמור איפה ניתן להשיג וכמה הוא עולה?

פורסם

חומר מצוין ומומלץ מאוד, גם לדלק וגם לשמן מנוע/גיר אוטומטי.

קשה מאוד להשיג אותו באיזור ירושלים, לכן בכל ביקור באילת אני רוכש צמד תוספים באזור המוסכים אצל בחור המשפר ג'יפים, שכחתי את שמו. בכל מקרה, אם אין לך בעיה עם תשלום קצת יותר גבוה (120 ש"ח לבקבוקון), לך על זה.

שבת שלום

Golf 2008 MK5

פורסם

אם הוא כזה טוב אני ינסה, לפי האתר שלהם בעברית יש נקודת מכירה במרחק 100 מטר מהבית שלי ואפילו לא ידעתי על קיומה, ממש המושב שמעבר לכביש שמאחורי הבית שלי. טוב לדעת.

פורסם
אני ממליץ מאוד על התוסף.

התחלתי להשתמש בתוסף בערך כחצי שנה לאחר שרכשתי את הרכב הנוכחי שלי, הייתה הרגשה של תגובה טובה יותר מהדוושה, המנוע היה שקט יותר והיה חיסכון קטן בדלק.

מעניין מאוד מה שאתה כותב לכן אני אשמח מאוד לקבל הסבר טכני כיצד התוסף משפר את תגובת הדוושה ואיך הגעת למסקנה שגם צריכת הדלק השתפרה.

לפי דעתי זו סתם הרגשה של שיפורים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...