Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות LCD לרכב שיתפקד כמסך TV עם טיונר כמובן.

חשבתי לקנות מהאיביי אבל גיסי אמר לי משהו מוזר,שאם קונים מחו"ל את הטלויזיה הזו אז היא לא מתאימה לארץ ואני לא אקלוט בה שום דבר! (כנראה בגלל השיטת שידור השונה אע"פ שזה נשמע לי ממש לא נכון) בחיים שלי לא שמעתי על דברים כאלו.... זה נכון?! מישהו קנה מאיביי כך ולא התאים לו איזה שהוא מוצר?

זה לא נשמע לי הגיוני כי הרי כל הזמן אנו קונים מוצרים מחו"ל ואין שום צורך "להתאים" אותם לארץ.

תודה לכולם!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מה זה טלויזייה לרכב תפרט יותר מה אתה מחפש רדיו DVD {דבל דין או מסך נישלף} או רק מסך בניפרד

מה זה חו"ל {איפה}

אם זה באירופה ארצה"ב או מקום אחר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני מחפש רק מסך בנפרד (סתם שאלה,זה משנה?).

חו"ל זה כנראה שרוב הסיכויים בארה"ב (דרך איביי).

אבל השאלה העיקרית היא האם באמת יש מצב שזה לא ישדר לי כלום בארץ? הרי כל הטלויזיות הרגילות שמגיעות לארץ,אני לא חושב שעושים להם כל מיני שינויים כלשהם ... לא?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בוקר טוב

אולי אתה אחלה תימני אבל חוץ מזה אתה גם תימני מבולבל :lol:

בוא אני אנסה לעשות לך סדר

ישנם מספר שיטות שידור של ערוצי טלויזיה ואכן כשמביאים טלויזיה ביבוא אישי יש לבדוק שהיא מתאימה לשיטת השידור בארץ (שזו בעצם שיטת השידור האירופאית) סתם לצורך העיניין בארץ שיטת השידור היא PAL ובאזור ארה"ב וצפון אמריקה השיטה נקראת NTSC

בכל אופן היום רוב הטלויזיות או מסכי הטלויזיה מגיעים יחד עם אופציה להפעלה של שתי השיטות ובנוסף אופציית ברירת שיטה אוטומטית כך שהטלויזיה בוחרת את שיטת הפעולה לאחר חיבורה

ברכב המצב קצת שונה וזאת משום שכל הטיונרים האנאלוגיים שיש בתוך מסכי הרכב לא שווים יותר מח*ה של ציפורים

ועל מנת לראות טלויזיה עליך להרכיב טיונר דיגיטלי ברכב , שאת זה תעשה בארץ כי זו יחידה נפרדת שתואמת לערוצים בארץ ואתה תראה את הערוצים שבעצם בחוק רשות השידור אמורים להיות ערוצים חופשיים ללא תשלום

לגבי סרטי DVD שתרצה לנגן אני מניח שרוב המסכים מגיעים עם שתי האופציות כך שאתה יכול לנגן סרטים בשיטה האמריקאית וסרטים שנצרבו בשיטה הישראלית

בכל אופן עדיף לבדוק עם המסך פתוח ל PAL ול NTSC

אם יעלו עוד שאלות אשמח לענות

נ.ב

בכללי אני באופן אישי ממליץ לא לרכוש מסכים סיניים ב EBAY מפאת האחריות

המסכים הזולים נוטים לאבד צבע ולהחויר לאחר כמה מאות שעות עבודה ואם אין לך שירות בארץ אז תשאר עם לימון חמוץ ביד

יום טוב

דרור

פורסם

הבנתי.....

את שיטות השידור האלו אני כבר הכרתי מעצם שיטוטיי בתפריטי הטלויזיה למיניהם :)

אם זה כך,עדיף לי לקנות כבר בארץ בשביל האחריות כמו שאתה אומר.

עכשיו רק צריך לחפש מקום לא יקר... (זה עולה לפחות 700 שקל!)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...