Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשישי אם לא יהיו בעיות של הרגע האחרון אני לראשונה אקח את הרכב שלי לטסט. מדובר בפיאט פונטו ספייס 2001, אותה רכשתי לפני כחודשיים.

מכיוון שיש לי טסט רק עד יום ראשון הבא (28.11), ואין לי יותר מדי זמן (לא משנה כרגע למה חיכיתי עד עכשיו), יש לי כמה שאלות לגבי דברים שמטרידים אותי.

מבחינת המצב המכני אני לא מודאג-עשיתי לרכב טיפול מאוד גדול כשקניתי אותו שעלה לי יותר מ-2,000 ש"ח והרכב פיקס, נוסע נהדר. מה שכן מדאיג אותי זה 3 דברים:

1. האור של הבלם יד דולק תמידית עוד מאז שקניתי אותו, גם כשהאמברקס מורד. בדקתי את זה (לא, לא חסר שמן ברקס), ואין לאוטו שום בעיות, וגם הבעלים הקודמים אמר לי שזה ככה הרבה זמן ללא קשר למצב הרכב...אמורים לעשות לי בעיות על זה?

2. הלוחית רישוי הקדמית אמנם ברורה, אבל היא נראית כאילו היא חטפה קצת מכות, בעיקר המסגרת, אבל לא משהו רציני מדי והיא קריאה לחלוטין, זה בעייתי?

3. זיהום אוויר-שמעתי על זה רבות, יש ממה לדאוג אם עשיתי לו טיפול רציני רק לפני חודשיים?

שאר האביזרים יש לי ברכב, ובאמת שהמצב המכני שלו נהדר, וגם שילמתי כבר את האגרה. רק מה-3 דברים האלו אני חושש...

בנוסף, אם יעשו לי בעיות ניתן לתקן את מה שציינתי במקום?

תודה מראש,

אסף

פורסם

הקדם וגש לטסט כבר בימים הקרובים, כך שאם יש תקלות המצריכות תיקון - יהיה לך הזמן דרוש.

רצוי גם לגשת בשעות הבוקר המוקדמות, כך שבמקרה הצורך תוכל לחזור באותו יום, יתכן שבמצב כזה יוותרו לך על התשלום תמורת טסט חוזר או יגבו תשלום מוקטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי המנורה , איפה שנמצא מעצור היד יש מיקרוסוויץ . כנראה הוא תקול .

לגב המספר תעשה מה שאני עושה . קח טוש פרמננט שחור ותשפץ את הספרות .

מקסימום יגידו לך לעשות חדש - 50 ש"ח .

לגבי זיהום אוויר , לפני הטסט תעשה נסיעה קצרה של 10 דקות בכביש מהיר כדי שהמערכת תתנקה .

בהצלחה .

פורסם

אילו אביזרים צריכים להיות ברכב בזמן הטסט?

אני יודע שצריך פח אשפה, גלגל רזרבי, ג'ק+מפתח בוקסות, אפוד זוהר.

בנוסף שמעתי על פסים זוהרים, אצלי אין ברכב מאחורה, האם מדבקת "שמור מרחק" מספיקה?

יש עוד דברים לרכב פרטי קטן?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לפני שאתה ניגש לטסט מומלץ לבדוק את האורות וזה אומר אורות בלימה.רוורס.אורות גבוהים.נמוכים ומצוקה.!

בהצלחה.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

תודה על התגובות חברים :)

היום החלפתי נורית חנייה שרופה, שאר הנורות עובדות מצוין

אעדכן בהמשך, תודה :)

פורסם

חידוד לגבי הפס זוהר.

אם יש לך על האוטו פס זוהר הוא חייב להיות תקין אם הוא לא תקין תחליף אותו.

אם אין לך פס זוהר אז הם לא דורשים.

מוזר אבל ככה זה עובד.

תקפיד לנקות את הלוחית רישוי לפני צביעת המספרים,

חוץ מזה שהיום יש המון מכוני בדיקה שמפילים כמעט את כולם על מספר בלי קשר למצב שלו האמיתי - מקסימום 50 ש"ח.

פורסם
הקדם וגש לטסט כבר בימים הקרובים, כך שאם יש תקלות המצריכות תיקון - יהיה לך הזמן דרוש.

רצוי גם לגשת בשעות הבוקר המוקדמות, כך שבמקרה הצורך תוכל לחזור באותו יום, יתכן שבמצב כזה יוותרו לך על התשלום תמורת טסט חוזר או יגבו תשלום מוקטן.

מי יוותר? תשלום מופחת?

נראה לך?!

"ויתור" על בד' חוזרת(במידה ונדרש) יתכן רק במקרה אחד. אם נכשלת על אביזרי רישוי(לוחית, נורה, מגב...) ותקנת את הליקויים במכון, אזי יתכן ו"יוותרו" על תשלום בעבור בד' חוזרת.

לגבי זיהום אוויר , לפני הטסט תעשה נסיעה קצרה של 10 דקות בכביש מהיר כדי שהמערכת תתנקה .

לא סתם נסיעה, אלא נסיעה מאומצת בסל"ד גבוה.

חידוד לגבי הפס זוהר.

אם יש לך על האוטו פס זוהר הוא חייב להיות תקין אם הוא לא תקין תחליף אותו.

אם אין לך פס זוהר אז הם לא דורשים.

מוזר אבל ככה זה עובד.

תגובתך היא ההזויה, ואין "זה עובד ככה".

רכב מסוג פרטי, משנת יצור 96' ואילך פטור מפסים זוהרים(גם אם מודבקים עליו ישנים, לא ניתן לחייבו להדביק חדשים!).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אותי הכשילו על פס זוהר עם רכב שנת 99 - כנראה שלא כולם מכירים את הנהלים.

בכל מקרה לדעתי לא שווה לקחת סיכון - אם יש מדבקה אז שתהיה תקינה.

פורסם

היי,

אתמול החלפתי לוחית רישוי קדמית ליתר בטחון, והיום בערב בשעה טובה עברתי טסט :)

בדיקת זיהום אוויר עברתי למרות שחששתי מזה כי הפחידו אותי...מה שכמעט הכשיל אותי היה הבלם יד, אמרו שהוא לא מתוח מושלם, אבל זה הספיק כדי לסמן וי...

תודה לכולם :)

פורסם

אמור להיות ברכב גם משולש אזהרה לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...